Spravila som chybu tým intímnym rozhovorom?
Stretávam sa s jedným mužom, mali sme 3. rande, každý deň si píšeme voláme, keďže bývame od seba celkom ďaleko. Takto sme v kontakte vyše mesiaca. Je veľmi slušný, gentleman. Pozval ma k sebe na chatu na pár dní prespať, odmietla som pretože sa ešte necítim na to uňho spať, tak sme sa dohodli na inom programe. Avšak všimla som si, že keď som sa ho spýtala niečo intímnejšieho charakteru tak sa so mnou o tom nechcel baviť. Napr. povedal mi, že sa mu páčia upravené ženské chodidlá a že je na ne zaťažený, tak som sa spýtala, či sa mu to iba vizuálne páči alebo to má aj sexuálny podtón akože úchylku (chcela som vedieť čo ma bude ďalej čakať) a on mi na to odvrkol a zmenil tému a stiahol sa. Myslíte, že som spravila ja chybu? Zvykli sme sa baviť o všetkom.
Takže asi úchylku a hanbí sa za to, iba ti to chcel povedať (možno nech nie si v budúcnosti prekvapená), ale ďalej to rozoberať nechcel, ale ty si sa neopýtala zle
Tak ako ty si sa necítila ešte na prespanie, on sa možno necítil ešte na debatu o tomto 😅 nemal to potom asi na načínať, ale stalo sa... tak jeden rozhovor nevyšiel dokonalo, o niečom sa nechcel baviť zatiaľ, neriešila by som... či stiahol sa úplne??
A ty mas koľko rokov, ze ti to nedošlo bez ďalšieho vypytovania😉?
Zavolal ťa na chatu, kde dúfal že bude onanovať nad tvojimi chodidlami, prípadne rátal s tým, že ho budeš nimi uspokojovať. No nevydalo, tak sa stiahol a už o chodidlách vypisuje inej.
Takze “uchylka” podla jeho spravania
Mesiac sa bavite a dostali ste sa az sem? Blbe no, aby potom nevypisoval na socialnych sietach babenkam vi poslu nohy, ked tvoje nebudu podla jeho predstav.

Tvoja otázka mi príde normálna.