Som zamilovaná, on chce asi iba kamarátstvo
Ahojte, idem si po váš názor.
Pred 6 mesiacmi som si začala písať s jedným mužom. Rozumeli sme si, bolo to veľmi príjemné, časom sme sa začali aj stretávať. Je mi s ním dobre, rozumieme si, cítim sa pri ňom šťastná. Postupne som sa doňho zamilovala. Myslím naňho každý deň a neviem sa dočkať, kedy sa opäť uvidíme. Lenže mám taký pocit, že z jeho strany to nie je úplne rovnaké. Je nezadaný, nikoho nemá,(nie je gay), ale stále vo mne hlodá pochybnosť, či o mňa vôbec stojí. Mám pocit, že on chce len kamarátstvo a nič viac. Nikdy mi nehovoril o tom, že by chcel mať raz rodinu alebo deti, a teraz neviem, čo mám robiť.
@anonym_autor neviem kolko krat ste sa spolu stretli, ale ked ze pred siestimi mesiacmi ste si len zacali pisat, tak asi nie vela krat, no keby na mna hned niekto vyvalil, ze chce rodinu a deti, tak by som sa zlakla, bolo by to na mna prilis hrrrrr. Sleduj jeho celkove spravanie voci tebe a nie, ci on chce hned rodinu a deti.
Ak mas taku intuiciu, tak na tom bude kus pravdy. Idealne by bolo ukončiť s nim kontakt, alebo aspon trochu vycúvať a zacat sa tvarit, ze nie si z neho az taka hotova a sledovat jeho reakciu/iniciativu.
Ja ti poradim, rob ako to citis. Pred dvomi rokmi som sa tiez zamilovala. On to chcel take volne. Tak som na preskacku z tejto frustracie bola raz v pohode, raz dramaticka. Raz som mu vycitala, raz odchadzala, raz pochybovala, raz milovala…jedno co som ale vedela ze nechcem nikoho ineho. Stale sme spolu. Bral ma aj s mojimi cirkusmi co som mu robila a to boli niektore take ze by si zasluzili oskara. Nas vztah sa vyvija ovela pomalsie ako ostatne vztahy, ale vyvija sa. A ci by som si ho vybrala znova? Ano vybrala.
Kamarátstvo je častokrát viac. Nie?
Ja ti poradim, rob ako to citis. Pred dvomi rokmi som sa tiez zamilovala. On to chcel take volne. Tak som na preskacku z tejto frustracie bola raz v pohode, raz dramaticka. Raz som mu vycitala, raz odchadzala, raz pochybovala, raz milovala…jedno co som ale vedela ze nechcem nikoho ineho. Stale sme spolu. Bral ma aj s mojimi cirkusmi co som mu robila a to boli niektore take ze by si zasluzili oskara. Nas vztah sa vyvija ovela pomalsie ako ostatne vztahy, ale vyvija sa. A ci by som si ho vybrala znova? Ano vybrala.
@anonym_b4a1fe A neunavuje ťa, taký vzťah v ktorom musíš robiť cirkus a sceny, aby si ťa vobec partner všimol a zobral na vedomie?
@anonym_b4a1fe muselo zabrať niečo iné. Drámu muži nemajú radi. Asi si ukázala že vieš byť temperamentná a nezávislá aj keď si ho milovala.
@anonym_autor to, že on je menej angažovaný nemusí znamenať, že z toho nič nebude. Potrebuje pomalšie tempo. Sleduj jeho prejavy a spravanie. Iniciuje aj on niekedy stretnutia? Dáva ti najavo nejako svoji náklonnosť? Chce byt v tvojej blízkosti? Zaujíma sa o to ako sa cítiš? Snaží sa pred tebou ukázať v lepšom svetle ako sám je?
To že nehovori o rodine a deťoch neznamená, že ťa nechce. Proste k tej teme sa zatiaľ nedostal ani vo vlastnych uvahach nieto s tebou. Môžeš sa ho opýtať ja otázkou: vieš začínam sa v našom vzťahu citovo angažovať. Ako to cítiš ty? Ani negatívna odpoved ešte nemusí byt koniec. Možno ti povie, že ešte to tak neciti. Vtedy treba z tvojej strany ubrať a byt len kamaráti. Ja som s manželkou tiež tak začínal. Raz bola ona angažovaná, raz ja. A tak sme sa naťahovali vyše pol roka. Boli sme len kamaráti.
Chyť ho za ruku alebo ho pobozkaj. Je to predsa len už dlhšia doba. Ak to neopätuje tak zbytočne strácaš čas a radšej môžeš čas venovať niekomu inému. Pochybujem, že by si mala záujem len o kamarátstvo.
@anonym_b4a1fe muselo zabrať niečo iné. Drámu muži nemajú radi. Asi si ukázala že vieš byť temperamentná a nezávislá aj keď si ho milovala.
@slovakboy to ja ani netvrdim ze zabrala drama. Myslela som to tak ze to ustal napriek tomu ze nic seriozne som od neho zo zaciatku nedostavala. Proste nie som za pretvarku lebo ten chlap si potom mysli ze je to vsetko ok ako je. Moj vedel ze to takto neni pre mna ok. Jediny krat som ho ale nedrzala nasilu ani netlacila do vztahu. Rozhodol sa sam, s tym ze vedel aka som. Ja som sa ukludnila, som spokojna a on ma pokoj od dram. To je vsetko.
@anonym_b4a1fe A neunavuje ťa, taký vzťah v ktorom musíš robiť cirkus a sceny, aby si ťa vobec partner všimol a zobral na vedomie?
@anna777115 nie. Muzi co mi nosia kvety k noham ma vobec nezaujimaju. Doslova ma to nudi. Nehovorim ze je to zdrave a normalne ale takto to mam. Asi ako sa vravi…na kazdu dieru existuje zaplata. Aj take zeny ako som ja musia byt pre muzov ako su oni. 🤷🏼♀️
Za mna treba ist s tym von, ked sa mi niekto paci a nie si domyslat, ci je nieco tak alebo onak, lebo to moze sposobit len problemy :/
@anonym_autor tiež by som zatiahla ručnú brzdu. Nedávaj mu najavo, že si z neho hotová, buď iba fajn kamarátkou. Niekedy nemal voľno, ak sa bude chcieť stretnúť, nebuď vždy k dispozícii, veľa mužov potrebuje dobíjať. A otázku rodiny a detí by som nevyťahovala vônec, ani by som ju od muža v tomto štádiu nečakala

ak si sa zamilovala tak to je nie moc dobré. fešák to vycíti a zľakne sa.
spomaľ.