icon

Spala som so susedom a teraz čelím následkom

10. aug 2024

Bývam na dedine, párkrát som spala so susedom po mesiaci ako sme to ukončili sa začali o tom kolovať reči.
Obaja sme slobodný a máme už 20 preč.
Ale reči sa dostali ku našim a už to šlo. Brat ma šiel zabiť, matka vykrikuje že kde som dala oči a celá rodina ide do mňa. Ako keby som nemohla spať s kym chcem ja .
Preboha kde to žijeme? Odsťahovať sa nemôžem nenasla som finančne nič dostupné a on býva s rodičmi.
Nešlo o nič iné ako sex ktorý mal ostať medzi nami ale nestalo sa tak. Ľudia si šuškaju ze som s nim.bola a moja rodina ma ide zabiť . Brat ma včera dobil nevládzem už psychicky. Mám 22 rokov preboha

Strana
z2
mojemenonikto
11. aug 2024

Nemusíš sa ospravedlňovať. Nikomu ani doma, a ani sickynickyobsadene. Opakujem, neurobila si nič zlé. A vôbec si nezaslúžiš ten cirkus, ktorý sa okolo teba spustil.

sickynickyobsadene
12. aug 2024

Autorka máš 22 a 5 rokov si bez sexu. Takže aktívna si bola pred 18tkou🤭

gabika029
12. aug 2024

@sickynickyobsadene a co? Aj ja som mala skôr sex ako v 18 tke.. To su nejaké novinky že sa to deje skôr? 😊🙂

gabika029
12. aug 2024

@sickynickyobsadene teda od 2 dni skôr 🤣 ako som mala 18 ale proste nemala som ešte 18 a som tu..

mojemenonikto
12. aug 2024

@gabika029 Nechaj ju, iba závidí 😂

sickynickyobsadene
12. aug 2024

@mojemenonikto veru závidím tu hanbu 🤣

autor
12. aug 2024

@sickynickyobsadene vy budete stále panna

sickynickyobsadene
13. aug 2024

Písala si, ze nešlo o nič iné len o sex. Potom si sa z toho chcela vylizat, že niečo sa medzi vami tvorilo. Už sa hanbis za seba, keď meníš vety na obhajobu. Co si tu čakala? Ze ti každý bude držať stranu?

autor
13. aug 2024

@sickynickyobsadene Mama to si ty ? 🤣

sickynickyobsadene
13. aug 2024

Nie drahá, to by som ti už nariadila vymazať túto diskusiu, nechválit sa pred celým Slovenskom s týmto.

Strana
z2