icon

Som snim tehotná ale nemilujem ho.

nikola85
9. mar 2020

Prosím o radu žijem v zahraničí je cudzinec nie je Slovak som snim tehotná som v 2mesiaci ale ja tuna nechcem žiť ja ho už memilujem on ako je pozorní teší sa na dieťa ale aj predtým jak som nebola tehotná chcela som ho opustiť tak úplne ma nechcel domov pustiť musela som odísť bez veci len tak ked sa pohadame úplne mi nadáva strká do mňa že kebyže nie som tehotná tak by ma už zabil zato jake nervy mu robím ale ob nedokáže pochopiť že tu ma nič dobré nečaka nepáči sa mi tu lenže keď pride na to že ho chcem opustiť je mi ho ľúto že sa bude kvôli mne trápiť potom si poviem a však neni taký zlý všetko je v pohode....ale len na nejaký čas.... nedávno som vydela ze si vypisuje zo všelijakými ženami ako nechápem sa ako keby som bola psychicky týraná a nedokážem odísť lebo mi ho je ľúto ale keď ma na začiatku vzťahu dokopal a rozbil telefón a že ma chytí sem tam pod krk a bože mne mi je ho ľúto normálne viem že to je choré ale nedokážem odísť sa rozpalace že už sa to nestane že on chce dieťa on chce rodinu ale že zije s mamičkou na dvore som zavretá tuna na dedine len do roboti a domov nemam tu kamarátov nikoho a proste necítim že zijem cítim že keď tu ostanem tak sa asi zrutim nežijeme ani sami ani nič žeby som ho spoznala aky je je proste otras jeho brat býva na poschodí zo ženou proste otras žiadne súkromie a že vraj keď utečiem a pôrodim dieťa na Slovensku ma dá na súd a že mi dieťa zoberie a už ho neuvidím normálne rozmýšľam či s takým debilom mať vôbec dieťa len ja viem že je to všetko chore len nedokážem odísť v kuse si poviem že to je moja vina že sa zmení je mi ho ľúto ako sa nechápem vôbec som úplne zmätená prosím poraďte mi

Strana
z2
whatever1
9. mar 2020

@nikola85 Práveže bude lepšie keď porodís na sk, potom ti ho nebude môcť vziat. To v akej krajine si splodila dieťa je úplne jedno. Ak porodís tam kde si tak budeš mat potom samé opletanice a problem sa vrátiť.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
nikol873
11. mar 2020

mne zastavuje rozum, ked toto cele citam, ja by som uz davno bola prec, nevidim jeden jediny dovod preco by som mala s takymto clovekom ostat!

jajka71
21. mar 2020

Nikdy sa nezmeni
Takychto osudov su plne domovy pre matky s detmi, mnohe sa neodhodlali s na bitky a tyranie sa pozerali deti, niektore dievcata, ktore sa narodili v takychto rodinach zopakuju rovnaky scenar aj ked sa dusuju za mladi, ze to nehrozi....z praxe v terene poznam vela takych osudov, ale ked chce trpiet ona a aby sa dieta balo vl.otca roky, ked chce zit v strachu, aby neurobila ona a dieta nic, co ho rozculi, ked chce zit v neustalych iracionalnych vycitkach, ze vybychy zlosti voci nej ci aj voci dietatu si zasluzili, nech sa paci ale potom sa prosim nelutovat a nedozadovat toho co ma robit....ked vlastne vie co ma robit, ale rozhodla sa samu seba presvedcit o tom, ze sa musi obetovat, ze musi dieta priviest do choreho vztahu, aby pan tvorstva si mohol uzivat a svoje frustracie ventilovat na nej a dietati....

lussyl5
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2