icon

Správanie otca k mame

28. máj 2025

Baby, prosim co si myslite o tejto situacii...moji rodicia su spolu viac ako 30 rokov, myslim ze maju harmonicke manzelstvo ale otec nikdy mame nic nekupil na narodky, ani na meniny ani na vyrocie svadby...ona jemu stale...dokanca mama kupuje cele roky aj jeho rodine darceky lebo ze jeho to nebavi a nevie co ma kupit...mamina bude mat zajtra jubileum no a otec jej nic nekupil pritom mu aj mama povedala co by chcela,vedel ze ja jej kupujem a nemal ani snahu sq spytat ze ci mi prispeje...az dneska mi volal ze ci jej nieco nepozrem...velmi som na neho vybuchla lebo mama mi pred vcerom plakala do mobilu ako ju to cele roky trapilo ze za 30 rokov jej ani ruku nepodal, pritom normalne zaraba atd, ale debilne sa vyhovara ze on nevie co chce...skoncilo to tak ze otec vynadal mne ze co som za dceru ked mu neviem pomoct a on nema ziaden darcek ale proste ja toto odmietam robit je to od neho velmi neuctive...

Strana
z3
biba_18
28. máj 2025

takže čo, teraz jej chce konečne niečo dať a ty mu nopomôžeš? 🤷‍♀️

viestta
28. máj 2025

Konecne mu doplo a ty si mu este vynadala. Druhy krat sa na to tiez vykasle...

ghoul_
28. máj 2025

Daj jej ty darcek a naňho sa vykašli

autor
28. máj 2025
@biba_18

takže čo, teraz jej chce konečne niečo dať a ty mu nopomôžeš? 🤷‍♀️

@biba_18 a preco by som mala? Mama cele roky kupovala vsetkym...a on jej nechce nieco dat...on zase nevie co jej ma dat a ze ja mam nieco vybrat...lebo ze on nevie co sa jej paci...akoze po 30 rokoch...velmi mi to pride od neho nepekne

koniarova
28. máj 2025

Prečo by si mala? Kvôli mame by si mala.

autor
28. máj 2025
@viestta

Konecne mu doplo a ty si mu este vynadala. Druhy krat sa na to tiez vykasle...

@viestta tak snad by manzel mal manzelke kupovat dar lebo chce a nie preto lebo mu ho dcera odmietla kupit

autor
28. máj 2025
@koniarova

Prečo by si mala? Kvôli mame by si mala.

@koniarova ja pre mamu darcek mam..to ze jej muz na nu 30 rokov kasle snad nie je moja vina

andreakotesova
28. máj 2025

Chod s nim vybrať napr. zlaté náušnice (mňa by potesili), poteš mamu. Bude prekvapená.

koniarova
28. máj 2025

Nuž tak akú radu chceš? Tak moralizuj ďalej. 👋👋

autor
28. máj 2025
@andreakotesova

Chod s nim vybrať napr. zlaté náušnice (mňa by potesili), poteš mamu. Bude prekvapená.

@andreakotesova on nechce ist, ja mam vybrat...

viestta
28. máj 2025

Poznas otca, tak neviem co si prekvapena. Tak mama nedostane nic, otec bude aj nadalej za blbca, ty za hrdinu. Vsetko bude tak ako vzdy byvalo...

koniarova
28. máj 2025
@viestta

Poznas otca, tak neviem co si prekvapena. Tak mama nedostane nic, otec bude aj nadalej za blbca, ty za hrdinu. Vsetko bude tak ako vzdy byvalo...

@viestta ďakujem. Predbehla si ma.

andreakotesova
28. máj 2025

Nech ti dá peniaze a chod vybrať sama. Za úsmev na maminej tvári by mi to stalo.

deti95060810
28. máj 2025

tak mu pomôž... aspoň peknú kyticu, popr. nejakú poukážku, knihu, hodinky.... možnosti je viac než dosť.

lussy1810
28. máj 2025

Sak to kup aspon kvoli mame a daj otcovi aby o tom mama nevedela a nech jej to da a neries. Stareho capa novym kuskom nenaucis 🤨

tenerifka
28. máj 2025

autorka, je to hrozne, ale aj taki chlapi existuju, neprakticki, nemozni a neschopni nieco sami vymysliet. Navrhni mu, ze si ochotna pomoct mu, ale stylom, ze pojdete obaja a on bude pri kupe....lebo je vrcholne drze, aby mu to len tak lahko preslo.
A inak sa k mame chova dobre? Mas pocit, ze ju lubi?

tenerifka
28. máj 2025

a ak pojdes kupit sama a das to otcovi, aby to dal mame, skor ci neskor sa to aj tak dozvie, a bude to este horsie.....boze to co je za chlapa?

autor
28. máj 2025
@viestta

@viestta tak clovek asi blby je ked vlastnej zene nevie 30 rokov na sviatok ani ruku podat...mama dostane dar od ludi ktorym na nej zalezi...vsak ked otec jej nechce nic davat tak naco on od nej berie dary...hanba by ma fackovala na jeho mieste...

autor
28. máj 2025
@tenerifka

a ak pojdes kupit sama a das to otcovi, aby to dal mame, skor ci neskor sa to aj tak dozvie, a bude to este horsie.....boze to co je za chlapa?

@tenerifka mne mama uz povedala ze ona vie ze on odomna bude chciet aby som nieco zanho kupila a poprosila ma nech to nerobim...velmi mi je to luto aj za nu lebo on je fakt nikdy v zivote ani jednu ruzu nekupil

viestta
28. máj 2025

Rodicov si clovek nevybera, ty si vyfasovala blbca. Ale mama si ho vybrala, takze tak...

tenerifka
28. máj 2025

tak mu to navrhni, ze pojdete dnes spolu a pomozes mu. Ak odmietne, tak smola....

0silvia0
28. máj 2025

Ja sa cudujem tvojej mame, brala by som to tak, ze muzovi na darcekoch nezalezi a nekupovala by som ani ja jemu. Pochybujem, ze ho po 30tich rokoch prevychova. Na jej mieste sa zariadim, kupim si sama ked som darcekovy typ a nebudem cakat 30 rokov kym chlapa osvieti.

koniarova
28. máj 2025

Hore píšeš. Myslím, že majú harmonické manželstvo 30 rokov. Viac by mi treba nebolo a darček by som za otca vybrala. Predpokladám, že ty si zatiaľ slobodná. Za pár rokov by si zrejme inak písala. 😉

biba_18
28. máj 2025

kľudne mudruj. mama mohla niečo mať. a teraz nebude lebo neviem prečo mu chceš dávať lekciu práve teraz…

michaelam2
28. máj 2025

Chuda mama 😕 aj kvoli otcovi aj kvoli tebe

kristinka92
28. máj 2025

Ja autorku úplne chápem a nechápem tie reakcie voči nej. To je pekne sprosté 30rokov bravat dary a vlastnej žene ani rukou nepotriast keď ma sviatok pre zmenu ona! Hanba! Veru by som otcovi vynadala v dostatočnom predstihu dopredu aby sa láskavo uvedomil a na to jubileum nieco kúpil sám. Ale samozrejme on si spomenul deň pred! Nechala by som ho tak a mame kúpila väčší darcek ktorý viem že by ju nesmierne potešil. Ale nekryla by som otca ktorý je lenivý nevďačnik a vynadala mu aj druhý a tretí krat, čo vynadala- povedala do oci a nahlas ako sa veci majú aby sa spamätal.
Nech si uvedomi aku ma ženu a že aspon raz za 30 rokov si mal dať tu námahu.

luccija
28. máj 2025

Choď kúpiť s ním, keď nevie sám, ale nech aspoň zadok zdvihne, lebo kúpi prvú blbosť čo uvidi

koniarova
28. máj 2025
@kristinka92

Ja autorku úplne chápem a nechápem tie reakcie voči nej. To je pekne sprosté 30rokov bravat dary a vlastnej žene ani rukou nepotriast keď ma sviatok pre zmenu ona! Hanba! Veru by som otcovi vynadala v dostatočnom predstihu dopredu aby sa láskavo uvedomil a na to jubileum nieco kúpil sám. Ale samozrejme on si spomenul deň pred! Nechala by som ho tak a mame kúpila väčší darcek ktorý viem že by ju nesmierne potešil. Ale nekryla by som otca ktorý je lenivý nevďačnik a vynadala mu aj druhý a tretí krat, čo vynadala- povedala do oci a nahlas ako sa veci majú aby sa spamätal.
Nech si uvedomi aku ma ženu a že aspon raz za 30 rokov si mal dať tu námahu.

@kristinka92 a čo by si tým dokázala?

evcagabi
28. máj 2025

Ty si inak kompletna? Places, ze jej nedava draceky, teraz chce pomoc a ty sa na neho vykasles? Potom nerev

rakywanda
28. máj 2025

Ja by som mu hneď po prvom sviatku bez daru, resp. podania ruky , dala jasne najavo, že takto teda nie. Ale po 30 rokoch by som to už mala v paži... Mne na každý sviatok otec kupoval bonboniéru, mame na tom nezáležalo. Na okruhliny mi sucho podala peniaze, že kúp si niečo. Zamrzelo ma to, že si nedala ani námahu, že by sme išli spolu niečo vybrať.

Strana
z3