icon

Som zamilovaná do šéfa

3. jún 2025

Nikdy som mu nič nepovedala. Nikdy som neurobila nič nevhodné. Len sa pozerám. Počúvam, ako hovorí. A cítim, ako mi zrýchli dych, keď ma osloví po mene. Je milý. Spravodlivý. Usmieva sa na každého rovnako – len ja sa na ten úsmev pozerám ešte večer v kuchyni, keď miešam polievku. Nechcem to. Neplánovala som. Ale stalo sa. A teraz chodím do práce s uzlom v hrudi. Nie pre to, čo sa deje – ale pre to, čo sa nikdy nestane.

Strana
z2
nin12345
3. jún 2025

Pekny začiatok knižky

autor
3. jún 2025
@nin12345

Pekny začiatok knižky

@nin12345 alebo pruseru

zojazoja
3. jún 2025

a je to tu zas 🙂 🙂 🙂

sevrin
3. jún 2025

Ženatý s tromi deťmi?

unicornlady
3. jún 2025

To ste vyprovokovali, lebo v Nezabudnuteľných diskusiách sa to často spomenulo :D

stellarstar
3. jún 2025

Čakám na pokračovanie románu...

really8
3. jún 2025

Toto je literatura tak pre stare panny. Fakt s tym neprerazis

yelena159
3. jún 2025

Napíš o tom knihu. Bude sa predávať lepšie než Biblia.

biba_18
3. jún 2025

ďalšia básnička ...

larinka552
3. jún 2025

Ale ved uz si zmenila zamestnanie po tom co ta vyhodil! Ci toto uz je novy sef v dalsej praci? Ty mas ale stastie zamilovat sa vzdy do nejakeho sefa 🤣
Videla si, ze mas uspech v tych nezabudnutelnych duskusiach, tak ides obnovit zaslu slavu 😁😂 Tak sa robi trolling do psej matere! 😂👍

sowhat
3. jún 2025

aj ja som sef, ktovie kolko zamestnankyn takto o mne rozjima vecer nad polievkou... daj mi znamenie!

autor
3. jún 2025

Je to len realita, ktorá tak trochu bolí potichu. Nie, neni ženatý, nemá tri deti a ani nechodí s pohľadom do zeme, keď ma vidí. Neplánujem ho baliť, ani čakať, že sa niečo udeje. ale ono sa to už deje – vo mne. a s tým sa žije ťažšie, než by som čakala

vanilkovazmrzka
3. jún 2025

Ok

stellarstar
3. jún 2025

Tak sa musíte ozvi ty sama na čo čakáš?

sevrin
3. jún 2025

Tak ho pleskni po zadku a žmurkni na neho. Buď mu to docvakne a pozve ťa na rande alebo ťa pozve do kancelárie podpísať výpoveď, ale hlavne niečo sprav, lebo sa budeš motať stále dookola a život ti bude utekať pomedzi prsty.

pikachu999
3. jún 2025

Ak je nezadaný tak skús ho nejak zbaliť ak je zadaný tak si ho len predstavuj alebo si nájdi iný objekt záujmu

sisska96
3. jún 2025

Ak nie je ženatý, nemá deti. tak čo ťa bráni?

autor
3. jún 2025

@sisska96 Bráni mi to, že si uvedomujem, aké krehké sú pracovné vzťahy. Že to, čo dnes vyzerá ako motýliky v bruchu, môže zajtra skončiť trápne, bolestivo alebo nenávratne. Že šéf nie je len „chlap“, ale človek, s ktorým zdieľam pracovné prostredie, rešpekt a istý druh hierarchie. Nechcem si zničiť to, čo medzi nami je – hoci je to možno len slušnosť, sympatie, dôvera. Nechcem byť vnímaná ako tá, ktorá prekročila hranicu. A možno ma brzdí aj vlastný strach – že sa sklamem, že mi povie „prepáč“, že si len niečo nahováram. Som vystrašená, keďže som ako šedá myš v kúte.

biba_18
3. jún 2025

tak keď si to tak pekne vieš tuto napísať - tak na neho kašli a nájdi si iný objekt záujmu ...

motylik2559
3. jún 2025

Mam taky zvlastny pocit, ze uz pomaly kazda 3-4 zena sa zamiluje do sefa ako casto to tu byva🤦‍♀️

danica2711
3. jún 2025

asi by si mala prestať rozmýšľať a správať sa ako siedmačka na ZŠ, zamilovaná do učiteľa

lubkovaandrejka
3. jún 2025
@biba_18

ďalšia básnička ...

@biba_18 podľa mna to pise ta ista osoba. Kazdy den tie iste poeticke opisovacky :D

lubkovaandrejka
3. jún 2025
@sowhat

aj ja som sef, ktovie kolko zamestnankyn takto o mne rozjima vecer nad polievkou... daj mi znamenie!

@sowhat mozno je to prave tvoja zamestnankyna 😄

trdelnik234
3. jún 2025

Joj, sak to je pekne byt zamilovana.
Uzi si to...

petracandle
3. jún 2025
@trdelnik234

Joj, sak to je pekne byt zamilovana.
Uzi si to...

@trdelnik234 čo je pekné na tom byť nešťastne zamilovaná? 🤦‍♀️😃 okrem toho, že to píše troll

biba_18
3. jún 2025
@lubkovaandrejka

@biba_18 podľa mna to pise ta ista osoba. Kazdy den tie iste poeticke opisovacky :D

@lubkovaandrejka že? 🙂

sowhat
3. jún 2025
@lubkovaandrejka

@sowhat mozno je to prave tvoja zamestnankyna 😄

@lubkovaandrejka preto vravim, nech da signal :D mame zakutia vo firme, kde sa potom mozme odviazat

maury
3. jún 2025

Ak ste nezadaní obaja a cítite tam nejakú príťažlivosť, tak choď do toho. Možno to vyjde. Ale nájdi si nové zamestnanie

lulula1990
3. jún 2025

Mne sa to stalo tiež. Ale teda bolo to obojstranné. Ja dve deti, on v dlhodobom vzťahu pred svadbou. Nikdy sa nič medzi nami nestalo, ale teda šibalo nám z toho poriadne obom - stačilo, aby sme sa na seba pozreli a boli sme jasní. Postupne si to samozrejme začali všímať aj kolegovia. Tiež sme to absolútne naplánovali a áno, asi keby sme slobodní by sme to skúsili, takto to zostalo v platonickej rovine. Ja som vedela, žeby sme si zničili životy a spravili nešťastnými veľa ľudí a to mi za to nestálo. Keď videl že sa nechytám, aj jeho to pustilo. A pracujeme spolu stále. Všetko v rámci slušnosti a vychádzame fajn. Neboj, ono ťa to časom prejde, treba rozmýšľať hlavou.

margotka17
4. jún 2025

Len, aby ti ta polievka neskysla 🫣. To zas bude čítania na dlhé stránky 👍.

Strana
z2