icon

Som zaľúbená do ženatého kolegu: Čo s tým robiť?

31. máj 2024

Ahojte, som uz pat rokov zalubena do zenateho kolegu. Viem, ze sa mu pacim aj ja. Uz pat rokov je to takto. Kedze je zenaty a slusny a ja tiez, pat rokov sa spolu len rozpravame. Nic viac. A pozerame na seba neustale. Rad travi v mojej pritomnosti cas, aj ja v jeho. Kedze to nema ziadnu buducnost, nikto nikdy ziadnu aktivitu nevyvijal. Moja otazka je - preco to trva tak dlho? Preco to este neodislo a kedy to prestane? Pat rokov je to trapenie, ked ho vidim. Naozaj mi neostava nic ine, ako zmenit pracu? Aj to som skusala, ale nic normalne som nenasla.

Strana
z2
stellarstar
31. máj 2024

Porozprávaj sa s jeho manželkou

thirstymonk
31. máj 2024

Bol som v podobnej situacii. 3 roky, cize menej ako ty. Snival som o niecom, co nikdy nemozem mat. Najlepsie v takom pripade ist od seba... Ale pises, ze to momentalne neni mozne.

mamamasama
31. máj 2024

5 rokov na teba pozera. No ver mi, ze bude este dalsich 5, lebo ak by ta chcel pretiahnut, tak by to uz urobil. Kolko mas vlastne rokov? Toto mi pride ako prispevok do Bravo.

svetlonos
31. máj 2024

Kto by sa staral o tvojich rodičov, keby si lezala pol roka v nemocnici?
Ty žiješ pre rodičov a ženatého kolegu - šiši ti?
Au také terno on nebude, keď dikaze oblbovat 5 rokov kolegyňu! Si predstav, ze mas takeho "milacika" doma 🙉 !
Vies si predstavit byt na mieste jeho ženy?
V zivote sa všeličo stáva, zazila som lasku na 1 pohľad, bolo to ako zastavenie času. Aj sme o 3 tyzdne boli spolu. A ano, on mal priatelku.
Jeho mama mi pred tým ako som ho videla hovorila o ich vzťahu- nič vyslovene negativne, ake bolo jasné medzi riadkami, ze im to neklape.
Nikdy by som neverila, ze sa dám dokopy so zadaným muzom, pre mňa to bolo vždy no go!
No stalo sa... Ale 5 rokov??
Vies co? Tiež sa mi páčil jeden kamoš a po čase sim to nevydržala a povedala mu to. Mňa by bolobitrhlo tvarit sa ze nič.
Prečo sa trapis takto 5 rokov?
Kamoska zase takto spoznala tiez kolegu - zamilovali sa do sebe. Zadaní obaja! On mal deti a nie veľmi funkčné manželstvo.
Ona pekný vzťah s muzom, nič im nechýbalo, ziadne závady, lubili sa.
A tak si začali spolu v praci. Po čase sa rozišli a skúsili to dálej so svojimi partnermi, neboli v kontakte. Nedokázali na seba zabudnúť aj tak. Kolega sa rozviedol a ona rozisla. On ju potom kontaktoval a tak sa znova zišli a už spolu ostali. Ten rozvod a rozchod urobili bez vedomia, ze sa ešte niekedy stretnú. Sú manželia, maju zlaté deti.
Ako hovorím, stáva sa všeličo...
Ale ty zacni byt egoista a myslieť na svoje dobro - ten kolega to nie je.

ela90041
31. máj 2024

Neviem si predstavit, ze ked je 5 rokov zapozerany, tak by mu islo o sex. Ved to by si nasiel kratsiu cestu, keby mu islo iba o to.

vilma7
31. máj 2024

Tiež som bola zaľúbená do kolegu...A aj on do mňa. Nikdy sme spolu nič nemali.
Ja som vedela ze čakať kým sa on rozkyve bude trvať večnosť, začala som byť inociativna ale inde. Nasla som si chlapa a láska ku kolegovi prešla veľmi rýchle. Doteraz spolu bez problémov fungujeme v práci. Ja som už 9 rokov vydatá a mam dve deti. A moje rozhodnutie som nikdy neolutovala.

patus_2
1. jún 2024

Koľko máš rokov? Aby si potom neľutovala, že on ženatý, síce pekné pohľady, ale tebe pretiekol mladý život pomedzi prsty, kým si riešila nedosiahnuteľne...

autor
1. jún 2024

Ja so cely cas chcem niekoho najst, nie zufalo, ale na par rande som bola. Mam 34 rokov. Nemyslim si, ze z tohto niekedy nieco bude, on od rodiny isto odchadzat nebude. Je to cele nezmysel, rada by som zmenila robotu a nasla si priatela, ale ani v jednej oblasti mi to zatial nevyslo. Viem, ze je to nenormalne, cakam, kedy to cele prejde, aj vedome som sa snazila ho ignorovat, ale zatial bez uspechu.

fido69
1. jún 2024

Život je jeden z najkomplikovanejších. 😉

madeincssr
1. jún 2024

@fido69 a co by dolamana postel poriesila. Bolo by to pre oboch este horsie (vycitky svedomia, ako sa dalej chovat v praci, ci sa to nepreflakne...) Skor sa racionalne skusit k tomu postavit, ze OK, plamienok hori, ale NEDA SA. Ale stale mozeme byt dobri kamarati v praci, kym bud pracu nezmenim, alebo sa nezalubim do volneho muza.

autor
1. jún 2024

@madeincssr presne takto to robim. Len som chcela vediet, ci mozem robit este nieco ine, pretoze napriek vsetkej racionalizacii - je to trapenie.

madeincssr
1. jún 2024

Hej, je to pre oboch velmi tazke. Ale aj vymenit dobru pracu za horsiu, ci nejako sa s nim cielene "rozhadat", ignorovat sa, asi nie je posun k pokoju v dusi. A uplne otvoreny rozhovor s nim v style, zostanme dobrymi kamaratmi v praci, ale netyrajme sa navzajom zalubenymi pohladmi (najma ak on ma rodinu), by nebol schodny?

fido69
1. jún 2024

@madeincssr Zažil si už niekedy spaľujúci plameň vášne, ktorý horel divokým plameňom? Keď čas prestal plynúť a v celom vesmíre ste boli len dvaja milenci? Divoký a strhujúci živel, ktorý sa preženie krajinou a strháva všetko naokolo? Takú tsunami vášne?

Vidím, že nikdy. Tak nepíš o tom čo nepoznáš. ☹

diamont00
1. jún 2024

milion chlapov a ty si zrovna do zenateho hodila svoje tuzby 🤦‍♀️ vyvijaj aktivitu inym smerom (slobodny).... a ze 5 rokov tak to je na psychologa (navstiv a budes pracovat lepsie so svojimi pocitmi)

margotka17
1. jún 2024

Hlavne si to otoč. Chcela by si byť manželkou muža, ktorý v práci snori po kolegyni? A tá kolegyňa po mužovi? Stál by ten vzťah za rozbitie manželstva? Ty fakt čakáš 5 rokov za niečím, čo ani nebude??? Nájdi si svoju lásku a zacni žiť svoj život. A tú prácu by som vzala akúkoľvek, len nech som preč.

autor
1. jún 2024

@margotka17 Nie, necakam 5 rokov na nieco. Vsade pisem, ze necakam, ze sa rozvedie, je to cele nezmysel. Ja len cakam, kedy ma to prejde. Svoju lasku som zatial nenasla. A ver tomu, ze pracu by si akukolvek nevzala.

domkakvet
1. jún 2024

Nebyhladavaj jeho pohlady, bud s nim iba v case, ktory je nevyhnutny pre pracu a zacni ho brat ako kolegu, nesnivaj o nom.

autor
1. jún 2024

@domkakvet presne tak. Mas uplne pravdu. Od pondelka idem na to. Ked to citam, uz som aj nahnevana, co som dopustila. Najviac trpim ja a pritom mam pravo na pekny vztah a nie toto.

moonlight1210
1. jún 2024

Lebo 5 rokov od neho nic vlastne necakas, tak ta nema cim sklamat a aj drobnostami ta vie potom dostat. Staci usmev. Ze za tebou dobehne, aj ked nemusi, len aby bol v tvojej pritomnosti.
A hned mas pocit, ze pre teba robi veci naviac. Ze si dolezita. Vynimocna.

To je tazko potom sa odmilovat.

Uval na neho ocakavania. A zacni sa onho viac zaujimat, pocuvaj, ake prihody s nim maju kolegovia. Kazdy sme chybovy, takze cierne body sa najdu. Ze robi veci, ktore by ti vadili. Zacne ta po troche sklamavat. A tebe sa zacne vracat realisticky pohlad.
To je totiz spustac realizmu vo vztahu. Nenaplnene ocakavania a z nich drobne sklamania. Ked fasada dokonalosti toho druheho zacina mat pukliny, ktore postupne uz nechces ospravedlnovat, chapat, ani obhajobat pred sebou. Vtedy zacina vztah naberat bud na vaznosti, alebo sa zacne rozpadat.

autor
1. jún 2024

@moonlight1210 ten prvy odstavec - to si trafila uplne do cierneho. Nic neocakavam, nema ma cim sklamat. A tym malom, co mam, ma potesi. Az mi rozum zastava, aka som chudera, ked to takto zhrniem. To malo, co dostanem, ma drzi zalubenu. Vyzera, ze ziadna sebahodnota. Dakujem!

sbear
22. okt 2024

Takto, prave tym tiez prechadzam. V dnesnej dobe je na vsetko psychologia. Cize v anglictine sa to vola Unrequited Love. Do stavu Unrequited Love sa dostavame ako vzdy pri kazdom psychologickom probleme, cez zazitky a skusenosti z detstva (dobre a negativne). Ja mam ten problem, ze tiez nemam 10 rokov nikoho. A moja mysel takto bludi od jedneho chlapika k druhemu. Akonahle sa zalubim Unrequited Laskou, tak sa tomu chlapovy doslova zacnem vyhybat, nech zabudnem. No potom pride zase novy... U mna je velka vyhoda, ze ten druhy sa nezalubi do mna, lebo sa s tymi ludmi ani nebavim, len na nich cumim. Ale ked na nich cumim, tak im to docvakne. Teraz som fest zalubena opat. Tiez nechcem utiect z toho miesta, kde sa zdrziava. A vobec nechcem zivit moju Unrequited, u vas uz skorej Platonic Love. Odporucam vam sa s nim bavit len ohladom pracovnych povinnosti. Travit s nim minimum casu. Mozno by bolo dobre najst si na youtube nejaku osobnost a do tej sa zalubit a mysliet na nu. Noo ja sa venujem duchovnemu rastu a takych je napr. na nete xy. Inac u mna ked uz raz ta zalubenost vyprcha, tak sa nevrati. Uplne stratim akykolvek zaujem o toho cloveka, co sa tyka pritazlivosti. Len to chce prekonat a prozmyslat nad tym.

diamont00
Autor odpoveď zmazal
sbear
23. okt 2024

Inac ak mas 34/35 rokov a si v podstate slobodna, oporucam ti zacat pracovat na sebaprijati. Neviem ci vies anglicky, ale ja teda neviem dokopy nic, ale anglictina je mega velka pomocka. Na youtube, FB a quora je tolko vela ludi s podobnymi problemami. Na kazdy jeden problem, ktory v zivote mam, viem najst ludi, ktory to maju podobne. Odporucam ti aj spiritualnu cestu. Ja sice o tej ceste pisem, hovorim a velmi sa nehybem, ale je to taka velka mentalna zachrana. Uz mam celu zbierku doslova duchovnych uciteliek a ucitelov. Pozeram youtube videa, citam clanky, chodim aj osobne na prednasky. V dnesnej dobe uz nie je len Rimskokatolicka cirkev a koniec. Mame obrovsky vyber. Ale vzdy by malo platit pravidlo, ze zodpovedna si sama za seba a nehladaj stastie vonku, lebo vzdy sa clovek moze riadne popalit. Nie kazdy sme sa narodili s vydlazdenou cestou.

autor
15. apr 2025

Ak by nahodou niekto chcel vediet, ako to skoncilo ( sama nemam rada na koniku diskusie bez vysvetleni,ako to dopadlo), tak ma to preslo. Z nicoho nic, zo dna na den. Prestala som sa s nim rozpravat, travit cas. On to chcel vratit, komentoval, co sa deje, ci zmizli city, ale to bolo vsetko. Nejako som aj vytriezvela a dokonca teraz, ked vidim,ako niekedy reaguje, som stastna, ze som s niekym takym neskoncila. Stale spolu pracujeme. A priatela stale nemam!

kitycat
15. apr 2025

To je super! A kilko mas bladtne rokov?

Krasne vytriezvenie, on si uzival tvoj zaujem a iba ta tak vyuzival

autor
15. apr 2025

@kitycat ano, je to tak, len mu to vyhovovalo, ten zaujem. Mam 35.

vareng
9. máj 2025

Si si istá tým že je ženatý nič sa nezmení??

Strana
z2