icon

Stačí kusok a som výbušná

anicka998
13. okt 2023

Ahojte baby, len prosím nesúďte ma hneď .. je tu niekto taký ako ja? Stačí kusok a som výbušná, nadávam a neviem sa ovládať najhoršie je že keď sa upokojim si uvedomím že som to vyhrotila, chcela by som to nejako zmeniť, popravde najhoršie je to s priateľom s ktorým mame spolu dieťa, vždy keď nastane problém hneď sa rozčúlim nadávam a hlavne kričím.. nejaké rady ktoré naozaj pomôžu

michu_
•
13. okt 2023

psycholog? 🙂

bronkax
•
13. okt 2023

Nech priateľ skúsi zaistiť

erikavesela
•
14. okt 2023

Skus najprv rozmyslat a az potom konat a zacat nadavat...ked ta nieco vytoci...zamysli sa...nechaj si cas a az potom konaj...

soldi
•
14. okt 2023

Si vnutorne napata. Vyrovnany clovek takto nereaguje. Takze tiez odporucam psychologa

goodidea
•
14. okt 2023

@anicka998 regresna terapia

0silvia0
•
14. okt 2023

@anicka998 si nevyrovnana, nevyzreta, rozhadzana osobnost. Bud terapeut, alebo zacni citat nejake sebauvedomovacie knizky, moze ta to posunut. Ak chces tipy, daj vediet, nieco odporucim.

viestta
•
14. okt 2023

Nauc sa pocitat. Pocitaj v duchu az dovtedy, kym nezistis, ze uz si kludna a vies reagovat ako clovek a nie ako neriadena strela.
No a nadavky vylucit zo slovnika uplne

alexka89
•
14. okt 2023

To máš asi ten Tourettov syndrom, ako v Tom filme Deuce BIgalow:dobrý stripter 😁

domkakvet
•
14. okt 2023

@anicka998 ked ta nieco vytoci, spomen si na svoje pravidlo nevytocit sa.

soldi
•
14. okt 2023

@alexka89 touratteov syndrom ziadno nesuvisi s vybuchmi. Su to neovladatelne tiky organizmu ktore prichadzaju kedykolvek.
Autorka sa dokaze ovladat ale nevie ako

jaja20
•
14. okt 2023

Hormóny máš v poriadku?