icon

Sťahujem sa od manžela

rose1111
3. sep 2021

Ahojte.
Viete mi napísať názor.
V pondelok sa sťahujem od manžela, mame problemyy uz 3 roky a nezvladli sme to.
Budem byvat s nasou dcerkou 5 .roc.
Aky mate nazor, na to, ako casto sa dcerka ma stretavat s otcom, ?.
On by rad, stvrtok, piatok, sobota ,nedala bola u neho, a vecer v nedelu mi ju prinesie, a potom nasledujuci tyzden este dakedy v tyzdni chce byt s nou a aj to sa mu máli.
Rada by som aby si dcerka zvykla v novom prostredi absamozrejeme, ze chcemaby sa stretavala s otcom, hoci ked sme byvali s nim, vobec sa jej nevenoval, alebo véeeeelmi malo

Ďakujem sa nazory, pekny den

Strana
z2
simca06022011
6. sep 2021

Ja mam trosku iny nazor. Ved to uz mate pomaly ako striedavu starostlivost. Tak bud ked uz riadne dohodnut tyzden/tyzden bez sekania dni kalenradnych a chaosu Ja by som to bez malej ale taku dobu nedala :D pri takotmo ockovi roka (iba podla popisu, mozno je dobra povaha, ty vies) by ju mal kazdy druhy vikend a stretavanie si samozrejme potom upravila sudom. JJa teda nie som velmi za striedavky, dieta mam mat domov, zvyknut si tam a byvat tam a k druhemu rodicovi chodit na navstevy, nejaky rezim a povinnosti mat doma. Ja si napr. ani pri mojej 10r neviem stiredavku predstavit, ved by ani len do skoly nebola nachystana :D Z coho ma otec vytriezviet, co ho ma prejst? Ak doteraz sa nestaral... Presne tento vek je pre ocinkov najvhodnejsi, pomaly skolacka. Samostatna, on za frajera ako sa stara, pritom roky nepohol ani prstom. A ani dalej nemusi pohnut, podla toho aka je povaha.

bekky01
7. sep 2021

Ja som 3 roky po rozvode a deti ho prestali zaujímať už rok ich nevidel . Takže mu umožňuj nech sa s ňou stretáva čo najviac. Ja nemám absolútne čas na seba lebo som ostala na deti úplne sama. Aspoň raz za dva týždne keby si ich vezme by mi pomohlo . Takže pokiaľ sa tvoj zaujíma nechaj ho je to len dobre .

rose1111
autor
7. sep 2021

@cacianka hej, super postreh, tiez si myslim ,ze by ho to preslo.
Len aj mme by malá chybala😄

Strana
z2