Spolužitie troch generácií v jednej domácnosti: Skúsenosti a rady
Dobrý deň, poprosila by som skúsenosti žien, mužov, dôchodcov na ich vzájomné spolužitie s rodičmi, svokrovcami, nevestou, synom, dcérou v jednej domácnosti, keď dôchodca prišiel bývať k vám (napr. svokra k synovi). Či ste sa z toho nezbláznili. Prosím, môžete aj súkromne.
Žijeme takto už rok, vážne sa snažím, ale niekdy to vážne nedávam a už nevládzem ☹.
Ďakujem
Svokra má svoj byt, ona tam nepôjde, ja ale už áno. Prečo je u nás? Lebo sa nasáčkovala, lebo môjmu mužovi jej bolo ľúto po smrti jeho otca, jej muža.
@dudkav moja mama ovdovela, keď nemala ešte ani 70.. pár dní po pohrebe sme tam v dome pobudli, odvtedy mama žije sama. Chodíme k nej vždy ako sa dá, ale pracujeme, žijeme 150km od nej. A život ide ďalej. Už takmer 15 rokov. Občas ju sestra zobrala k sebe na mesiac dva v zime, občas ja dovolenku a pomôcť v dome, v záhrade, pri očr. Takže keď tvoj muž mamu ľutuje, a dovolí jej už celý rok buzerovat ťa vo vašej domácnosti, tam kde si pani domu, gazdiná a majiteľka ty a nie ona, tak to nie je dobrý muž. NIE JE.
Ona sa bez kože na hube rozťahuje u teba ? Tak choď ty do jej bytu a nech sa stará o syna aj vnuka ona. Alebo nech skáču oni dvaja okolo nej.
Ale hlavne im 3 všetko riadne nálož na tanier, že toto nie je riadna konštelácia rodiny

O celej sitácii muž vie, mne pripadá, že mu je to jedno, že pre svoju mamu si nechá celé manželstvo pokaziť, a to je fakt dobrý manžel a otec.
@dudkav nie je