Som v koncoch, sklamaná a nešťastná
Stretavali sme sa rok, nic neznaznacovlao tomu, zeby z jeho strany city neboli, este minuly stvrtok bolo vsetko v poriadku a vcera ma postavil pred hotovu vec, ze z jeho strany laska neprisla a pre nho je to cele rovnako tazke, na moju otazku ci je v tom niekto iny mi odpovedal, ze to nie je predmetom rozhovoru.
Som v koncoch, sklamana, nestastna, je mi zle, tlak prevysoky, ja si neviem predstavit, ze si nezavolame, nenapiseme, ze ked sa nieco udeje nepodelim sa s nim o to...moja mama hovori ze kazde peklo 3 dni trva ale pre mna uz len od vcera je to masaker, nespala som, nejedla, je mi na odpadnutie.
Ja viem ze sa to stava, ze koncia aj niekolkorocne vztahy ale toto som naozaj necakala bola som si na 110% ista jeho naklonnostou...
Navyse ani psychologa neviem najst, ktory by ma vzal hned...
@madeline1 kde beries istotu? uz som tu vyzerala ako zufalka co sa ruca...
to nie je vtieranie a na to zufalstvo si oddychni...
Autorka ano, vyzerala si ako zúfalá bez urážky. Ved si precitaj svoj príspevok, hľadala si psychológa. To nie v zlom 😊 ale nečuduj sa ze ta tu tak označovali.
@janka_23 ja to nemam nikomu za zle, aj som sa tak citila, zufalo prekvapene sokovane...psycholog je len cudzi clovek ktory ta vypocuje a mozno da iny pohlad na vec, ja viem ze mam od detstva aj iny problem a prenasam si ho do vsetkych vztahov a mozno by mi prave on s tymto pomohol, psycholog...
A to po az roku toto? To je velmi zvlastne. Ved rok je dlha doba. Aj ste spolu zili intimne? Neboj sa, jeden odide, pride druhy....
@kassandra25 nezili sme spolu intimne nakolko sme sa zo zaciatku stretavali prevazne vonku a tak akosi ktomu este nedoslo, myslela som ze to pride tento mesiac...to je mne najdivnejsie ze po roku, ked citis ze ta to k niekomu netaha uz pol roka nebudes mu venovat akukolvek energiu a pretvarovat sa a ozyvat....
@janka_23 ja to beriem zo svojej strany a ja ked odchadzam pre mna je to definitivne ale viem ze muzom dochadzaju veci neskor a toto mi pride impulzivne riesenie neuvazene...
dookola nad tym rozmyslam, mozno som mala mu menej hovorit ze mi chyba a chcem byt viac s nim, mozno aj z toho mala mal pocit ze tlacim, mozno toho bolo vo vsetkom vela a ukoncil to lebo pracu neukonci vztahy ano a dalsich kopec moznosti mi napada kazdopadne su 3 dni malo asi aby si uvedomil ze mu chybam....
@anonym Čítam to celé a naozaj nechápem, prečo to tak prežívaš. Nemali ste vzťah, dokonca ani sex, len ste sa občas stretli. Keby si mala 16, tak je to ok, vzťahom sa len učíš, ale Ty si už v zrelom veku a už by si mohla vedieť, že chlap (rovnako ako aj žena) vie veľmi rýchlo, či je pre neho ten druhý vzťahovo použiteľný do budúcnosti. Nie je to len vec rozumu, ale aj citov a chémie. Vec nevypovedateľných detailov... A vtedy chlap ihneď koná - nevláči sa s niekym nezáväzne celé mesiace. Proste si pre neho nikdy nebola tá pravá - bol s Tebou len preto, aby nebol sám a kým tú pravú nestretne. A zrejme racionálne ocenil, že si rozumná, z dobrej rodiny, že sa za Teba nemusí hanbiť, keď Vás náhodou niekto známy stretne - ale na vzťah a lásku to nestačilo. Vždy to vedel a keďže cítil, že Ty si sa na neho namotala, sex ani neskúšal. U chlapa neexistuje také niečo, že možno o rok zistím, že tá Dominika je vlastne fajn a chcem ju naspäť a bude z toho veľká láska.
Mala by si sa úplne odpútať a hodiť to celé za hlavu, je to skončená kapitola. Malo Ťa to niečo nauciť a posunúť vpred, tak zbytočne nestagnuj, čas ti beží a žena okolo 30ky si nemôže dovoliť takéto ročné platónie a za nimi niekoľkomesačnú rekonvalescenciu.
Keď stretneš toho pravého a bude to obojstranné, pôjdeš aj Ty ako valec a vtedy pochopíš ten rozdiel. A nikom /ničom inom Ti nebude záležať. Rovnako ako jemu teraz nezáleží na Tebe a Tvojich pocitoch. Už je inde, tak sa posuň aj Ty.
On si niekde užíva život a ty sa trápiš. Podľa teba je to ok?
@katkati doslo mi to...
@heleninamama aj sex skusal len sme neboli tolko sami kde by to slo, sama pises ze to chlap hned citi a preco to este dalsi rok nechal bezat s odovodnenim ze na to prisiel niekedy na jar? by to sekol pred rokom uz, to je to comu ja nerozumiem ze to urobil teraz nie pred par mesiacmi a tie mesiace prejavoval naklonnost vyhladaval kontakt, rozumiem tvojmu prispevku a sedel by tak na 90% muzov (stretla som ich v zivote niekolko) a riesili to do par mesiacov ak neprislo nic co by prerastlo v lasku nie po roku....
@anonym Z vlastnej skúsenosti Ti poviem, že ja som v takýchto vzťahoch fungovala v mladosti v opačnom garde. Vedela som, že chlapa nemilujem, ale bol spoločensky ok, žiadna osudová láska v tom čase nechodila, sama som byť nechcela a tak sme sa pár mesiacov stretávali. Spočiatku som aj verila, že to časom príde, veď chlap bol rozumný, sympatický, prajný... Ale nič, tak som to presne takto sekla, keď začínalo byť príliš horúco. A ver, že som o tom dlho premýšľala, aby to bol čistý a bezbolestný rez. A potom som si našla iného, na podobnom princípe, až kým som sa nezamilovala do toho pravého.
Tí moji ex si tiež mohli myslieť, že som vypočítavá, bezcitná, že si nevážim dobrého chlapa - ale nešlo to. Nestačilo mi to. Chcela som viac. A z mojej strany som to vnímala, ako najférovejšie jednanie voči nim - prestala som im dávať nádej a dala som im možnosť hľadať ďalej tú pravú.
Keby chcel s tebou naozaj sex, tak aj po štyroch pôjde hľadať miesto, kde by sa to dalo.Mal ťa v zálohe, kým nenájde inú alebo iného.

vtierka nie si, ani by si nebola, ani ti to nehrozi