icon

Som ženatý a mám mladšiu priateľku: Čo ďalej?

27. okt 2024

Našiel som o 10 rokov mladšiu priateľku, ja som ešte ženatý ale zvažujem rozvod. Dve deti a manželka neprístupná. S touto žienkou si veľmi rozumieme, je to vzájomne. Chcem s ňou žiť a zdieľať všetko krásne. Ako neublížil manželke? Myslím že sama vie že to už dlhodobo nie je v poriadku v našom vzťahu.

minenkak
27. okt 2024

@prasiatko30 a to čo píšeš o chlapoch je ako čo

minenkak
27. okt 2024

@1ryba ale veď tu čo píšu ženy, je aj tak ich iba jedna strana príbehu a niesu len chlapi neverní ,ale ľudia celkovo

minenkak
27. okt 2024

Prečo je medzi ženami tak strašne rozšírená nenávisť k mužom,tak všeobecne sa pýtam

dadis
27. okt 2024

@prasiatko30 A tebe bolo ako a kym ublizene? Ja som bola v roli podvadzanej manzelky, ale tvoja reakcia bola vazne cez ciaru :( Ano, mal sa najprv rozviest, ale casto to ludia oddialuju kvoli detom, zazemiu, ze toho cloveka vedla seba maju v podstate radi a neplanuju nieco ako podvod...avsak stane sa. Ja by som uz takeho muza spat nechcela, myslim ze manzelstvo mali zle, ak tam chybal sex a uz mu po jeho nevere asi nie je pomoci. Naco taku dramu okolo toho?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
minenkak
27. okt 2024

@1ryba tak ale toto je o ľuďoch a ja nechápem tu nenávisť medzi pohlaviami

petronelag
27. okt 2024

To nie je celkom jednoduché žiť s novou priateľkou, ktorá má dieťa + ďalšie dve deti manželove budú v stried.starostlivosti, vznikne taký mix, kde vždy niekto má niečo proti niekomu. Ja by som to nechcela žiť. A po nejakom čase aj nová priateľka nebude až taká zaľúbená a bude to podobné ako v prvom vzťahu.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
minenkak
27. okt 2024

@1ryba ako nenávisť a zloba od žien na mužov je tu na MK veľká

marca12
27. okt 2024

Ak ta dlhodobo manzelka odmieta,tak co caka,ze budes zit ako mnich? Na dotovanie domacnosti si dobry,ale ako partner jej nevyhovujes. Ona doteraz nehladela na teba,tak naco si robis starosti,ci jej ublizis? Ublizis jej tak ci tak. Milenku by som nespominala. Narovinu by som povedala,ze sama vidi,ze uz nemate vztah a nechces dalej takto zit a chces sa rozviest. Mala dost casu za tie roky sa spamatat a napravit vztah. Nemala zaujem,bohuzial,donekonecna sa takto zit neda. Ked sa bude pytat,ci je v tom niekto iny,povedz,ze nie. Ale nebranis sa novemu vztahu.

nina004
27. okt 2024

@marca12 Toto si myslíš ,že je korektné správanie? Keď je muž sebavedomý a rozhodnutý, má nejakú úctu a rešpekt voči žene, s ktorou bol roky a je matkou jeho deti,tak tej žene vyklopí všetko narovinu. Nech aj ona si môže prežiť to ,čo rozchod a rozvod prináša raz a nie opakovane zakaždým,keď sa dozvie niečo nové. Ono to že má milenku dlho neutají a ju to potom zas položí a navyše stratí voči nemu dôveru, úctu a rešpekt a to potrebovať navzájom budú ,keďže budú vždy rodičia a budú riešiť starostlivosť o deti.

subartic
27. okt 2024

žena keď začne odmietať sex , tak väčšinou ten chlap urobí niečom, čo ju hlboko zasiahne, alebo proste síce pomáha doma , chodia na výlety atď , ale večer chce sex bez budovania akejkoľvek intimity.
Ja mám napríklad v rodine obdobné , kde muž fungoval na báze práca, doma niečo urobiť okolo domu , večer sadnúť k športu alebo k nejakej kriminálke , mlčať a nezaujímať sa . Večer sa dožadoval sexu , a dostal ho málokedy. Napätie v rodine rástlo , on chcel sex, ona sa ho stránila ako len mohla. Našiel si milenku a chcel sa rozviesť, povedal to žene , tá dostala úplný blok voči nemu . Odsťahoval sa k milenke , po pol roku stretol ešte svoju ženu v reštike s iným mužom , zostal vraj ako obarený , lebo jeho žena bola uvolnená , smiala sa , schudnutá , pekne oblečená . Vtedy mu asi aj doplo že so ženou sa randí , berie ju niekam , do kina, do reštiky, zatancovať si aťď. Manželstvo sa rozpadlo zostali v ňom dve deti , nový vzťah mu vydržal asi 2 roky , zas sa rozpadol .

zuzanita1609
27. okt 2024

@subartic úplne súhlasím. So ženou- priateľkou-partnerkou-manželkou-matkou jeho detí, sa randí,prejavuje intimita (nemyslím čisto len pohlavný styk).Nezáleží,či sa poznajú mesiac,alebo sú spolu roky.

dharmasanata
27. okt 2024

@nina004 podľa mňa už to žena vie že má milenku. Veď keď ma už nejaký vzťah s tou milenkou tak s ňou pravdepodobne trávi čas, doma keď je si s ňou píše atď..len slepá zena by si to nevšimla, prípadne taká ktorá má muža úplne u prdele..

simona20201309
27. okt 2024

@dadis prečo deti odporucas do striedavej?

ankare
27. okt 2024

Vieš, nájsť si milenku je najľahšie riesenie.
Bolo by si vypočuť manželkinu verziu. Možno má vážny dôvod, že nemá naladu a chuť s Tebou sa milovať. Bolo by treba začať tam. Vziať ju na rande, k odborníkovi a snažiť sa vyriešiť Váš problém. Ak by ani toto nepomohlo a bolo by to " neopravitelne", odísť.
Ak manželka ešte nič netuší, máš šancu ešte zapracovať na Vasom vzťahu. Ešte nič nie je stratené.
Vieš, s milenkou je teraz všetko krásne. Zdieľate len príjemné situácie a veci. Nemôžeš to porovnávať s dlhoročným spoluzitim s manželkou, kde riešite dennodenne aj nepríjemné situácie, problémy, konflikty,...
Držím palce!

dharmasanata
27. okt 2024

@ankare on to ale so ženou nechce urovnať, keby chcel, nemá vzťah s milenkou a pýta si radu ako zachrániť manželstvo. On chce žiť už s milenkou .. je srab vyjsť s pravdou von ..a tvári sa že mu záleží na Tom aby tým neublížil svojej žene 😅 to že pcha penis do inej mu ale nevadí

simona20201309
27. okt 2024

Autor, a ako dlho to ťahaš s tou milenkou? Poznám tiež identicky peibeh až mam nejaký vnútorný pocit ze si to ty. Ale je pravda ze takých ako si ty, tvoja žena a tvoja milenka je na svete XY prípadov.
Mňa len prekvapuje, že jediné čo ta trapi je ako to vezme tvoja žena.
A čo deti?
Véd opäť len oni budu trpieť.
Tvoja žena sa časom pozviecha, možno sa druhýkrát vyda. Ale deti nie. Deti s tým už budú žiť do konca života.
Viem pochopiť milenecký vzťah ak ta žena roky odmieta.
Ale vždy ľutujem deti..
Ste tak sebeckí a hlúpi všetci tí čo ničia deťom zázemie, istotu, pevnú pôdu pod nohami...
Naozaj jedla mlada vlhká kunda stoji za to všetko čo to bude obnasat???

minenkak
27. okt 2024

@simona20201309 tu a v podobných prípadoch ničia vzťah a zaženie obaja rodičia,nielen ten čo pichá inde

subartic
27. okt 2024

ja by som ti autor poradila , ak k svojej žene prechovávaš ešte nejaké city, rozdúchať ich. Zober svoju ženu niekam, bez vedľajších úmyslov okamžitého sexu , do kina , na pobyt - máte už väčšie deti , s niekým vydržia. Na večeru do reštiky, pohár dobrého kvalitného vína a hovor s ňou ako si ju spoznal , ako ťa očarila , pospomínaj na narodenie detí , na pekné chvíle , striktne sa vyhni narážkam na sex atď. Nepôjde to hneď , ale musíš znovu vybudovať intimitu ktorá sa stratila medzi vami, dôveru a náklonnosť. Ak toto bude , bude aj sex.
Nie je hrdinstvom si naraziť o 10 rokov mladšiu slobodnu mamičku s dieťaťom , spávať s ňou , a obávať sa čo to spraví s manželkou. A kde sú v tom deti ?
Ak je ochotná ešte manželka s tebou chodiť na dovolenky , výlety , myslím že ešte by sa to dalo obnovit.

simona20201309
27. okt 2024

@minenkak tak počkaj, ale ten kto odchádza a rozbíja rodinu je ten co ju definitívne zničí.
To ze sú v manželstve problémy a môžu za to obaja je jasne, ale nájsť sú milenku a nechať ženu s deťmi a začať si nový život bez starosti je totálne sebectvo a zbabele

eliska13
27. okt 2024

@simona20201309 vždy som za udržanie rodiny, ale prečo sa majú dvaja ľudia trápiť v nefungujúcom vzťahu len kvôli deťom?Aký to je vzor pre deti, že vydržím cokolvek len, aby sme boli na oko rodina?Budeme sa neznášať, žiť ako brat so sestrou deti odídu z domu a my dvaja budeme nešťastní budeme mlčať pod jednou strechou.
Obidvaja si môžu niekoho nájsť a mať lepší život.
Ak nie je šanca na zmenu treba sa rozviesť.Preco by mal ublížiť manželke asi vedela, že ich vzťah je na konci a raz to príde.

minenkak
27. okt 2024

@simona20201309 ako nechať ženu s deťmi, však môže mať aj ten otec tie deti a o deti sa môžu ďalej spolu starať,to ako treba silou mocou ostať spolu?

dharmasanata
27. okt 2024

@simona20201309 žeby to bol tvoj manžel? A chceš si takého udržať len kvôli deťom? Takže o milenke vieš? 😀

prasiatko30
27. okt 2024

@dadis pozri kebyze mam 20 rokov menej tak este hp aj polutujem, ze ho chudaka nerozumie jeho vlastna zena, bosorka jedna. Ale uz mam dost rokov na to aby som vedela, ze ten zivot nie je taky ciernobiely a chudacik muz nema jedinu moznost na riesenie svojej situacie najst si milenku. Za tie roky som uz videla strasne vela rozchodov a vela aj takych co ked sa rozpravas s muzskou castou tak je to vzdy to iste - chudacik nepochopeny, bohuzial v tom vztahu asi boli dvaja a dvaja nepochopeni a vela krat ked poznas verziu aj zenskej casti tak je to na mile toho - ja som pomahal, detom som sa venoval, na vylety chodil 🫣🫣🫣🙈🙈🙈

vikimed
27. okt 2024

@minenkak Ale veď ono tu ženy inej žene bez sexu vždy radia rozvod, pretože to nieje život. Len muž si musí zvyknúť a má predsa ruky 🙂

dankanka
27. okt 2024

@minenkak ved sa chova ako zvieratko. Neda jedna, da druha.. jednoduchy, hlupy cloviecik.

dankanka
27. okt 2024

@prasiatko30 keby venoval tolko casu a energie zene a detom, nema kedy si najst milenku..

eliska13
27. okt 2024

@simona20201309 nie, nezničí ju definitívne.Iba sa rozhodne, že nechce emocionálne živoriť a chce byť trocha šťastný.Ci má celý život prežiť s odutou, neprístupnom ženou?Potláčať stále samého seba ak chlapi vedia byť nešťastní ak to doma funguje.A nežijeme v rozprávke veľa žien je s mužmi kvôli pohodliu, peniazom nechcú deliť majetok atď....a, keď sa muž rozhodne odísť je najväčší hajzel.Vela žien sa fixuje na deti a muž je len do počtu.
@prasiatko30 určite nefandim muzom čo pri prvom probléme utekajú k milenke, ale každý chce niekam patriť, mať lásku, pozornosť.Len je naivné si myslieť, že s milenkou bude život ružový, ale často to dopadne dobre deti vypiplane a už nejako bude.
@dankanka ale sex a láska sú dôležité to len ženy si myslia, že vypulirovana domácnosť a koláč je to, čo rodina a muž potrebujú.Sme rodičia a nič viac

canany
27. okt 2024

Bezal taky vtip, ze manzel pride za manzelkou s paralenom a vodou v pohari, spyta sa jej, ci ju boli hlava. Ona povie, ze nie, tak odhodi paralen aj s poharom a mozu ist na to 😀