Som v koncoch, sklamaná a nešťastná
Stretavali sme sa rok, nic neznaznacovlao tomu, zeby z jeho strany city neboli, este minuly stvrtok bolo vsetko v poriadku a vcera ma postavil pred hotovu vec, ze z jeho strany laska neprisla a pre nho je to cele rovnako tazke, na moju otazku ci je v tom niekto iny mi odpovedal, ze to nie je predmetom rozhovoru.
Som v koncoch, sklamana, nestastna, je mi zle, tlak prevysoky, ja si neviem predstavit, ze si nezavolame, nenapiseme, ze ked sa nieco udeje nepodelim sa s nim o to...moja mama hovori ze kazde peklo 3 dni trva ale pre mna uz len od vcera je to masaker, nespala som, nejedla, je mi na odpadnutie.
Ja viem ze sa to stava, ze koncia aj niekolkorocne vztahy ale toto som naozaj necakala bola som si na 110% ista jeho naklonnostou...
Navyse ani psychologa neviem najst, ktory by ma vzal hned...
Chápem ta, každému je to po rozchode ľúto. Ale musíš si uvedomiť, že vy ste vzťah nemali. Zamotala si sa do niečoho co nemalo perspektívu, ty si bola zalaskovana a on bohužiaľ nie. Možno zo začiatku aj nieco chcel ale keď videl ze to nejde bola si prestupnou stanicou. Myslím, že on dobre vie ze keby ste pokračovali tak by ti to iba ublizovalo. Myslím, že aj preto utal ten kontakt, pretože ty by si tam stále videla nejakú nádej. Neboj, ono to prejde. Hlavne na to neustále nemysli, chod si niekam vonku vyvetrať hlavu a uvidíš ze ti bude lepsie
@katkati súhlasím. Neviem prečo by to malo byť určite len niečo na pobavenie - tá nová. Treba si raz a navždy uvedomiť, že zrejme autorka nie je to, čo chce a hľadal a čím skôr sa s tým zmieri, tým skôr sa s touto "stratou" vyrovná. Poznám niekoľko takých párov, kde aj po viac rokoch sa zrazu chlap pozberal preč (nie z manželstva, ale bezpapierového a bezdetného vzťahu), lebo stretol inú a s tou inou to čuduj sa svete klape už roky rokúce v manželstve a s deťmi...
@sella38 ja viem ze vztahy koncia aj po dlhsom obdobi aj niekolkorocne manzelstva a ze sa nic specialne nestalo a kazda si tym presla, len mi to je jednoducho luto ze uz tu nebude nikto kto mi napise zavola vyobjima ma a hlavne mozno bude trvat rok kym sa niekto objavi...nemam velmi moznosti kde sa zoznamovat aj ked je prvda ze zacinam v novj praci v auguste...
V prvom rade pokiaľ budeš myslieť,že už nie je nikto a bude trvať rok,kým niekoho nájdeš,tak s týmto prístupom nikoho nenájdeš, lebo vlastne ani nechceš.
A po ďalšie, uvedom si, že sa ti vracal do života, lebo ta mal niečo naučiť, zjavné to,že nemôžeš mať všetko pod kontrolou a tlačiť na veci a prežívať to tak. Keď to pochopíš, pustiš ho, viac sa nevráti a príde niekto tebe súdený. A možno aj on.
Hlavne sa neobvinuj, ale odpustí sebe, jemu, príjmy fakt,že teraz je to takto najlepšie, že každý máte v tomto čase inú cestu, možno stretneš niekoho iného,lepšieho, možno sa vaše cesty zase spoja.
Často si písala,že nevieš na čom s ním si,že to chceš mať pod kontrolou,chceš vedieť ako sa to vyvinie a keď to vieš,tak je zle, lebo to nie je tak,ako si si to zidealizovala. Proste si sa namotala,to sa stáva. Poďakuje mu za to,že sa zachoval takto. Že to ukončil a neťahal ťa za nos. Chcela si odpoveď, dostala si ju.
Pozri, ja mne ex povedal,že som úžasná žena, záleží mu na mne a neviem co ešte, ale na vzťah si vybral inú. Ktorú mimochodom od začiatku "vzťahu" takmer rok podvadza a v podstate ju má rád a chce na Tom vzťahu popracovať. Dal mi lekciu, prijala som ju, život ide ďalej. Trápila som sa kvôli nemu niekoľko rokov, ale neberiem to zle, posunul ma, vďaka jeho lekciam som sa veľmi veľa naučila a som mu za všetko vďačná a viem, že buď ešte máme prejsť každý svojou cestou, kým sa stretnú alebo ma čaká niečo oveľa lepšie.
Ak chceš, kľudne mi napíš, vyropravaj sa
@lilinka88 dakujem ti za tvoj komentar, mas pravdu vratil sa mi ak sa nemylim 3x, urcite mal svoje chyby a boli veci co mi nesedeli, mali sme samozrejme rozdielne nazory na niektore veci ale pacilo sa mi ako sa ku mne choval ked sme boli spolu a teraz neviem ci nie je prave toto co mi chyba ten zaujem, pritom robil bezne veci objimal ma, bozkaval a to robi kazdy muz co ma rad tu zenu s ktorou je, nic nezvycajne...chcela som aby sa to vyriesilo len som myslela ze to pride o chvilu neskor ze emdxzi tym stravime spolu viac casu, ale on to tak necitil lebo ma ine priority, ci je to ina zena alebo len nechce aktualne mna je asi jedno aj ked rada by som poznala odpoved aj ked k nicomu by mi nebola. ked som odchadzala z domu za nim tusila som ze sa nieco deje ale budem tu oznacena za zufalku co caka ale som presvedcena ze to nie je koniec, ze sa ozve, mozno za 2 tyzdne mozno o mesiac ale bude to, neviem ako zareagujem, neviem ci mi chyba ten pocit ze sa mi niekto venuje ci on, lebo pisem to uz niekolkokrat a nikdy som nenapisala ze bol v niecom vynimocny a to mi chyba...
ano mam 29 a ano mam z detstva zrejme to, ze rodicia nemali na mna cas boli stale v robote a ja som jedine chcela ich cas a pozornost a tak mam teraz tendenciu si to hladat u ludi, netlacila som nikdy na nho ja som tlacila na vsetko sama v sebe....
@lilinka88 je vela veci ktore jednoducho dopredu viem len im nevenujem pozornost, kto nema taku intuiciu toto chapat nebude a ja jednoducho viem ze tento "koniec" nie je definitivny ze mi tu dole v rohu od neho vybehne sprava, vedela som pri inych ludoch kedy koniec naozaj prisiel a toto este nie je, mozno o 4 poviem ze okej citim ze je to koniec ale teraz zatial ee...
Ja viem úplne presne o čom píšeš
@lilinka88 ja zniem ako chora zufalka co ho chce silou mocou naspat, ale ja som ho neprosila, nekricala, neplakala, podla mna az bol prekvapeny ako to kludne beriem, jednoducho ak to teraz citi ze chce byt bez kontaktu ja mu nebranim len jednoducho hovorim, ze sa ozve....este som sa pri ziadnom nezmylila....len je medzi nami rozdiel ze on to mozno urobil spontanne lebo nejaku stretol a mozno nad tym dlho uvazoval a ja som bola postavena pred hotovu vec o ktorej som netusila ani
Ozve sa,ale až keď ho pustiš 🙈 oni na to totiž majú radar. Akonahle sa spamätaš zo všetkého, vráti sa 😒🤔😁
Netráp sa, hlavne sa neobvinuj, nie je to tvoja vina. A keby aj bola, treba si odpustiť, poučiť sa a ísť ďalej silnejší a skúsenejší.
Nerozpitvavaj to v sebe stále dokola, nemôžeš to mať pod kontrolou. Proste to musíš v sebe spracovať a prijať ako fakt,že teraz to tak je a je to tak najlepšie. Max sa zamyslieť nad tým, čo ti zrkadlil alebo čo ťa mal naučiť.viem,že mne sa to ľahko píše, musíš si tým asi prejsť a pochopiť
@lilinka88 hore sa niekto so mnou hra a dobre sa bavi, nova praca na hovno, odisla som po 2 dnoch a potom prisla taka prilezitost ze mi dekel odrazilo a ani sa mi nesnivalo o takej praci, teraz toto zaciatkom mesiaca a som zvedava co bude do konca...
Čo by bolo? Užiješ si voľno pred novou prácou. Nesed doma a nelutuj sa,ale choď,kde si chcela aj s ním. Choď sama alebo zavolaj kamošky. Choď na masáž,wellnes, ku kadernícke, nahod šaty, opätky a choď do mesta na drink, zabávajú sa, užívaj si voľno a veci pôjdu samé a už len tie dobré
asi si uz nepamatam vsetko co povedale pamatam si, ze mi pri nicom z toho co hovoril nepozeral do oci, jedine pri vete ze to nieje predmetom tohto rozhovoru...
@madeline1 bipolarna porucha ma tiez nejake fazy? ;poznala som len cloveka s nou co isiel z extremu do extremu, (zhodou okolnosti narodeny v rovnaky den ako tento moj) a neviem ci existuje aj nejaka light verzia
Netráp sa. Hlavu hore. Nemáte deti, rodinu, si slobodna.... Mňa manžel opustil pred 5dnami po 13 rokoch manželstva, mame 2 deti a som v 8.mesiaci s tretím bábätkom. Všetko klapalo, žiaden problém, láska ako hrom a zo dňa na deň som zistila ze si vypisuje s nejakou inou a nakoniec je z toho vraj láska ako hrom, že je šialene zamilovaný a mňa už nechce. Odišiel a po telefóne mi oznámil ze nech nečakám že sa vráti, že sa už nikdy nevráti. Nebol schopný mi to povedať ani do očí ale po telefóne. Je to ťažké, viem ako ti teraz je a chápem aj to prázdno, ktoré v sebe cítiš. Ver mi, nebol ten pravý a časom by aj tak odišiel. Nechaj ho ísť. Čaká na teba niečo lepšie.
@matulienka.d To naozaj urobil? Odišiel k žene, ktorej nevadí, že má tehotnú manželku, deti? Ako si môžu jeden druhého vážiť, keď niečo také urobia? Keď opadne zamilovanosť, až vtedy sa im otvoria oči. Tebe veľmi držím palce, aby si bola s detičkami šťastná napriek všetkému.
Toto nebol celkom vztah, ktory staci dvom dospelym ludom. On videl dovod, preco nechcel tento vztah, ale povedal, ze rad ta ma. Oddychni si den, dva a potom sa mu ozvi a neocakavaj odpoved hned. Myslim si, ze ak sa s tebou stretaval rok, este sa s tebou stretne. Napis mu nieco len strucne, ze by si ho chcela este poprosit, ci by ste sa mohli stretnut...ziadne emocie do toho nedavaj...a ked sa stretnete zacni od seba, povec mu, ze ta mrzi, ze niektore veci si pokazila. On bude reagovat potom podobne. Nevycitaj mu veci a nerozmyslaj nad tym, ci niekoho ma...moze mat aj nemusi, aj keby mal...mozes sa ho to spytat, on nech ti odpovie, ale predmet rozhohovoru budte dalej vy dvaja...tvoj postoj k vztahu, to su take iracionalne strachy (dovody)...s tymi dovodmi sa mu zdover a skus s tym nieco spravit, ked nieco chces, hladaj sposoby, nie dovody. A neries, co kto povedal, urobil...skor sa na to pozri s nadhladom, budes este riesit zlozitejsie problemy, nez toto...necit krivdu a snaz sa pozriet na veci aj z jeho strany a snaz sa najst v tom rovnovahu. Ak chces byt s nim, tak sa mu ozvi...v zivote nie je dolezite, co sa nam stane, ale ako na to zareagujeme.
@madeline1 povedal mi, ze si mozme napisat na narodeniny a meniny, ze sa nezamiloval a zrejme to uz ani nepride a ze chybu som neurobila nikde ze to proste neprislo co potrebuje....neviem si predstavit po tychto slovach navrat aj keby ho on chcel, co by urobil aby sa na tie slova zabudlo lebo ja ich mam zatial stale v hlave...
@madeline1 povedal ze potrebuje taku inu lasku a to so mnou neprislo tak neviem ci hovoril o sexe ale ten by prirodzene prisiel, sam povedal ze aj fyzicka pritazlivost medzi nami bola...
Ludia toho vela povedia... asi ho ten vztah prestal bavit...mali ste nestandardny vztah a ze tebe to tak vyhovovalo je tiez zvlastne. Napisala som ti, co mas robit, ak chces byt s nim...a hlavne zacat treba vzdy od seba.
@madeline1 samozrejme ze mi to nevyhovovalo, netlacila som do nicoho a cakala kym to bude sam tak citit, predpokladala som ze ak to nevyjde pojdeme od seba ale nemala som absolutne ziadne tusenie ze to vyriesi takto radikalne mozno bez nejakeho naznaku (nie neboli). mam pocit ze potrebujeme byt chvilu od seba 3 dni su este malo mozno na uvedomenie si niecoho...
Ak citis, ze potrebujes byt sama, bud (on podla mna nepotrebuje oddychovat) ...ak citis, ze potrebujes byt s nim, tak sa o to pokus. Rob tak ako citis a neries vsetko tak, uz sa mozes len poucit...to, co pises vyssie povedz jemu (na chlapa sa s tymto tlacit neda), preto by ste sa mali porozpravat
@madeline1 ja som mu dokopy povedala asi 4 vety ja som bola taka prekvapena ze som sa na nich nezmohla....ja som tam stala ako troska a on prisiel vyrovnany pripraveny a to je jedna vec co ma mrzi ze mne je z toho na hovno a jemu mozno odlahlo.
chcem ho, ale aktualne mam pocit ze tie necele 3 dni su malo na to aby mu doslo ze urobil mozno chybu a mozno mu chybam..,.
ja som od stvrtku nejedla a spala som asi 5 hodin za 2 noci...
Ty od neho chces pocut, ze urobil chybu, ale on ti to nepovie, kym si ty nepriznas tu svoju...vyriesil vas vztah tak ako vedel...uz nemate vztah...to ako sa ty citis, za to si zodpovedas sama, kludne sa najedz a vyspi...a neries to tak, nic take zle sa ti nestalo...stretni sa s nim, az ked nebudes citit tu "krivdu", co ti urobil...a potom by to mohlo este nejako dobre dopadnut. Hlavne to uz neries a oddychni si.
@madeline1 vdaka za tvoje slova, viem ze nikto neumrel ale kazdy to preziva ako vie, ja bohuzial takto vyhrotene...
Radsej s chladnou hlavou a menej emotivne. Treba sice ist tam, kde to tak citime, ale cestu by ti mal ukazat rozum. A radsej rano mudrejsie vecera...v kazdej situacii existuje viac rieseni...
@madeline1 nic nieje nemenne ci ako sa to hovori len ja velakrat riesenie nevidim alebo beriem cloveka za slovo a ked povedal ze napiseme si na narodeniny meniny tak stale mam v hlave ze ako sa od tejto vety da este nieco zvratit...
🙂 nemusis byt az taka submisivna...tak ho neposluchnes a napises mu, ked ty budes chciet...moze to byt aj skor, nez na narodeniny alebo to nemusi byt ani na narodeniny...
@madeline1 submisivna nie ale ani vtierka

V tejto chvíli mu to určite nepraješ. Možno až po čase, keď už budeš s niekým iným. V prvom rade si musíš sama priznať pravdu. Až potom sa pohneš ďalej.