icon

Spravodlivé rozdelenie nákladov s frajerom na dovolenke

3. aug 2025

Ahojte, chcem sa vas opytat, idete s frajerom s vyhodami na vylet/dolenku a co poviete na takuto delbu penazi:
- benzin plati on (podnika, dava si to bezne do nakladov)
- ubytko na dve noci plati/ 250 eur
- a to je tak vsetko
- ja platim drahu veceru v centre plus drinky k veceri a po nej a to mi v bare pred barmanom povie na plnu hubu ze Zaplat to!
- platim drahe pitie na festivale, snacky a dalsie pitie na benzinke atd
Nevadi mi, ze platim, ale sedime na veceri na terase, ja v ramci moznosti nahodena a on ma potrebu komentovat okoloiducu zenu v minisatach(nieco v zmysle,ze preco som neni ako ona, oblecena v mini a pod) Tak ja zaplatim veceru (on nikdy neplati kartou a zasadne len v hotovosti) a uz ked sme sadli za ten stol, mi bolo jasne ze to budem musiet platit ja. Nevadi mi to az tak (lebo platil ubytko) ale stale si nemozem pomoct, ze mi tu nieco nesedi. Mam za to, ze ma vsetko platit on (listok na fest som kupovala sama pre seba, aj on - po vyzve, ze si kupujeme kazdy separatne) pretoze zaraba tak 10x viac ako ja (este sa na jar chvalil ze ma novu zakazku a ze to je super, lebo mu to donesie vela penazi a kontraktov atd) plus ma velmi specificke poziadavky na vzhlad zeny (aj na to, co ma nosit v posteli atd), pritom sam ma skoro 60 a je velmi vyberavy a ostatne zeny strasne kritizuje a hodnoti, sam samozrejme nie je ziaden model. Napiste mi ci som divna ja lebo som uz mimo co je ok a co nie. Trochu som to chaoticky popisala ale chapete emocie a dojmy su cerstve tak chcem vediet, co vy na to.

Strana
z9
ivka225
3. aug 2025

Ty máš isté výhody, on ich očividne chce tiež.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
maca1984
3. aug 2025

Frajer s výhodami je čo za výraz ? 😆
No on zaplatí niečo, niečo vyžaduje od teba ( výzor, vizáž, prádlo.. ) a asi ( nie asi, ale určite ) čaká nejakú výhodu od teba.

dismonika
3. aug 2025

Prečo si s ním a koľko máš rokov?

matkahelka
3. aug 2025

@anonym_autor v prvej vete si pisala, ze frajer s vyhodami. ake konkretne vyhody s nim mas? 60 rocny uz v posteli ziadne terno nie je a pokial ta ani financne nedotuje..., ake konkretne vyhody mas v tomto vztahu? to uz je stav zufalstva, ze beries vsetko, co pride do cesty?

vorkola
3. aug 2025

Nechcela b som takeho partaka, nech plati vsetko on.Ved je vo vyhode 10x od teba

muchotrafka298
3. aug 2025

Frajer s vyhodami je co? Lebo ja som toto este nepocula. Pokial je to kamarat s vyhodami, tak ho mozes poslat k vode aj hned. Nie je to tvoj frajer, tak preco ma vsetko platit?!?

pralinka25
3. aug 2025

No v tomto vztahu ma vyhody ocividne len on. Zobud sa.a kopni ho do prdele. Vyziteho dedka

zuzanita1609
3. aug 2025

🤔len tak okrajovo,aké výhody máš v tomto "vzťahu" ty?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
biba_18
3. aug 2025

teraz neviem - ak platíš drahú večeru a drinky - sú v cene toho čo on dal za ubytko?
a načo ti je taký frajer?

sabi1223
3. aug 2025

@anonym_autor odlož si kazdy jeden bloček za jedlo pitie a ostatné veci a po dovolenke to zrataj a oznam mu ze on zaplatil xy ty xy a nech ti doplatí rozdiel

biba_18
3. aug 2025

btw, ja mám 55 a 60-ročného držgroša by som vedľa seba nezniesla… a mať pod 40, už dupľom neviem prečo by som s ním mala tráviť čas pokiaľ by som nebola úplne slepo zamilovaná (čo ty nie si…)

anonym_f46e96
3. aug 2025

Tak si si narazila prachateho dedka, chce aby si vyzerala dobre a ešte aj platiť nechce gratulujem 🤣👌🏻

ukgirls
3. aug 2025

trtkat so starym dedkom a este si aj platit - dievca zlate neviem kedy si viac stratila svoju hrdost .. uz pri vyzve pri bare ze mam platit by som sa otocil a odisla s tym,ze mlady maju aspon vydrz a peniaze

sabi1223
3. aug 2025

Mala by si ho poslať do riti uz len za to komentovanie a obzeranie iných žien zatial co je na večeri s tebou. To je vrchol drzosti a je to maximálne úbohé

autor
3. aug 2025

Podotykam ze ranajky sme mali na izbe lebo na hoteli neboli ranajky a on sa ma este pyta trikrat po sebe ci mi staci pol rohlika a polka treskoveho salatu (ci si naozaj dam ) a to kupoval on.... vola ma na dovolenku do Talianska ale mna uz aj presla chut

simik22
3. aug 2025
@biba_18

btw, ja mám 55 a 60-ročného držgroša by som vedľa seba nezniesla… a mať pod 40, už dupľom neviem prečo by som s ním mala tráviť čas pokiaľ by som nebola úplne slepo zamilovaná (čo ty nie si…)

@biba_18 lebo myslela, že aspoň zaplatí, keď už ma 60🤣nevydalo

goodidea
3. aug 2025

@anonym_autor kde sa hľadajú také kamošky s výhodami ja budem mať oči len pre teba

biba_18
3. aug 2025

tomu už neverím…

luccija
3. aug 2025

Veľký podnikateľ a nechá si zaplatiť večeru.Naco ti je taký chlap ani správať sa nevie, ani zaplatiť a ešte ma vysoké nároky na vizáž, oblečenie.Ved mu aj ty povedz prečo nemôže byť svalnatý, nahodený ako tam ten chlap.Asi má pocit, že je starší, má peniaze a môže ta zhadzovať či prerábať na svoj model.Posli ho do kelu

tykat
3. aug 2025

@anonym_autor tak aspon sa nemusis hanbit ze si ta frajer s vyhodami vydrziava 😁
A za seba, na taky vylet by som so 60r frajerom.s vyhodami nesla, bud zacvaka vsetko alebo ide sam. A to mam 50+ 😁

zalka
3. aug 2025

@anonym_autor vieš čo. Aj ubytko si dá do nákladov... A šup ho pracovná cesta raz dva.
Preto až na vyzvanie si kúpil lístok na festival. Lebo si ho nedá do nákladov.
A tiež strava drinky snacky to si do nákladov nedá. Čiže z môjho pohľadu, on to z výhodami a ty si len platca toho co si o do nákladov nemôže dať.
Ide o drzgrosa. Osobne by som mu na ten pokrik zaplať povedala ze nie, že svoje zaplatím jeho nie a odchádzam... A odišla by som aj keby som noc mala tráviť na zastávke.

anonym_901616
3. aug 2025

@anonym_autor ty asi nebudes najostrejsia ceruzka v peracniku

anonym_2feead
3. aug 2025

Dievča zlaté ty máš važnu diagnózu

anonym_87ed5b
3. aug 2025

pri čítaní som si predstavovala mladého drzého 30nika a hľa že 60! odpálilo mi dekel, nezahadzuj sa s ním (ak teda nemáš 65)

autor
3. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub kde myslis, ze ma potrebuje? Pises, ze on ma tam potrebuje, co to znamena? Kde "tam" ma potrebuje?

lucia13022023
3. aug 2025

Takto to ale nefunguje 🤯

mirokub
Odpoveď bola odstránená
beronsche
3. aug 2025
@anonym_autor

@mirokub kde myslis, ze ma potrebuje? Pises, ze on ma tam potrebuje, co to znamena? Kde "tam" ma potrebuje?

@anonym_autor zrejme v posteli..
Nuž, pusti ho do obehu. Na starého lakomeho chrena určite čaká zástup zúfalých žien....😂😂
Koľko máš rokov?

Strana
z9