Som zaľúbená do ženatého kolegu: Čo s tým robiť?
Ahojte, som uz pat rokov zalubena do zenateho kolegu. Viem, ze sa mu pacim aj ja. Uz pat rokov je to takto. Kedze je zenaty a slusny a ja tiez, pat rokov sa spolu len rozpravame. Nic viac. A pozerame na seba neustale. Rad travi v mojej pritomnosti cas, aj ja v jeho. Kedze to nema ziadnu buducnost, nikto nikdy ziadnu aktivitu nevyvijal. Moja otazka je - preco to trva tak dlho? Preco to este neodislo a kedy to prestane? Pat rokov je to trapenie, ked ho vidim. Naozaj mi neostava nic ine, ako zmenit pracu? Aj to som skusala, ale nic normalne som nenasla.
@mandzula a ako to zivime? ako sa to da nezivit? Bohuzial, musime spolupracovat, sme mala firma a mame spolocne projekty, nemozem ho ignorovat. Co mam robit inak? Myslela som , ze to prejde, ale nestalo sa. Novu pracu priebezne stale hladam.
Tak sa spolu vyspite a to napatie opadne. Uz budu len vycitky. Aj pracu zrazu velmi rychlo najdete ineu vhodnu 😉
A čo ti bráni otvoriť sa nejakému vzťahu. Toto držte na tejto úrovni. Môžete byť priatelia.
@mandzula mas pravdu. Pohlady robia vela a cas travime spolu aj ked nemusime. Ale ked to nerobim, nepozeram, snazim sa neodpovedat, stale za mnou chodi. A snazi sa rozpravat este viac.
@madeincssr to ano. Ale viac sa spoznat nemozeme, tak sa asi idealizujeme dalej. Cakala som, ze to prejde, je to trapenie. A trva to uz dlho.
@mandzula nie, neviem, bola som aj na pohovoroch, ale zijem v mensom meste. Zatial som nenasla pracu, kde by boli dobre podmienky, ako v tejto.
Nič. Od ženatych ruky preč... Považuj to proste za niečo, o čom môžeš max snivať, ale nikdy z toho nič nebude. No a on by mal mať ten istý názor...
@wolf_ asi to budem musiet takto prisne obmedzit, inu cestu nevidim. Byvam s rodicmi a treba sa o nich uz starat a pomahat im, nemozem ist prec z mesta. Ale inu pracu v meste by som ozaj uvitala.
@thirstymonk ano. Ved 5 rokov to tak robim. On ma myslim ten isty nazor. Len som nespokojna, ze to stale neprechadza. Uz je to prilis dlho.
A preco si si za tych 5 rokov nenasla chlapa? Ved vybi klin klinom. Najdi si vztah. Naco je dobre trapit sa 5 rokov a pokušat zenateho chlapa co ma rodinu?
@stanulienkat lebo sa nik netrafil. Cas v praci, potom povinnosti, nakupy, rodicia. Par krat som mala rande, ale nic z toho.
@stanulienkat ved to. Dost nenormalne. Aj sa hnevam na seba, naozaj zabity cas. Cakala som, kym to prejde. A cakam doteraz.
Tak sup-sup randit. Ide leto, voda, dovolenky. Zajdi s kamoskou niekde na dovolenku, na koncert a zoznamovat sa. Kym neurobite s kolegom pruser. Drzim palce.
Ono je to aj v hlave. Ked si povies nie,nechcem ho. Neexistuje,aby si 5 rokov fantazirovala o kolegovi. Musis mat nejaky zivot,nieco zazivat,aby si sa neupinala len na neho.
Dakujem vam vsetkym.
Veľmi tomu neverím. 5 rokov sa takto vzájomne trápiť? Život máš len jeden a je krátky pre toľké trapenie. Buď na to divoko vlietnite až dolámete posteľ alebo zmeň prácu. Toto motanie sa v kruhu nedáva žiadny zmysel. 🤔

Lebo to stale obaja zivite a nechavate to v rovine vzrusenia zo zakazaneho.