icon

Som v koncoch, sklamaná a nešťastná

9. júl 2021

Stretavali sme sa rok, nic neznaznacovlao tomu, zeby z jeho strany city neboli, este minuly stvrtok bolo vsetko v poriadku a vcera ma postavil pred hotovu vec, ze z jeho strany laska neprisla a pre nho je to cele rovnako tazke, na moju otazku ci je v tom niekto iny mi odpovedal, ze to nie je predmetom rozhovoru.

Som v koncoch, sklamana, nestastna, je mi zle, tlak prevysoky, ja si neviem predstavit, ze si nezavolame, nenapiseme, ze ked sa nieco udeje nepodelim sa s nim o to...moja mama hovori ze kazde peklo 3 dni trva ale pre mna uz len od vcera je to masaker, nespala som, nejedla, je mi na odpadnutie.

Ja viem ze sa to stava, ze koncia aj niekolkorocne vztahy ale toto som naozaj necakala bola som si na 110% ista jeho naklonnostou...

Navyse ani psychologa neviem najst, ktory by ma vzal hned...

Strana
z5
janka_23
9. júl 2021

Chápem ta, zažila som niečo podobné akurát môj ma nepostavil pred hotovú vec, jednoducho sa iba vyparil. Bez slova, bez vysvetlenia proste zostalo iba ticho. Chvíľu ta to bude bolieť, ale ver tej otrepanej fráze, že čas všetko vylieči. Kľudne si poplac, daj si víno a potom sa snaž maximálne zamestnať. Zavolaj kamoškam, choďte niekam na vylet a uvidíš, že to každým dňom bude lepšie a lepšie.

liljana
9. júl 2021

Kde sa jedny dvere zatvoria, otvoria sa dalsie. Chces radsej zit s niekym, kto neciti to co ty? Pricom o kusok dalej je niekto, kto to citit bude? Nie kazdy rozchod je tragedia, aj ked to spociatku tak vypada. Raz si povies, ze nic lepsie sa ti nemohlo stat. Umozni ti to najst niekoho, s kym si sadnes a rozumies lepsie.

snazilka_bio_mamka
9. júl 2021

VIem ako to bolí a ver mi, nie si sama, tuto bolest kazdá z nás prežila. Zapamataj si slovo PREŽILA. Prežiješ aj ty, nepotrebuješ psychológa, potrebuješ čas, kamošky, šport, záujmy, ale hlavne čas. Mysli na to tak, ze pre teba je to utrpenie, že mu nezavolaš a nepodelíš sa o svoj den, ale on to tak strasne nechce a nema o to zaujem, ze bol ochotný sa s tebou rozísť. Samozrejme, ze ma inu znamosť, to ti je jasne.

autor
9. júl 2021

@janka_23
@liljana citim take prazdno, okrem toho ze tej jeho verzii sa mi nechce verit, posledny tyzden bol zvlastny ale nebolo uz dlhsie ze citil ze potrebuje k zene citit inu lasku, nie len mat rad....

autor
9. júl 2021

@snazilka_bio_mamka vzdy mi volal pisal ked sa nieco dialo alebo len poprijal dobre rano, to mu vobec nechyba?...

autor
9. júl 2021

ani plakat nevladzem...

snazilka_bio_mamka
9. júl 2021

nie, nechyba a nema o to zaujem. Ak ti chyba poprianie dobre rána, ja ti kazdy den poprajem tuto v konverzacii. 🙂 Vždy si uvedom, že trapis sa iba ty, On nie. Ty reveš, neješ, klepeš sa a on je zrejme v praci, kde sa veselo rozprava s kolegovcami a planuje vecerny sabes ako nezadaný chlap, alebo uz ma dohovorené rande. a ty co?? ty sa doma dusíš od soplov. Mysli na to, ze bolest je z jednej strany. Mozem sa spytat kolko mate rokov?

janka_23
9. júl 2021

Nie milá autorka, nechýba. Ja s mojim sme na telefóne viseli 24 hodín denne, vkuse si písali, volali, boli spolu a zrazu nič. Proste sa to tak niekedy stane. A môj názor je, že si našiel niekoho iného

stvura
Odpoveď bola odstránená
autor
9. júl 2021

@snazilka_bio_mamka ja mam 29 a on je starsi

autor
9. júl 2021

@janka_23 aj ja si myslim a myslim ze sa to zomlelo za posledny tyzden dva, ze to nie je nic dlhsie...

autor
9. júl 2021

@stvura aj moj dotycny mal chyby, casto upozornoval na svoju pracu ako keby bola jedina na svete, zomrel mu ocko tak ako keby jeho rolu prebral on, kazdy vikend doma robil prace okolo domu...nehovorim ze to bolo 100% ale bolo to fajn, este pred tyzdnom mi vravel ze aj on chce byt viac so mnou a mat ma castejsie vedla seba a za tyzden je vstko ine?
ze nevedel ako mi to povedat nemal odvahu ale ze uz musel...

lintu
9. júl 2021

Pokojne ťa mohol mať za spriaznenú dušu. Kamošku. Ale čosi sa tam z jeho strany stratilo, či tam vôbec nebolo. Včera si sem tiež písala, všakže? Ak sa vyjadril na otázku, "či v tom nie je niekto iný?" slovami, že "to nie je predmetom vášho rozhovoru", ten niekto iný tam pravdepodobne je. Roky ste sa spolu ako ľudia schádzali, rozchádzali.... Možno je najvyšší čas túto kapitolu definitívne uzavrieť. Je normálne, ako sa cítiš. Na nič ti asi ešte aj chvíľu asi bude. No pomôže tomu len čas.

autor
9. júl 2021

@lintu on hovoril ze asi niekedy okolo februara si zacal uvedomovat ze to zrejme nie je laska, ze ma ma rad a vazi si ma ale k zene potrebuje citit inu lasku, ze to nevie opisat...a ze teda o uz nie je najmladsi tak to nebudeme tahat este neviem kolko ked verdikt vieme uz teraz...ja som mu dokopy nic nepovedala len stala a nechapala co mi hovori...

janka_23
9. júl 2021

Vies, muži vo všeobecnosti neradi riešia takéto veci takže ono je mozne, že to v ňom dozrievalo už dlhší čas, potom našiel nejakú na ktorú sa namotal, to ho nakoplo a povedal ti ze je koniec. Neboj sa, teraz sa cítiš hrozne, ale ono to prejde. Hlavne mu nepíš, nevolaj

snazilka_bio_mamka
9. júl 2021

Joj no keby si moja kamoška teraz by sme sa uz slnili na štrande s alkoholicky drinkom v ruke a poriadne by som ti vymyla mozog. PRE-BO-lÍ akoby to povedala Harabín. Ak je starší, nebol pred tým ženatý? alebo nemal nejaku dlhu znamosť? lebo potom je šanca ze sa možno vratil k nej

autor
9. júl 2021

@snazilka_bio_mamka 10 rokov priatelku, chvilu snubenicu ale ona sa uz stihla vydat, ona nechala jeho....a potom sice niekto bol ale nic dlhodobejsie, ze on je komplikovana povaha a neviem co...

autor
9. júl 2021

do novej prace nastupujem az v auguste, pre mna to budu najhorsie 3 tyzdne...

lintu
9. júl 2021

ok, teraz ti to nedáva logiku, ale raz mu možno budeš aj vďačná, že ti dal slobodu.... a tým aj priestor a čas nájsť si niekoho, kto ti môže dať viac ako on .... nejdem ťa prehovárať, aby si neplakala.... plač pomáha k uzdraveniu duše.... hádam ti len popriať, nech to čím skôr prebolí

kitycat
9. júl 2021

Ja som u jedneho aj byvala, rok a nieco sme boli splu a tiez mi oznamil, ze laska neprixhadza a teda nech si casom najdwm ine byvanie... Ale ja som to videla, ze je zle. Ty si musela prehliadat naznaky..
Ano cas vsetko zahoji a nezabudaj, ze klin sa klinom vybija.. Aspon na zaciatku 🤭

autor
9. júl 2021

@lintu ja na jednej strane rozumiem, ak tam laska nie je a neprisla za rok...ale ani naznak toho, este pred tyzdnom boli veci uplne v poriadku, pisal mi ze sa na mna tesi ako si ma vystiska...neviem ci to nejaka moja vlastnost pokazila alebo co
@kitycat

autor
9. júl 2021

@kitycat praveze ziadne naznaky neboli ziadna mena, az posledny tyzden mi prisiel taky divny

janka_23
9. júl 2021

Nehľadaj chybu v sebe, nevin sa z rozchodu. Také veci sa proste stanú. Viem ze sa pýtaš prečo, ale niekedy naozaj odpoveď na túto otázku nie je.

autor
9. júl 2021

@janka_23 ono bola otazka casu kedy to pride ako v kazdom vztahu bud sa to niekde posunie alebo skonci len nic neznaznacovalo ze sa to ukonci teraz...a navyse si ani neviem predstavit nejaku cestu spat

whiteflower87
9. júl 2021

Ja byt na tvojom mieste prezivam to rovnako a asi ako kazda zalubena zena. To he uplne v poriadku. (Mozno si uz tak rozmyslala nad spolocnou buducnostou a detmi). Ale ako matka 3 deti ked sa zasnivam, asi by som nakupila knihy a nasla fajny last minute a uzila si najblizsie 3 tyzdne bez roboty. Hadam nebudes depkovat. Musis najst nevyhody vasho spolocneho vztahu do buducna. Pisala si ze zastupoval ocka, ktory mu zomrel. Takze kazdy vikend by ta bud tahal ku svokre, abo by tam behal sam aby riesil jej domacnost a nie vasu. Nedajboze by ta tam chcel nastahovat aby mamka nebola sama, vo velkom dome... a koniec takych pribehov uz poznaame... drzim palce aby to co najskor prebolelo. Drz sa!

autor
9. júl 2021

@whiteflower87 on to stale tak bral ze v okresnom meste je len kvoli praci ze nejak doma sa tu neciti...cize toto skor ci neskor by podla mna prislo ze by sa prestahoval do rodneho mesta k mamke...nebolo to vsetko idealne boli veci ktore by mozno vadili alebo boli pre mna zvlastne ale bolo nam spolu dobre, 2 tyzdne dozadu mi dakoval za skvely vecer a zrazu je vsetko prec, toto je pre mna nepochopitelne...

janka_23
9. júl 2021

Ani nevieš ako ti rozumiem, ja som to mala rovnako. Všetko bolo v poriadku ani náznak problému a zrazu bac, zo dna na deň koniec. Ale ver mi, aj keď sa teraz citis hrozne, ono to časom prejde. Nesnaž sa porozumieť mužskej logike, oni to majú inak ako my ženy.

autor
9. júl 2021

@janka_23 ja mu nevycitam ze laska neprisla len pred tyzdnom uplne ine veci robil a pisal ako vcra...a to je pre mna nepochopitelne

sella38
9. júl 2021

pitvala si to už včera v statuse a dnes zase v tejto téme. Ja viem, že je to ťažké a nie každá vieme prehodiť takéto niečo z pleca na plece, ale týraš iba a iba seba. Tak ako ti tu už bolo napísané, on sa možno s úsmevom baví s kolegami a plánuje večer s novou a ty sa zožieraš.
Áno, bolo vám spolu fajn, lebo evidentne si s tebou rozumie ako s človekom, ale prišla zrejme iná, z ktorej sa mu trasú kolená. A áno, sú chlapi, ktorí sa dokážu pretvarovať aj pol roka... teba mal možno ako zálohu, keby niečo....
Proste sa naňho definitívne vykašli, hoď to za hlavu (viem, že je to ťažké), ale týmto rozpitvávaním situácie nepomáhaš hlavne sebe. Choď k mame, ku kamarátke, urob si program, neseď doma a hlavne neplač nad tým, že čo budeš tie tri týždne robiť... no čokoľvek, len nerozoberať v hlavne jeho. Nestojí za to. A predstava, že sa vráti s prosíkom? No mňa by po tomto čo urobil z tej predstavy naplo. Hádam nie si odkázaná na takéhoto chlapa.

autor
9. júl 2021

@sella38 to je pre mna najhorsie ze on vcera odisiel jemu zrejme odlahlo ze uz o mne nebude pocut...

Strana
z5