icon

Stále je na zoznamke: Čo si myslieť o takomto vzťahu?

lajla611
13. apr 2026

Ahojte, chcem len počuť váš názor. Stretávam sa s mužom zo zoznamky, mam 30 rokov, žiadna pubertačka. Trávime dosť času spolu, veľmi sme si sadli, je to galantný muž. Píšeme si denne, spoznávame sa. Nie je to ešte oficiálny vzťah, ale vonku sa bežne držíme za ruky. Oba sme mali predtým vážny dlhý vzťah. Ja už na tej zoznamke nie som, lenze tým, ze mam veľa slobodných kamosiek som náhodne zistila, že si môj dotyčný muž vypisuje s kamoškou a chce sa s nou aj stretnúť. Čo si o tom myslite? Pritom mi stále vraví, že ako sa mu páčim, že si s nikým tak dobre nerozumel ako so mnou.

Strana
z3
anonym_adb6e4
Včera o 19:41
@anonym_bbea40

@lajla611 inak dnes na mna vyskocila tato tema aj na tejto stranke.Neviem,teda,ci si ju davala aj inde,alebo nejake dobre duse vynasaju temy do roznych skupin,aby fungovali.Nie je to prvy krat,co som rovnake temy tu,videla aj na fb v rozlicnych skupinach.

@anonym_bbea40 ten admin na FB to kopíruje z MK

anonym_bbea40
Včera o 20:06
@anonym_adb6e4

@anonym_bbea40 ten admin na FB to kopíruje z MK

@anonym_adb6e4 lenze ich musi byt viac,tychto vynasacov,pretoze temy z MK sa objavuju aj v skupinach Zeny si radia,Zeny a muzi drzia spolu,Priznania zien,Priznania muzov atd.atd.Nehovoriac o Zltom slonovi 😅.Nemusi ist ani o admina danej skupiny,hoc kto to skopiruje a posle do skupin,ci uz pre zabavu (ze ake slepice su na mk)alebo ked im stranka chatra a realne im nikto neprispieva,musia vykradat inde.Aj tu na mk je jedna dotycna,normalne s fotkov,profilom,aj vela komentuje vo forach a bezne na svojom Insta profile postuje screenshoty odtialto a vysmieva sa zo zien,pritom tu akoze dobre rady rozdava 🤫

Strana
z3