Starý mládenec bez skúseností: Je šanca na vzťah?
Len tak spúšťam debatu o takej veci že. Toto je fórum matiek a dospelých žien, tak by sa dalo celkom podebatovať o takejto veci. Žena po 40-ke väčšinnou už má za sebou svadbu, materstvo, výchovu detí, rozvod atď. Ženy sa hormonálne menia, aj narodením dieťaťa a pod. U muža sa v podstate nemení od 18 do 50-60 v podstate nič. Nemajú organizmus a hormóny ako žena. Môže byť len naučený. Tým pádom nastáva taká situácia že 18 ročné, čo sú na tom skúsenosťami podobne ako on, už baliť nemôže lebo je tam velký vekový rozdiel. Jeho rovesníčky sú však už zrelé ženy čo toho majú za sebou veľmi veľa, skúsenosťami sú úplne inde. Tak otázka na vás. Ako by ste prijali muža rovesníka vekovo ale bez skúseností, teda čo sa vzťahov týka bol by na úrovni pubertiaka? Ale nie takého mám na mysli že je to ako druhé decko že je stále u rodičov a hrá počítačove hry a jazdí na skateboarde v šiltovke. Ale že má zamestnanie, vlastné bývanie, vie robiť domáce práce, oprať si, navariť si, upratať si, navliecť prádlo atď, proste že vedie sám celú domácnosť, len sa mu nikdy nepošťastilo nájsť tú pravú, roky utekali, zrazu má po 40-ke a tu už začínajú byť rozvedené ženy, slobodné matky a pod. Že bol by sebestačný len v tých láskových veciach by bol bez skúsoností keďže logicky to nemal kde zažiť keď nikdy s dievčaťom nebol, resp. naposledy niekde v puberte nejaké bozkávačky, vodenie sa za ručičky, prechádzka, cukráreň, zmrzka, a po pubertiackych láskach nič - medzera.
Tak za mňa radšej samostatný chlap s minimom skúseností ako chlap čo má 3 deti s dvomi ženami a zarobí 1300 a 700 dá na výživné a plus stále rieši problémy s bývalými, stretávaním s deťmi a ak niekomu sa rozpadnú 2-3 vzťahy v priebehu pár rokov asi nebude tiež len vina na druhej strane. Ak nevieš nájsť vzťah skôr nejaká podľa mňa chyba v niečom ako sa chováš a tak, tým ženy odrádzaš. Prezradím ti tajomstvo, veľa žien si nevyberá chlapa len podľa chémie ale rozumom aj a teda nejaká by sa na teba ulakomila z rozumu keby tam aj chémia nie je.Len niečím ženy odrádzaš a nebude to výzor a ani to, že máš málo skúsenosti.
Necitam vsetky komenty, ale nie kazdy si za kazdu cenu niekoho nájde...aj to moze byt dovod. Poznam tiez takeho, ma cez 40, zije sice u rodicov a aj mal priatelku ale tym ze sa rozisli a dalsiu si nenasiel, ostal pri rodičoch. Je zmiereny ze bude sam hoci verim ze by si nasiel fajn kocku lebo nie je tupy...len proste nebojuje
Mozno aj dobre robi. Aspon sa vyhne sklamaniu. Nieje nic prijemne ked sa najde fajn zenska, ze by mi pasovala aj povahovo, zalubim sa, a potom pride trpke sklamanie ked ma odmietne. Aspon toho bude usetreny…
Aj ja sa uz vykaslem na to, lebo uz nemam na to nervy. Ako ked rybar donemoty vytahuje prazdny hacik… To uz cloveka omrzi ked doradu len neuspech a neuspech.
Jaká staršia verzia? Niekto to robil už alebo čo? Však som nič zlé nepovedal len že už ma to nebaví stále odmietaný byť. Tak radšej spravím jak henten tam. Aspoň ušetrím sklamania.
Dr. Černuš (maďarský psychológ) by povedal: félsz a pofonoktól - bojíš sa faciek. Ale kto už dostal 500 faciek tak po 501 netúži. Načo bojovať s veternými mlynmi?

@babkaland a ako chodis "zrichtovany" ? Kosielky, svetriky, uhladeny? Skus zmenu, rozgajdany styl, kozenu bundu, kup motorku.. Zmen seba, najprv vonkajsok, a pride aj zmena zvnutra. Pochytis sebavedomie a aj babu. Zeny co chcu uhladenych chlapov, myslia aj s peniazmi a vyraznym sebavedomim. Obycajnu zensku najdes skorej na festivale, zrazoch. Tam sa malovat extremne neda lebo po troch dnoch bez riadnej sprchy a v spacaku uvidis "skutocnu" zenu. Ked chces elegantnu, nonstop upravenu zenu musis mat aj "kvality" navyse. Introventku zbalis mozno niekde v obchode pri kase. Musis si uvedomit ci to co hladat vies aj ponuknut.