Spejeme k rozvodu?
S manželom sme 14 rokov, z toho 12 manželia a máme 11 ročného syna. Doteraz to bolo viacmenej ideálne, keď sme sa hádali, tak nikdy to nebolo o vážnych veciach, na ktorých je postavený vzťah. Skôr veci ohľadom syna. Od leta sa však manžel správa inak, odmieta sex, lebo je unavený z práce, ostáva v práci dlhšie, lebo ma kolegu na PN, v lete a na jeseň chodieval cez víkendy do lesa..sám. pred 3 týždňami odišiel do rodičovského bytu, postupne tam začal prespávať. Spýtala som sa ho, či má milenku, ostal podráždený, ale poprel. Zúfalo som mu pozrela aj mobil, FB. Nic. Na FB má nejakú novú kamarátku, ale písali si raz a to výlučne pracovné veci. Včera sme navela boli na nákup kúpiť synovi vianočný darčeka a stretli sme tu pani/slečnu s dcérkou. Usmievali sa na seba, bolo vidieť a, že sa stretli radi. Na druhej strane, ona bola veľmi milá aj ku mne. Muž sa za ňou obzeral. V aute som mu urobila žiarlivosťou scénu, vyletel na mňa, že ju pozná z obeda, že nič s ňou nemá. Mrzelo ma to, ospravedlnila som sa mu. Večer sice ostal späť doma, ale nie v spálni. Keď som šla pred polnocou na wc, akurát si pozeral fotky tej slečny. Ani to netajil. Ja ho ľúbim, je to skvelý chlap. Môže to byť len nejaký úlet?
Wuaw ja ta obdivujem ako to zvládas. Drzim ti palce, nech si stále taká silná.
Mas moj obdiv za snahu. Ja by som nezvladla skusat to zlepit, pokial on si s nou pise. Na vztah su dvaja. Bud s nou utne kontakt, a bude sa aktivne snazit o teba, zachranit vas vztah, alebo to nema cenu (podla mna). Nasilu ho nedonutis, a ty to vies, v hlave to mas zrovnane, si obdivuhodna. Skratka, nech sa rozhodne. Nemoze sediet na dvoch stolickach. Ako sa on chce snazit, ked si s nou vypisuje? A teda rozhodnutie je aj na tebe. Naozaj chces chlapa, ktory ani nema trochu snahy zabojovat o teba? Je pekne, ze mu davas sancu. Ale on ju zahadzuje v tej trucovni. To on to posral, ak citil, ze ho taha inam, mal hned utat kontakty a vyhybat sa pokuseniu.
Si neskutocna, uzasna, obdivuhodna.
Ale to muz je ten, ktory ma dobyvat zenu, nechaj mu tu moznost byt "lovcom", byt chlapom. Obrazne - ak budes prilis lahka korist, nebude mat zaujem. A to nie je preto, aby si sa na nieco hrala, na nedostupnu. To nie je hra, aby si ho ziskala. Skutocne si musis byt vedoma svojej hodnoty, ze takyto chlap si ta nezasluzi. Nechaj ho "ist", nie doslovne, ale nechaj ho tak. Az ked on podrastie ako chlap a bude skutočným muzom, mozno sa mu otvoria oci a zisti, co v tebe stratil. Potom ako skutocny chlap mozno dostane u teba sancu.
Ale tvoj muž sa už rozhodol… to ako sa správa hovorí za všetko. Podľa mna prišiel domov len naoko, aby synovi nepokazil Vianoce… prepáč za úprimnosť.
Prajem vám aj napriek veľmi ťažkej životnej situácii pekné a rodinné Vianoce.
A veľký obdiv ešte raz, aj keď to určite nie je pre teba ľahké, ako to zvládaš a aký postoj si k tomu zaujala.
Zdravím, po sviatkoch sa Vaša situácia vyriešila? Vrátil sa manžel?
chlap sa od teba odstahoval, co mozes stratit? Kludne chod za nou

No, veruže spejete. Treba sa porozprávať
Bez scén