icon

Stále je na zoznamke: Čo si myslieť o takomto vzťahu?

lajla611
13. apr 2026

Ahojte, chcem len počuť váš názor. Stretávam sa s mužom zo zoznamky, mam 30 rokov, žiadna pubertačka. Trávime dosť času spolu, veľmi sme si sadli, je to galantný muž. Píšeme si denne, spoznávame sa. Nie je to ešte oficiálny vzťah, ale vonku sa bežne držíme za ruky. Oba sme mali predtým vážny dlhý vzťah. Ja už na tej zoznamke nie som, lenze tým, ze mam veľa slobodných kamosiek som náhodne zistila, že si môj dotyčný muž vypisuje s kamoškou a chce sa s nou aj stretnúť. Čo si o tom myslite? Pritom mi stále vraví, že ako sa mu páčim, že si s nikým tak dobre nerozumel ako so mnou.

Strana
z3
anonym_701bd2
13. apr 2026

Nuz tazko radit, vztah nemate ziaden, chodite sice von, ale maximalne sa drzite za ruky, chapem to dobre? Mozno mu to prijde, ze s tohoto nic nebude, kedze tempo velmi pomale, tak hlada dalej... podla mna na toto mozes zabudnut a hladat niekoho, kto bude jasne vediet, ze chce len a len teba.

anonym_adb6e4
13. apr 2026

A keby si sa ho na to priamo spytala? Ze kam vlastne smerujete vy, ked si este pise s inymi zenami a stretava sa s nimi? Ze co vlastne hlada, ked u teba to nenachadza? Prihlas sa spat aj ty, a pis si s muzmi.

sissy27
13. apr 2026

@lajla611 ty uz v tom vztah vidis, kedze si si zoznamku zrusila, on este nie. Unho este prebieha proces vyberu, nic ste si neslubovali, len sa stretavate a v jeho ociach si len jedna z moznosti, kdezto on je pre teba momentalne jedina moznost. Mas moznosti. - bud teda akceptujes tento stav a budes cakat, ci vyhras svoje miesto oficialnej partnerky, alebo ti to vadi natolko, ze to ukoncis, alebo sa s nim otvorene porozpravas a zistis, ktorym smerom vas takyto nie uplne prijemny rozhovor posunie

anonym_07ded1
13. apr 2026

Ved nech si dohodne rande s tou kamoskou a prid tam aj ty. A nech si teda vyberie

anonym_37fd58
13. apr 2026

Asi preto on už ten predošlý vzťah nemá… lebo je stále na zoznamke a vypisuje ženským.

barruna
13. apr 2026

Hmmm, tak asi by som ho s tym napriamo konfrontovala. Spytaj sa ho, ako to medzi vami je, ako to vnima, ci ma zaujem o nieco vazne alebo ma v plane stretavat sa s viacerymi a brat to volnejsie. V dnesnej dobe ta posledna moznost absolutne bezna vec bohuzial. 🙈 Kazdopadne, velke nadeje by som si zatial asi nerobila.

anonym_52b7e6
Autor odpoveď zmazal
ivik4
13. apr 2026

Kamoska mala to iste. Konfrontovala ho a on ze to nie je pravda ze on ,,ma" len ju 😀. Dokonca mu poslala aj odfotenu konverzaciu s jej znamou. Potom sa uz len odmlcal

lajla611
autor
13. apr 2026
@anonym_701bd2

Nuz tazko radit, vztah nemate ziaden, chodite sice von, ale maximalne sa drzite za ruky, chapem to dobre? Mozno mu to prijde, ze s tohoto nic nebude, kedze tempo velmi pomale, tak hlada dalej... podla mna na toto mozes zabudnut a hladat niekoho, kto bude jasne vediet, ze chce len a len teba.

@anonym_701bd2 Práveže mi to pride v pohode, po tretom rande sme sa spolu vyspali, odvtedy vždy ked sme spolu, ale aj von chodíme, na prechádzky a tak. Len mi nejde do hlavy, že ked som s nim tak mi tak pekne hovori, naozaj sa aj sprava ako spravny muž

anonym_adb6e4
13. apr 2026

ja som mala to isté, po ceste za mnou si ešte dohováral iné stretnutie predo mnou. Keď som ho konfrontovala s tým, veľmi pokojne som mu poslala screenshot konverzácie s mojou kamoškou, tak som bola za hysterickú stíhačku, vynadal mi, že si mám dať tabletky a neviem čo ešte. Blokla som ho. Teraz čítam, že si s ním spala. No tak tým si mala začať..

anonym_701bd2
13. apr 2026

No tak to je trosku ina situacia... ked spolu spavate tak vztah mate, aj keby ho definujes ako "moj milenec"... ked on zasuva kade-tade tak len nejaku pohlavnu chorobu nachytas... konfrontovala by som ho a asi sa na to vykaslala... ked nie tento profil, vytvori si novy a bude pisat dalej, to je taky typ muzov, sarmantny, dobyvatel...

anonym_3300e7
13. apr 2026

Na priamo povedat, ze ak to nedeaktivuje a ak bude dalej vypisovat, tak koniec, lebo nevidis vyznam sa stretavat s niekym, kto dalej hlada. Ze si musi vybrat. Zla strana zoznamiek, ze ludia, muzi aj zeny stale cakaju, ze mozno pride nieco lepsie. Ide o nastavenie hranic. Niekomu to staci povedat, robi to este zo zotrvacnosti, pochopi pravidla, zrusi to. Niekto to bude robit dalej potajme a vtedy to rovno ukonci.
Zeny vyuzivaju muzov kvoli peniazom, muzi im to vracaju a su neverni. Otazka je, kto zacal prvy sa spravat podrazacky, ze si to potrebuju vracat ...

lajla611
autor
13. apr 2026
@anonym_adb6e4

ja som mala to isté, po ceste za mnou si ešte dohováral iné stretnutie predo mnou. Keď som ho konfrontovala s tým, veľmi pokojne som mu poslala screenshot konverzácie s mojou kamoškou, tak som bola za hysterickú stíhačku, vynadal mi, že si mám dať tabletky a neviem čo ešte. Blokla som ho. Teraz čítam, že si s ním spala. No tak tým si mala začať..

@anonym_adb6e4 my v podstate fungujeme ako vo vztahu, tak preto tomu nechápem, že prečo ma potrebu si vypisovať s inými, a pritom on je aj dosť iniciatívny, že chce vzdy ked sa da ten čas tráviť so mnou

lucylaw
13. apr 2026

Ak by išlo len o samotný fakt, že je aj naďalej registrovaný na zoznamke,tak to by som neriešila,lebo chlapi majú toto nastavené inak ako my,oni to neberú tak,že by mali hneď tú zoznamku zrušiť..Ale to,že si aktívne vypisuje s inými a chce sa s nimi stretnúť napriek tomu,že už spáva s tebou,tak toto by som ja neakceptovala,svedčí to o tom,ze on váš "vzťah" vôbec neberie vážne a stále hľadá ďalej nejakú,ktorá sa mu bude páčiť viac,bude mu viac vyhovovať..Keby mu na tebe záležalo,tak toto nerobí a je len otázka času,kedy ti povie,že stretol inú a zamiloval sa a teba pošle do kelu, zatiaľ mu vyhovuješ,lebo tú pravú este nenašiel,tak prečo by to s tebou ukončoval,keď mu vypĺňaš čas a má pravidelný sex..Je to kruté,ale je to proste tak,sama som to zažila,preto som už v takých veciach nekompromisná. Čím skôr to s ním skončíš,tym lepšie pre teba..

anonym_adb6e4
13. apr 2026
@lajla611

@anonym_adb6e4 my v podstate fungujeme ako vo vztahu, tak preto tomu nechápem, že prečo ma potrebu si vypisovať s inými, a pritom on je aj dosť iniciatívny, že chce vzdy ked sa da ten čas tráviť so mnou

@lajla611 no napísala si, že to ešte nie je oficiálny vzťah. Neviem, čo robí vzťah oficiálnym vzťahom, ale pre mňa to, že s niekým mám sex, stretávam sa s ním, držím za ruky, je už ofiko vzťahom. Čo ti na to povedal, keď si sa spýtala?

anonym_7d44de
13. apr 2026

Prepáč, ale máte spolu sex, držíte sa za rúčky, pravidelne si píšete a stretávate sa, ale on medzitým vypisuje a žiada stretká od iných? To naozaj len mne príde neakceptovateľné?? Asi som už stará 😕 Za mňa neprípustné.

greywolf
13. apr 2026

@lajla611 ved spolu nechodite co cakas?

anonym_f4c2f3
Autor odpoveď zmazal
lajla611
autor
13. apr 2026
@greywolf

@lajla611 ved spolu nechodite co cakas?

@greywolf Ano, ja viem, mne len pride divne to, že keď sa mu tak páčim ako mi tvrdí, že preco ma potrebu hladat iné. Ja ako žena tomu nechápem, nikdy som to nerobila, vždy som riešila len jedneho, veď by som inak mala z toho guláš

anonym_adb6e4
13. apr 2026
@lajla611

@greywolf Ano, ja viem, mne len pride divne to, že keď sa mu tak páčim ako mi tvrdí, že preco ma potrebu hladat iné. Ja ako žena tomu nechápem, nikdy som to nerobila, vždy som riešila len jedneho, veď by som inak mala z toho guláš

@lajla611 ale otázka - spýtala si sa ho na to? Lebo mi mu nevidíme do hlavy a nevieme aké ma pohnútky a čo cíti voči tebe.

anonym_26655c
13. apr 2026

Ocividne je otvoreny moznosti, ze pride niekto lepsi a ty si len docasne riesenie. Poslala by som ho niekam.

ivicatolic
13. apr 2026

@lajla611 no hľadá, nie si ešte to pravé orechové, čo ak bude niečo ešte lepšie 😆, ale si bystrá, sleduješ ho 😁👍👍👍❤️

lajla611
autor
13. apr 2026
@anonym_adb6e4

@lajla611 ale otázka - spýtala si sa ho na to? Lebo mi mu nevidíme do hlavy a nevieme aké ma pohnútky a čo cíti voči tebe.

@anonym_adb6e4 Nespytala, zistila som to včera, že si pise s kamoškou. Ale keď s nim budem., spýtam sa, a som zvedavá ci bude klamať

lajla611
autor
13. apr 2026
@ivicatolic

@lajla611 no hľadá, nie si ešte to pravé orechové, čo ak bude niečo ešte lepšie 😆, ale si bystrá, sleduješ ho 😁👍👍👍❤️

@ivicatolic tiež si myslim, ale nechápem preco ma tak namotava, pekne reči, lenže najkrajšie síce asi teraz najhoršie je to, že ja to z neho aj cítim ked som s nim, že sa mu páčim, venuje sa mi, hľadí do oči, je prítomní, nepozerá do mobilu, nerozumiem tomu

mirola
13. apr 2026

no ono su takí muzi, ktorí su uz chronicky závislí na zoznamkach a im to proste dava ten dopamin, mam takeho kamosa, prisaham, ze do necho sa snad rachne kazda zena a ma pri nom pocit jedinečnosti, on to ma ale taku hru, kazda zena ho bavi tak mesiac.. ako nahle zacne byt vac iniciatívna alebo mat naroky, tak ho to omrzi.. ma rozrobených aj 7 naraz.. je galantny, ocarujuci - dobre vyzera.. ale proste ma daku poruchu vnimania a prezivania vztahov, on sa aj nadchne.. aj by chcel.. ale prejde to.

enmery
13. apr 2026

Takýto bude na zoznamke stále...

moonlight1210
13. apr 2026
@lajla611

@ivicatolic tiež si myslim, ale nechápem preco ma tak namotava, pekne reči, lenže najkrajšie síce asi teraz najhoršie je to, že ja to z neho aj cítim ked som s nim, že sa mu páčim, venuje sa mi, hľadí do oči, je prítomní, nepozerá do mobilu, nerozumiem tomu

@lajla611 Tak mu jednoducho povedz, ze si to brala medzi vami uz vazne, ale kamoska, ktora je na zoznamke, ti ukazala odtial zaujimaveho muza a zhodou okolnosti to bol on, a ukazalo sa, ze si dohaduje dalsie rande popri tebe.

Tak mu neberies pravo na to stale este hladat inu zenu, kazdopadne ty to ukoncujes, lebo ty nemas pre zmenu zaujem byt iba jednou z kandidatiek a cakat, ako sa on medzi vami rozhodne. Ze ty Ruzu pre nevestu nehras.

A normalne to naozaj ukonci. Naozaj nepotrebujes pocut jeho vystvelenia. Aj tak sa budes moct pytat, ci boli fakt uprimne, alebo kopec veci prikraslil a zatajil. Ver, ze ti ostane viac novych otazok, nez odpovedi.

A co sa bude diat dalej, uvidis.

anonym_d34fe7
13. apr 2026

Si len dočasné riešenie .. a nie jecto nejaka náhoda, že si akurat píše s tvojou kamoškou ? 😄

dadis
13. apr 2026

@lajla611 No podla mna vo vztahu uz ste, mali ste sex a ak on to nevidi ako zavazok, tak si ta nevazi. Tiez by som mu nedala sancu ani na vysvetlenie a poslala mu spravu v zmysle ako ti radi @moonlight1210. Ked si ta muz nevazi uz od sameho zaciatku, vyznam to nema, nech si hlada teda lepsiu.. a ty uz budes vyberavejsia tiez..

januska12323
13. apr 2026
@lajla611

@lajla611 chodíte spolu von, držíte sa za ruky, spávate spolu a ty to nazveš, že ešte nemáte vzťah? Kedy pre teba začne vzťah?
Dohodni sa s kamoškou nech si dajú rande, potom tam s ňou príď a ukonči to. On si ťa neváži inak by s ďalšími ženami nekomunikoval.

Strana
z3