Srdce mi ide prasknúť - výlev
Žijete vi vzťahu, v manželstve ktoré trvá niekoľko rokov.
Mate deti, snívali ste a plnili sny, ktoré sa vam rozpadli pred očami..
Manželstvo, ktoré malo byt Vašoi najväčšou túžbou, snom, je pre Vás trestom.
Ubižovania, psychické útoky.
A dostali sa do štádia, kedy sa vas verný denny spoločník stal hnev, hádka, sklamanie, znechutenie, bolesť....
Riešite vážnosť situácia, ťažké rozhodnutia, kde sa pojem rozvod stáva vo vzduchu uchopitelnym, hmatatelnym len zo slabosti, strachu, priemyslenia situácie to bie je hneď tu s teraz
Medzičasom stretnete človeka, pri tom, ako ste budovali tu falosnu nádej, vas novy domov, zevraj ktoré malo mst hrejivý pocit, idealizivane predstavy.. Ktoré ostali pod nanosom všetkej trj špiny, ktorou str sa po postavení domu snažili vyčistiť....
Bol to jeden ten človek, ktorý priloží tiež ruku k tomu vášmu hniezdocku...
Náhodne stretnutie.
Ktoré od prvého momentu vo vas iskrilo všetkými farbami, každa jedna bunka vo vašom tele sa zobudia z kómy, ktorú ste si az v tom momente uvedomili, ze vlastne fungovali na zotrvačník.
Chémia ktorá sa dala krájať, rozhovory, pohlady, ktoré bodali do hĺbky. Uvedomili ste si, ze uz dlho sa nikto na vas takto nepozeral..mohli ste nemo stat a mali str pocit, ze vam priamo číta zo srdca...
Začal vo vas boj...znechutenie, sklamanie, nova iskrs v živote, všetky emócie s vami hádzali ako natlakovana sopka...
Pochovavali ste svoje city ako sa len dalo,.pýtajú sa..
Co som hlúpa? Sibe mi? Správam sa ako uletena pubertiacka! Toto nie je láska.je to len klam, mozno zidealizivane predstavy, túžby ktoré som dlho nedostávala... Ved nie je ani nejaký "mačo"
. Skromný. Úprimný. Všímavý. To je ssi to, co mi chyba a priťahuje
Prišiel čas, kedy ste sa videli posledných krát
Nedalo vam to. Na jednej strane pochovávate zobudene vasne, a na druhej využívate moderne sociálne siete.
Čakáte zámienku kedy mu napísať.
Narodeniny, meniny, profesialny-pracovny problém
Najradšej by ste boli v kontakte každý den, hmatatelne.
Palila som všetky nutkania aa vnucovať
Prišla správa - bude tatko, dokonca svadba sa chystá
Ved mi pri debatovani tvrdil, ako nie je na svadby aj ked by dieta chcel. A ao svojou dlho veru az tak nebol
Položilo ma to. Prečo? Facku som si dala. Draha, mas manžela, rodinu, a ty tu chceš žiť cudzí život? Síce na kraji krachu x rozvodu. O bože, prečo musia kcoli5mojej hlúposti trpieť moje milovanie deti
Prečo sa do toho montujes... Hlúpa hus! Su to fantasmagorie... Pubertalne motýliky ktoré prasknus ako balón..
Pochovávam myšlienky na neho
Mesiac, dva, tri...
V jedne den, ked moje všeobecne trápenie prerástlo do abstinencie spanku, napísal mi... O 1dnej v noci, ked mal pri sebe spiacu tehotnú budúcu manzelku.. Prečo?
Chce sa mi smiat, trápit alrbo nebodaj aj on cítil tu chémiu?
Prečo mi to robí, v mojom najťažšom obdobi života, ak nepočítam stratu môjho milovaného dieťaťa
Prečo teraz, ked som tak emotívne slaba?
Plac...
Medzičasom ste spoznali muza,
@borkavan
No paráda, zamotané ako z argentínskej telenovely 😀

@katkami123 je vydatá, ten ju psychicky tyra, a asi stretla niekoho ku komu cíti vášeň a lásku a on sa ide ženiť a o jednej v noci jej napísal a vedľa neho tehotná budúca žena. Neviem či spolu nieco mali, to sa Also nedalo čítať všetko....pointa , že prečo jej píše. a ešte tam napísala, že jej povedal že sa ženiť nechce