Spala som so susedom a teraz čelím následkom
Bývam na dedine, párkrát som spala so susedom po mesiaci ako sme to ukončili sa začali o tom kolovať reči.
Obaja sme slobodný a máme už 20 preč.
Ale reči sa dostali ku našim a už to šlo. Brat ma šiel zabiť, matka vykrikuje že kde som dala oči a celá rodina ide do mňa. Ako keby som nemohla spať s kym chcem ja .
Preboha kde to žijeme? Odsťahovať sa nemôžem nenasla som finančne nič dostupné a on býva s rodičmi.
Nešlo o nič iné ako sex ktorý mal ostať medzi nami ale nestalo sa tak. Ľudia si šuškaju ze som s nim.bola a moja rodina ma ide zabiť . Brat ma včera dobil nevládzem už psychicky. Mám 22 rokov preboha
Autorka máš 22 a 5 rokov si bez sexu. Takže aktívna si bola pred 18tkou🤭
@sickynickyobsadene a co? Aj ja som mala skôr sex ako v 18 tke.. To su nejaké novinky že sa to deje skôr? 😊🙂
@sickynickyobsadene teda od 2 dni skôr 🤣 ako som mala 18 ale proste nemala som ešte 18 a som tu..
@gabika029 Nechaj ju, iba závidí 😂
@mojemenonikto veru závidím tu hanbu 🤣
@sickynickyobsadene vy budete stále panna
Písala si, ze nešlo o nič iné len o sex. Potom si sa z toho chcela vylizat, že niečo sa medzi vami tvorilo. Už sa hanbis za seba, keď meníš vety na obhajobu. Co si tu čakala? Ze ti každý bude držať stranu?
@sickynickyobsadene Mama to si ty ? 🤣
Nie drahá, to by som ti už nariadila vymazať túto diskusiu, nechválit sa pred celým Slovenskom s týmto.

Nemusíš sa ospravedlňovať. Nikomu ani doma, a ani sickynickyobsadene. Opakujem, neurobila si nič zlé. A vôbec si nezaslúžiš ten cirkus, ktorý sa okolo teba spustil.