icon

Som tehotná s bývalým manželom

monikalukacekova
8. jún 2022

Ahojte, včera som sa dozvedela ze som tehotná, no neviem ako to riešiť keďže som mala pohlavný styk s byvalim manželom, mame spolu už jedno dieťa v novembri bude mať 3 roky, no moja rodina ho nemá rada , tak sa im bojím to oznámiť ako na to zareagujú, moja myšlienka je ze pôjdem na potrat aby som im týmto neublížila no neviem co mam teraz robiť, ako ďalej, s byvalim partnerom už to mqm celé uzatvorené a nechcem spolu byť, neplatí alimenty na prvého syna tak neviem ako to s financiami teraz. Za každú odpoveď budem rada. Ako by ste to riešili vy.

Strana
z2
daja0760
14. jún 2022

@monikalukacekova bábätko za nič nemôže. Nezodpovední ste boli ty a tvoj manzel. Tak teraz máš možnosť urobiť správnu vec a byť na seba hrda-vychovavat to maličké stvorenie s láskou a byť mu dobrou mamou. Zvládneš to.

cacianka
14. jún 2022

@topanocka15 a ty si prečo sexovala s chujom, bez ochrany a máš s ním dieťa ?

martinka39
14. jún 2022

@monikalukacekova držím Vám palce, rozhodnite sa určite srdcom. Rodičia, rodina, priatelia pomôžu. Peniaze boli, sú a aj budú. Ale dieťa je Boží dar a ten už byť nemusí :(

topanocka15
15. jún 2022

@cacianka MK nemám preto,aby som sa naťahovala s niekým,vyjadrila som názor,že sa niekomu nepáči, bohužiaľ.Pekny deň želám

kvetinka75
15. jún 2022

neverím že toto nie je vymyslené. TAká sprostá žena ani nemôže existovať.

rebekamarcusko
15. jún 2022

Boooze zeny ako by ste vy v zivote ziadnu chybu neurobili.
Autorka urob ako ty citis, nikto tvoj zivot zit nebude. Nepotrebujes od nikoho povolenie na nic.

luckabosakova
16. jún 2022

Zavolajte do poradňe ALEXIS. Tam vám pomôžu psychicky aj finančne.

nataliapolohova
16. jún 2022

@monikalukacekova pred potratom si prosím pozri toto video

https://www.youtube.com/watch?v=zysgAlJyrbY

a aj nejaké iné. Lebo keď si to pozrieš po ňom, zožerú ťa výčitky svedomia.

pupava36
16. jún 2022

Nuz teraz vyplakavat je uz neskoro. Mala si plakat ked si sa s nim vychrapala. Ked chces ist na potrat musis si ho zaplatit. Ked nemas financie mas moznost ist na utajeny porod, po porode ti dieta hned zoberu a ponuknu na adopciu ani ti ho neukazu. Ked to takto chces je to tvoja vec. Ja by som si dieta nechala, ono za to nemoze ze ma matku ktora rozmyslala frndou a nie hlavou a nepouzila ochranu. S chlapom s ktorym som vsetko uzatvorila by som uz urcite nespala.

dockalasa
16. jún 2022

Nechaj to dieťa žiť, nemôže za to, že má sprostých rodičov. Hniezdo alebo adopcia. Kopec bezdetnych párov čaká

nene_mamina
17. jún 2022

@monikalukacekova ahoj. Nečitala som rady ostatných žien. Len neurob chybu, rozhodni sa sama, bez ohľadu na tvoju rodinu, bez ohľadu na bývalého manžela, veď asi Ta nevedel, podržať, pochopiť a asi sa nemôžeš naňho spoľahnúť, keď ste sa rozviedli. Dieťatko je veľký dar. A Tvoje staršie dieťa bude mať adpoň súrodenca. Asi to teraz vnímaš so strachom, čo bude. Ale už sa stalo.
Pomysli aj na ryziká potratu. Kamoške sa stalo, že tiež ju muž a jeho rodina nútil

nene_mamina
17. jún 2022

i
@nene_mamina nútili na potrat. Ona potom mala výčitky. Keď sa situácia u nich zlepšila pokúsili sa znova o bábo, ale ona už mala problém otehotnieť a keď sa im to podarilo, tak dieťatmo mala problém donosiť. Narodilo nie zdravé.

nene_mamina
17. jún 2022

@nene_mamina mimochdom dozvedela si sa to na moje narodky. A držím palce, netráp sa tým čo povie okolie, rodina Ti to možno vytkne, ale bude pri tebe stáť, časom. A ak nie sú organizácie, ktoré pomáhajú aj mamičkám v núdzi. Určite sa to dá zvládnuť a ty budeš nakoniec hrdá, že si to dokázala.

nene_mamina
17. jún 2022

@w123 suhladim až na tú adopciu.

bboossoorka
22. jún 2022

@ejmi25 tlieskam. Najlepšia odpoveď akú som tu citala

monuliak9
19. feb 2024

Páči sa mi ako v každom druhom komentári stojí - ja by som to neurobila, ja by som v takej situácii nebola. Zle si napísala, všetky sú tu totiž uvedomele, zodpovedne a zrelé 😉👌.

Strana
z2