Som v koncoch, sklamaná a nešťastná
Stretavali sme sa rok, nic neznaznacovlao tomu, zeby z jeho strany city neboli, este minuly stvrtok bolo vsetko v poriadku a vcera ma postavil pred hotovu vec, ze z jeho strany laska neprisla a pre nho je to cele rovnako tazke, na moju otazku ci je v tom niekto iny mi odpovedal, ze to nie je predmetom rozhovoru.
Som v koncoch, sklamana, nestastna, je mi zle, tlak prevysoky, ja si neviem predstavit, ze si nezavolame, nenapiseme, ze ked sa nieco udeje nepodelim sa s nim o to...moja mama hovori ze kazde peklo 3 dni trva ale pre mna uz len od vcera je to masaker, nespala som, nejedla, je mi na odpadnutie.
Ja viem ze sa to stava, ze koncia aj niekolkorocne vztahy ale toto som naozaj necakala bola som si na 110% ista jeho naklonnostou...
Navyse ani psychologa neviem najst, ktory by ma vzal hned...
Nestretavala si sa s tým mojim? To ako keby som jeho videla 😂
tak ale plačeš nad vzťahom, ktorý vlastne ani nebol? Nerozumiem teraz už tomu...
Tak si mala iny vztah a s tymto si sa kamaratila?
A to si pred kolapsom a voláš psychológom kvôli kamarátovi, ktorý nebude mať na teba čas, lebo mu niečo do života prišlo a nepotrebuje sa teraz motať okolo teba? Tak môže ti byť smutno, ale až tak byť závislá na človekovi, ktorý s tebou nemal vzťah?
Tak to nemalo byť, skús to akceptovať, život má pre teba dačo lepšie ešte pripravené🙂
Citam si tvoj koment z dneska o 08:09, tak neviem ake z vista jasna, ved vo februari ti vravel, ze to pre neho nie je ono... Treba sa pohnut dalej
@kitycat on mi to vcera povedal a ja som sa opytala kedy to zacal tak citit a on ze asi vo februari ale on to nijak nespomenul nijak nedal najavo len mna postavil pred hotovu vec ze on sa nezamiloval a ja asi ano a mame dost rokov na to aby sme sa netahali za nos a ked to neprislo doteraz zrejme to uz nepride...
asi sam nevedel ako ti to povedat a mozno si myslel, ze sa to casom proste vsetko zmeni a zoastanete spolu. no budz vdacna za to, ze s tym prisiel aspon teraz a netahal ta za nos este nejaky ten cas. psychologa? ako naco, podla mna to chce len cas a okazes sa z toho dostat aj sama, len je prirodzene ze si teraz hrozne moc nestastna, no to odoznie
@janka_23
@madeline1
@katkati
@hazelgracegus stretavali sme sa rok, niekedy viac, niekedy menej, boli sme v dennom kontakte, volali sme si, pisali, vedeli sme o sebe vsetko, ked sa nieco dobre stalo jemu volal on mne a naopak, myslela som si ze niekde smerujeme, nikdy nic zle nenaznacil nespomenul hovorili sme si o tom ako chceme viac spolu travit cas, este rped tyzdnom. vcera sme sli vonku a povedal mi ze neciti ku mne lasku ako k potencionalnej partnerke ale ma ma rad ako cloveka a bude lepsie ked sa nebudeme stretavat lebo obaja mame svoj vek, chodili sme po meste za rucicky chodili na kavy bozkavali sa, neskryval sa so mnou aj jeho kamaratov sme pred rokom stretli. ked som sa opytala kedy to vedel ze to z jeho strany nebude laska povedal mi ze mozno niekedy vo februari to zacal tusit, al nechcem to riesit online a potom na to nebol cas a nemal odvahu, ze si ma velmi vazi a som skvela zena a urcite si najdem tu pravu lasku. opytala som sa ho ci je v tom ina zena povedal mi ze to nie je temou tohto rozhovoru. pre mna to bol ako blesk z jasneho neba lebo ani mi len nenapadlo ze sa mu nieco take honi hlavou, neviem ci som sa zamilovala ale bolo mi s nim dobre a chcela som s nim vsade ist a vsetko zazit, neviem ci je v tom nejaka ina slecna ktora prisla poslednu dobu alebo sa len nechce viazat, alebo sa nechce viazat so mnou, to su uz veci ktore vam dotycny nepovie lebo vie ze vam ublizil, take rozhodnutie sa nerodi lahko ani sa nehovori lahko.
nerutim sa kvoli tomu ze si kamarat nasiel novu frajerku, rutim sa kvoli mojej povahe ktora dlhodobo vsetko preziva ovela viac ako ma a velmi si beriem veci k srdcu, nie kazdy dokaze uvazovat racionalne. necakala som ze budeme spolu cely zivot vedela som ze pride rozhodnutie bud spolu alebo od seba ale cakala som, ze to pride o par mesiacov neskor ked budeme mat za sebou trochu viac casu spolu.
mala som z neho pocit ze hlada vztah, rozpraval o tom ze vsetci maju rodinu len on nie, ze uz by mohol mat deti, no mozno sa necitil na to hladat tu pravu a chcel niekoho s kym sa vyspi stravi jeden dva dni a bude to ok, bohuzial nikdy to takto nepovedal a nenaznacil, v tej chvili by som to zrejme ukoncila ja.
je mi luto ze uz nepride sprava na dobre rano, na dobru noc a take tie malickosti a v hlave si ustavicne prehravam co vsetko sme sa este bavili minuly tyzden a ci hral formu, ci nastal niekde radikalny zlom, kde som urobila chybu a co som mohla urobit inak...a potom take bezne veci ako ze je piatok ide na vikend domov asi bude robit to a to lebo to spominal, potom sa vrati v nedelu a nepride od neho sprava ze dosiel v poriadku...
to ta az tak vzalo? Vcera si to riesila na ploche, dnes (sranda, ze uz anonymne) das este diskusiu o tom..
https://www.modrykonik.sk/blog/dominikac321/message/nikdy-nikdy-nikdy-nepodcenuj-svoju-int-rlrhzl/
Ahoj skus Katarina Runa ta ti pomoze....
To je doba toto. Niekto niekoho posle do prdele a hned to treba riesit s psychologom🤣🙈staci sa dobre opit a zabudnes aj kde byvas a nie este aky chlap to bol a co s nim🤣🤣🤷♀️Zasluzis si lepsieho,kasli na to ides dalej🌞
Prežila som niečo velmi podobné až mi je smiešne ci to nie je ta istá osoba 😃 To ti nebolo cudne že za celý rok ste spolu nemali sex?
@janka_23 flakali sme sa po vonku, neboli sme zas denne spolu, predpokladala som ze najblizsiu dobu k tomu pride...
@derdia kde ju najdem?
@janka_23 odkial si?
Fuuu, no žiadny muž tak dlho bez toho nevydrží pri žene ktorá ho priťahuje. Takže mne by už po pár mesiacoch blikali kontrolky.
Keď tak mi napíš súkromnú správu.
Zbytočne sa trápiš. Aj pre neho to možno bolo až príliš, ta tvoja naviazanosť na neho, preto to ukončil, lebo videl, že to nie je úplne zdravé a hlavne, keď on nebol nikdy do teba zaľúbený. Keby videl, že je to v rámci normy, to tvoje prežívanie vášho vzťahu, tak by nebol taký sriktný, že sa nebudete kontaktovať vôbec.
@katkati ja si nemyslim ze som to davala najavo nejak extra
to, co ti vcera narozpraval by som brala pokojne s rezervou (muzi toho tooolko nakvakaju aby nevyzerali pred inymi a najma pred sebou ako chrapuni), on vo februari absolutne nic netusil, moznoze mu hlavou preblesklo, ze ty nie si ta prava, ale aj tak mu to nebranilo sa s tebou dalej stykat a mutit ti hlavu peknymu recickami, hlavne nezahalal a ked sa objavila nova korist tipujem, ze pred par tyzdnami, tak na nu ako kliest skocil, kamaratske stretavanie ktore trvalo rok hodil za hlavu a na tvoju priamu otazku elegantne zbabelo nereagoval, nepovie ti predsa, ze uprednostnil slecnu co ho nahle ocarila, cisto hypoteticky to ani nemusi byt nic vazne, impulzivne vzplanutie kde ani nejde o nieco extra perspektivne….holt toto je zivot, to su vztahy medzi muzom a zenou, kazdy si tym musime preskakat kym sa neobjavi niekto, kde to sadne ako rit na serbel, ak ti mozem poradit, neobvinuj sa, podla toho co pises si naivne verila, ze z tohto vztahu vzide cosi viac, nestalo sa, zem sa kruti dalej, tvoj zivot pokracuje, skus z neho vydupat to naj, neuzatvaraj sa, je leto, daj si saty a hor sa na zmrzlinu, na jazero, opras stare kamaratstva, venuj sa rodine, cim skor akceptujes fakt, ze dotycny nebol to prave orechove pre teba tym skor sa objavi niekto iny, hlavne sa nevracaj do minulosti, nekontaktuj ho, nevyzvedaj kto je zena ktoru pred tebou uprednostnil, ak by sa cirou nahodou chcel stretnut a debatovat hrdo odmietni, on uz totiz nie je “predmetom” akychkolvek tvojich rozhovorov, vela stastia!
Sama píšeš, že veľmi a dlhodobo všetko prežívaš, tak myslíš, že za ten rok on ťa vôbec nespoznal? Ale to je v poriadku, že si empatická a citlivá, len tým, iný muž by to možno ocenil, on žiaľ nie.
@katkati toto je stranka ktoru neukazujem kazdemu ak by sme sa bavili tyzden par hodin niekde v realite a precitala by si si potom toto, neverila by si ze som to pisala ja. cize vedel aj ze som starostliva aj dobrosrdecna aj kadeco ale toto podla mna netusil ze viem takto prehanat a prezivat...
@nickpick aj kamos mi povedal, ze vcera to boli same zvasty aby nevyzeral ako debil, kamos mi povedal ze je aj on chlap a klame hore dole, suhlasim s tebou v tom ze sa zjavila nejaka slecna, mozno atraktivnejsia mozno dravsia mozno so zaujimavejsim povolanim a proste ho ocarila, nic vazne nic dlhodobe len sa proste pohrat zabavit uzit si...osobne si myslim ze ziadny extra kontakt uz medzi nami nebude, povedal ze si mozme napisat na narodeniny meniny a ze ked sa mu ja ozvem a budem sa chciet postazovat ci pochvalit neodignoruje ma, ale od tej vety ze mozeme si napisat na narodeniny meniny sa tazko stavia most k niekomu
Na internete najdes jej videa...na youtube. Pozti si par a zistis ze proste on nebol ten pravy...
Kvôli svojmu pokoju v duši, aby sa sa z toho čím skôr dostala, nenahováraj si a nefabuluj, že aj keď stretol nejakú ženu, že je to len na hranie a zábavu a očarilo ho len na krátku dobu. Realita môže byť úplne iná, Že je veľmi zaľúbený a myslí to vážne, chce mať stabilný vzťah atď. A potom, čo ti povedal hľadaj okolo seba ľudí, ktorí budú chcieť, aby si stavala nejaké mosty a nie s niekým, kto ti jasne stanovil hranice, odkiaľ - pokiaľ. Ale to pochopíš neskôr, Síce v tvojom prípade, možno pochopíš.
@katkati ja mu prajem nech je stastny len mi je luto ze nie so mnou

@madeline1 nerob zo mna frigidnu prosim nepoznas okolnosti