icon

Som zaľúbená do kolegu aj napriek vzťahu?

26. máj 2026

Mam 42 rokov a absolutne nechapem co sa so mnou v poslednej dobe deje. Mam 33 rocneho kolegu z ktoreho sa mi doslova podlamuju kolena. A vobec nechapem preco. Vobec nie je moj typ. Nie je ani moc pekny, je nizky, introvert, vela toho nenahovori. Ani so mnou neflirtuje, mam pocit ze si ma vobec nevsima. Dnes sme sa po prvy krat stretli sami dvaja pri vytahoch a ja som len pozerala do zeme a cervenala som sa ako male dievca. Uz si aj organizujem dochadzku tak aby sme boli v office spolu. Mam priatela s ktorym som 10 rokov a toto sa mi nedialo pri nom nikdy, ani pri ziadnom inom muzovi. Co s tymto robit? S priatelom mam vsetko co potrebujem, nechyba mi nic, vobec nechapem tymto pocitom

anonym_4e8955
26. máj 2026

@anonym_autor mozno kriza stredneho veku, nemas 20+ a stale si mlaaa na to zazit nieco pekne. Osobne by som udrzala naklonnost iba platonicky

anonym_870133
26. máj 2026

Co s tym robit? Na uvod si neorganizovat dochadzku podla neho ako pubertiacka 😅

anonym_07f4b3
26. máj 2026

Nie je taký príťažlivý, je to len kolega. Nedávaj si s ním smeny. Miluješ priateľa? Ak áno tak zabudni na kolegu. Je mladší o skoro 10rokov, nezaujimas ho podľa tvojich slov. Daj si studenú sprchu 😄

anonym_b53ac4
26. máj 2026

Hormony, priroda. Bezia ti posledne roky, ked este mozes mat dieta. Budu sa ti podlamovat nohy castejsie.

anonym_1e54ad
26. máj 2026

@anonym_autor chudák dôverujúci priateľ.

domkakvet
26. máj 2026

@anonym_autor nie si zalubena, skor sexualne snenie.

anonym_e223ba
26. máj 2026

@anonym_autor Nič si z toho nerob, ja mám ešte trochu viac ako ty, chlapi ma absolútne nezaujímajú, ( samozrejme okrem kamarátov), vzťah nemám a nechcem, túto kapitolu u seba považujem za uzavretú. A tu ti minulý týždeň príde revízny technik, pozrela som na neho len jedným očkom, celkom fešák, ale to bolo všetko, čo mi prešlo hlavou. Dnes náhodou som ho stretla v bloku, a niečo mi bol pozrieť v byte. Pozerám lepšie, krásny chalan, žiadny potetovaný super hyper macho, mierne športova postava, oblečený jednoducho ale vkusne, a úžasná vôňa, ale jemná, nie nejaký smrad. Veľmi pekný, aj sympatický. A môžeš mi veriť, že som už videla dosť objektívne pekných , aj veľmi pekných mužov, ktorí mali záujem o niečo viac, ale mňa to proste nezaujalo 😅 Ale tento ma nejako očaril 😅 Keď odišiel, pozerala som pečiatku, meno 😅😅 Sama sebe sa smejem z toho 🤣 Že ako pubertacka 😅 Ale to je len také chvíľkové pobluznenie, to rýchlo vyprchá, keďže ho už zrejme neuvidím. ( dúfam). Chalan môže byť tiež o cca 10 + rokov mladší, zrejme má svoju rodinu, a ja žiadny vzťah neplánujem, tak na čo ho mať zbytočne na očiach. Nech si kľudne žije svoj život a ja ten svoj. Ale Marek z Košíc, si ozaj veľký fešák. ( predpokladám, že sa to k nemu nedostane 😅😅) . Takže ja len toľko k tvojmu prispevku, áno, občas sa môže stať veci, alebo nás môžu zaskočiť pocity, ktoré samy nečakáme. Dôležité je, ako sa k nim človek postaví, zváži, čo to za to stojí, riskovať vzťah, ktorý máš. V tvojom prípade je problém to, že ste kolegovia. Ja by som urobila, to, čo ti radia v predchádzajúcich príspevkoch, nedávaj si s ním smeny, nebudeš zbytočne v pokušení.

anonym_2a7ab7
26. máj 2026
@anonym_b53ac4

Hormony, priroda. Bezia ti posledne roky, ked este mozes mat dieta. Budu sa ti podlamovat nohy castejsie.

@anonym_b53ac4 toto je dosť odveci… mne sa teda nohy nepodlamovali, keď mi bežali posledné roky keď som ešte mohla mať dieťa… podľa mňa to nie je o veku

anonym_b53ac4
26. máj 2026
@anonym_2a7ab7

@anonym_b53ac4 toto je dosť odveci… mne sa teda nohy nepodlamovali, keď mi bežali posledné roky keď som ešte mohla mať dieťa… podľa mňa to nie je o veku

@anonym_2a7ab7 No dobre, tak ty si vynimka .. 🙂

bruno1
26. máj 2026

@anonym_autor a zasa tá ženská 40tka.Ale veď ,keď nie si v manželstve ,možno druhá šanca ,čo ti život ponúka.🤷

patrike
26. máj 2026

Mas dve moznosti :
- kolegovi sa vyhybat a ovladat sa, cize v ziadnom pripade si nerob s nim spolocnu dochadzku
- naplno do toho spadnut, par krat si zasukat, rozvratit dlhorocny vztah a potom nebude ani sucasny fajn partner, ani ten kolega, len ty budes fnukat na Konikovi, kde najst "normalneho chlapa". Ty ho mas, tak to nekaz.

bruno1
26. máj 2026
@patrike

Mas dve moznosti :
- kolegovi sa vyhybat a ovladat sa, cize v ziadnom pripade si nerob s nim spolocnu dochadzku
- naplno do toho spadnut, par krat si zasukat, rozvratit dlhorocny vztah a potom nebude ani sucasny fajn partner, ani ten kolega, len ty budes fnukat na Konikovi, kde najst "normalneho chlapa". Ty ho mas, tak to nekaz.

@patrike nebol by som na ňu až taký prísny,veď nie je vydatá!!!

madeincssr
26. máj 2026
@bruno1

@bruno1 má 10 rokov dobrého priateľa. Či to sa bez papiera neráta?

bruno1
26. máj 2026
@madeincssr

@bruno1 má 10 rokov dobrého priateľa. Či to sa bez papiera neráta?

@madeincssr Nie neráta .Nikdy si vernosť pred Bohom ,či pred zákonom nesľúbili.Viem je to drsné ,ale pravdivé,lebo ...Čo je de facto ,nech je aj de jure a čo je de jure ,nech ostane aj de facto.A svet bude lepší.😁😁😁

ivicatolic
26. máj 2026

@anonym_autor moc pozeráš filmy... chcela by si na "tajnasa" pretiahnuť údy....😁😁😁❤️💚🖤... nič viac 👍👉

alizea
26. máj 2026

Veď máš 42 rokov, tak sa podľa toho správaj. Keď sa ti kolega tak páči, pozvi ho na obed, aby si ho lepšie spoznala. Možno zistíš, že je ozaj taký nudný ako vyzerá, a "zaľúbenosť" zrazu pominie. Ale myslím si, že ti v tvojom 10-ročnom vzťahu niečo chýba, keďže si sa zrazu takto "nepochopiteľne" zaľúbila.

anonym_5cba3a
26. máj 2026

Ja som sa tiez zalubila do kolegu ale neskor to preslo

patrike
26. máj 2026
@bruno1

@bruno1 Pri miere rozvodov 50% by som takto nevidel. Ludia zjavne zahybaju bez ohladu na papier z uradu alebo kuzelnika s oplatkou a vinom v satovej zastere.

anonym_c88006
26. máj 2026

Keď sa mi nejaký chlap páči, tak si ho predstavím po dajme tomu 10 rokoch v manželstve 😀 a hneď sa odľúbim. Veď ono je to stále to isté dokola. Po 10 rokoch by mi išiel na nervy úplne rovnako ako mi ide na nervy aj môj manžel. Stačí mi predstaviť si menšiu výmenu názorov napríklad v obchode, že či bude toto alebo hento na obed, alebo či kúpime novú obývačku 😀 a jemu sa páči tmavšie drevo a mne zasa bledšie a tak 😀 Takto sa do pár sekúnd sama s ním pohádam ( samozrejme len v predstavách ) a normálne sa mi prestane páčiť a pokušenie prejde. Myslím, že je to dobré cvičenie.

bruno1
27. máj 2026
@patrike

@bruno1 Pri miere rozvodov 50% by som takto nevidel. Ludia zjavne zahybaju bez ohladu na papier z uradu alebo kuzelnika s oplatkou a vinom v satovej zastere.

@patrike 🤣🤣🤣🤣 Pýcha predchádza pádu.Len aby si ráz toho kúzelníka v satanskom rúchu ,neprosil a nespínal k nemu ruky.

patrike
27. máj 2026
@bruno1

@patrike 🤣🤣🤣🤣 Pýcha predchádza pádu.Len aby si ráz toho kúzelníka v satanskom rúchu ,neprosil a nespínal k nemu ruky.

@bruno1 Teraz neviem, ktoreho kuzelnika myslis, len u nas v meste je na vyber : katolicky, greckokatolicky, pravoslavny, evanjelicky, kalvinsky a k tomu ako bonus rozne sekty : mormoni, jehovisti, adventisti, apostolska cirkev ...

miriatko
27. máj 2026
@anonym_c88006

Keď sa mi nejaký chlap páči, tak si ho predstavím po dajme tomu 10 rokoch v manželstve 😀 a hneď sa odľúbim. Veď ono je to stále to isté dokola. Po 10 rokoch by mi išiel na nervy úplne rovnako ako mi ide na nervy aj môj manžel. Stačí mi predstaviť si menšiu výmenu názorov napríklad v obchode, že či bude toto alebo hento na obed, alebo či kúpime novú obývačku 😀 a jemu sa páči tmavšie drevo a mne zasa bledšie a tak 😀 Takto sa do pár sekúnd sama s ním pohádam ( samozrejme len v predstavách ) a normálne sa mi prestane páčiť a pokušenie prejde. Myslím, že je to dobré cvičenie.

@anonym_c88006 perfektne ste to vystihla😉 Nikdy sa nedá porovnávať dlhoročný vzťah resp. manželstvo s niekým kto nám zrovna teraz príde milý, úžasný, je s ním zábava. Samozrejme že je super, keď s ním nemusíš riešiť domácnosť, choroby , nálady, deti, účty a podobne. A pravdepodobne by si po rokoch spolužitia s tým vysneným milým úžasným novým mužom zistila, že je ešte väčší somár ako ten tvoj doma😃😃😃

anonym_c88006
27. máj 2026
@miriatko

@anonym_c88006 perfektne ste to vystihla😉 Nikdy sa nedá porovnávať dlhoročný vzťah resp. manželstvo s niekým kto nám zrovna teraz príde milý, úžasný, je s ním zábava. Samozrejme že je super, keď s ním nemusíš riešiť domácnosť, choroby , nálady, deti, účty a podobne. A pravdepodobne by si po rokoch spolužitia s tým vysneným milým úžasným novým mužom zistila, že je ešte väčší somár ako ten tvoj doma😃😃😃

@miriatko 😅😂 presne tak 👍😎
Keby si toto vedeli povedať aj muži a hlavne včas. Ale oni si to ani len nestihnú predstaviť... ale to je už iná kapitola.

anonym_a9f657
27. máj 2026

@anonym_autor nic
Prestan fantazirovat a urob si rozbrh tak aby ste sa nestretavali

anonym_955009
27. máj 2026

@anonym_autor je to normálne a prežíva to po dlhoročnom vzťahu veľmi veľa ľudí. Určite aj tvoj partner 😁