icon

Som zničená. Po roku som sa rozišla s priateľom

tomaskovamamka
12. feb 2022

Ahojte baby, som zničená. Rozišla som sa po roku s priateľom. Bývali sme spolu par mesiacov, no problém bol v tom, že on nemal prácu, bol aj je zadlženy, býval v mojom byte, na nič mi neprispieval ani na poplatky ani na stravu.Mal také dni, kedy z prace neprišiel rovno domov ale prišiel niekedy nad ranom, vraj sa bol ešte voziť na aute. Alebo keď som zaspala on sa šiel voziť a vrátil sa nad ranom. Potom to cez deň dospával a ja som z neho nemala nič. Ked som preto spravila cirkus, bolo zle, podľa neho som ja ta chorá osoba ktorá nevie pochopiť, že on sa chce chudacik iba vyventilovat. Prišli nadávky urážky aká som sprostá že ja neviem nič pochopiť. Najviac ma mrzí, že on stále na to neprišiel, aká bola príčina ze som ho vyhodila z môjho bytu. M, slela som ze keď ho za to vyhodím tak sa spamätá ale nakoniec je to všetko moja. Ja som chcela iba normálny život pokojný život a fungovať ako roHrozne som sa v ňom sklamala, cítim sa využitá a poníženia. dina, keďže už mám 7rocneho syna.

Strana
z2
zorana999
13. feb 2022

@tomaskovamamka tie vyrážky mal z pervitínu. Keby ta môžem prefackat - v dobrom samozrejme, tak to urobím 🙂

kassandra25
13. feb 2022

@tomaskovamamka ja neviem, co si s nim robila. S takym by som nevydrzala 3 dni a nieto mesiace a rok.

tomaskovamamka
autor
13. feb 2022

@zorana999 mala som podozrenie, že berie niečo, ale nevedela som to dokázať..zo začiatku ma očaril bol pekný mal správne názory správal sa ku mne veľmi pekne, no potom to s nim šlo dole vodou..zacal byt agresívny, stále som bola na vine ja..lietali na mňa samé škaredé slová..on dokázal tak vybuchnúť úplne z ničoho nič že ja som ostala ako obarena ze co sa robí..plus vzdy keď sa vrátil takto nás ranom, vyzeral strašne a v kúpeľni strávil aj hodinu, neviem co tam robil, ale deptalo ma to

amiaja
13. feb 2022

@tomaskovamamka bud rada ze si sa ho zbavila. Hentaky clovek by ti nic dobre do zivota nepriniesol. A zvlast ked mas dieta. To aky priklad mu daval? Nepracoval, neprispieval na domacnost, flakal sa, nadaval ti, drogy... gratuluj si dievca, ze je prec. Bude dobre uvidis.

mikadooo
13. feb 2022

@tomaskovamamka To ma mrzí, myslím že tvoje pocity sú správne - že si bola využívaná. Určite to teraz bolí, ale dobre si spravila. Určite časom bude lepšie❤️. Keď čítam tie nešťastné príbehy tu na MK, typu muž je hovädo, ale neviem od neho odísť, tak ma teší, že sa nájdu aj žienky, ktoré si uvedomujú svoju hodnotu a vedia sa takýchto príživníkov zbaviť. Držím ti silno prsty, nech pocity sklamania o chvíľku nahradia pocity slobody a spokojnosti.

petrofka
13. feb 2022

@tomaskovamamka to nebol rovnocenný partner, ale decko, ktoré potrebovalo starostlivú mamu. Žiadna zodpovednosť, ale výhody chcel. Možno mu rozchod pomôže trošku dozrieť. Hlavu hore, nemôžeš pomáhať dozrieť mužovi, keď máš syna. Teraz si vyslala aj synovi signál, že sa k ženám nemôže správať ako tvoj bývalý. Super. To chce víno. Možno by to chcelo teraz k sebe niekoho, kto podrží teba ;)

katkami123
13. feb 2022

Veď keď to čítam, toto je sama katastrofa, myslím ten chlap. Buď rada, ze máš od neho pokoj. Prečo si tak neveríš? Prečo si myslis, že už na žiadneho lepšieho v živote už nemáš právo? Ono to prebolí, ale s odstupom času budeš na toho muža spomínať s odporom. Veď taký chlap ti nebol ani oporou, iba samy problém. Ty potrebuješ muža, nie nevyzreteho blbca, ktorý si nevie priznat chybu a radšej bude z teba robiť hlúpu, než si priznat, že ma vážny problém. U neho sú na 1. mieste očividne drogy, meniť sa nechce, tak nech si žije s drogami, on si vybral, ty nie si spasiteľ sveta, aby si ho naveky stále zachraňovala. To musí chciet on sám a keď nechce, tak bohužiaľ… skús hľadať zrelsich mužov, možno tiež s dieťaťom, ktorí už majú aký-taký cit pre zodpovednosť. Od takýchto problémových chlapov ruky preč a nesnaž sa zachraňovať kazdeho segína z ulice, len si zbytocne dobabreš život a ostaneš sklamaná. Keby naozaj chceli, žili by inak aj bez tvojej pomoci. Asi im takýto životný štýl vyhovuje.

nikyball
13. feb 2022

Ako musí byť žena zufala, aby chcela takého chlapa.

tomaskovamamka
autor
13. feb 2022

@nikyball zufala som nebola..on sa na začiatku javil ako dokonalý chlap..nebolo mu co vytknúť akurát, že bol žiarlivý ale to som dokázala preglgnut aj keď už to nebolo dobre..najhorsie obdobie nastalo začiatkom decembra minulého roka..vtedy sa jeho správanie zhoršilo..zacal si vymýšľať výhovorky len aby sa z domu dostal preč..zacal utekať v noci preč..uplne ma za december január zničil..to už bol strop..zaciatok bol krásny, no postupom času sa začalo všetko nabalovat a ja som to už prestala zvládať, keď videl, že som na dne tak vraj ja som chorá..ze si vytváram v hlave sama problémy..on nerobí nič zlé..a zas som bola ja ta najhoršia..toto ma najviac ničilo

katkami123
13. feb 2022

@tomaskovamamka
Prečítaj si niečo o narcistickej poruche osobnosti. A tiež psychologicky termín - projekcia, pasívna agresia

nikyball
13. feb 2022

@tomaskovamamka ja neverím na príbehy , že dokonalý chlap mal prácu , usporiadaný a zabezpeceny život sa šibnutím čarovného prútika premenil na nezamestnaného, zadlzeneho fetaka bez peňazí. Jediné čo bolo ,že možno nebol k tebe vulgárny , aby sa mohol k tebe nasackovat a mať kde bývať. Ničomu inemu neverím,tak sa tu nehrajme na to, ako sa zmenil za rok.

tomaskovamamka
autor
13. feb 2022

@nikyball ono to išlo postupne..vies kým s tým človekom nezačnes žiť, tak netušíš co pred tebou skrýva..nemas to ako vedieť..kym človek nezazije nepochopí..samozrejme nieco také neprajem zažiť nikomu..bolo to peklo

nikyball
13. feb 2022

A práve preto nemáš byť prečo zničená , uvoľnil miesto pre niekoho lepšieho

bilancia
14. feb 2022

je to psychopat, manipulator, emocionalny vydierac, ten nikdy nepochopi, ze niekde spravil chybu, ser na nho ,ty svoju pravdu vies a bud rada, ze je prec z tvojho zivota

Strana
z2