Stáva sa vám, že nie ste jeho typ?
Aj vám sa to stávalo?
Pre mna je podstatne, ze moj manzel sa mi od prvej chvile pacil a a aj ja som jeho typ a ti predtym ma uz davno nezaujimaju😉 Treba si opakovat-pre kazdu opicu, ma Pan Boh truhlicu😉
Samozrejme😉
to ze si nebola jeho tip este neznamena ze nemozes byt jeho typ 😉
@katkaseiner už som za zenitom ;).
@cookie29 áno, ale to by bolo už také silené, nie?
preco? ked sa opytas nemalo zien, ako si predstavovali svojho vyvoleneho, tak urcite nie bruskateho plesateho a podobne 😉 a predsa...
@cookie29 u mužov viac zaváži tá prvotná iskra myslím si.
za zenitom je cca aky vek?
No vidíš, a ja som to mal presne naopak. Keď sa mi nejaká páčila, tak som ako odpoveď dostal otázku, či by sme nemohli byť dobrí kamaráti. Neznášam tú vetu 😀
@mojemenonikto mne nenavrhli ani kamarátstvo :D.
Približne asi máš pravdu😉
Typ.
Nie tip.
Možno vysoko rúbeš...
Myslim, ze to je bezna vec, roky to tak bolo, ti co boli moj typ, tym som sa nepozdavala ja a naopak 🙂 az som stretla manzela
To je strašné 😁 A chceš byť moja kamarátka? 😜
@mojemenonikto :D. Vidíš, aj ty si mi dal košom.
Taký je život 😜 Veď sama si povedala, že si už za zenitom. Ja som ešte pred zenitom, tak čo už s tebou 😂
@mojemenonikto výhovorky, výhovorky. Koľko máš rokov ak sa smiem spýtať?
Som Husákove dieťa 😉
@mojemenonikto tak to si starý daj presný vek.
Ale, ale si nejaká prísna. Nie som starý, to si ako na to prišla? Môj vek zistíš jednoducho. Zober jedinú polohu pri milovaní, ktorá sa nazýva číslom a tie číslice vynásob. A máš môj vek 😂
@mojemenonikto 54 … ak myslí tú polohu ktorú ja :D. Keď čítam tvoje komentáre, vždy mám z teba dojem, že si 30čný panic s ty si seriózne muž za zenitom.
Ale, ale. To sú reči. Vek je len číslo. Vôbec si nemyslím, že som za zenitom a celkom je mi ľúto ľudí ktorí ostatných posudzujú podľa roku narodenia. Stretol som veľa tridsiatnikov, ktorí pôsobili akoby sa zajtra chystali do hospicu a veľa šesťdesiatnikov, ktorí žijú úplne rovnakým spôsobom ako naozajstní tridsiatnici. Neposudzuj ľudí podľa toho, čo majú napísané v dátume narodenia 😉
@mojemenonikto súhlasím, aj v 70tke vie niekto vyzerať lepšie ako mnohí mladí. Malo to vyznieť troška ako kompliment a troška ako prekvapenie z teba. Pôsobíš veľmi mladícky, až nepobozkane.
To som celý ja 🤭 A ďakujem za kompliment ❤️
Mozno je problem aj v tomto.
Ked sa ti niekto paci a chces byt mila, vtipna, zaujat, tak sa ti zadari nieco podobne ako s tymto komplimentom. Ty chces povedat nieco mile a vyznie to ako sarkazmus. Takze ten muz ma z teba zmiesane pocity a nie je mu to sympaticke.
Kdezto pri niekom, koho si zaujala uz aj tak, ani ten nechtiac vytvoreny sarkazmus nevadi, lebo je ochotny brat to ako sposob, ako nadviazat kontakt. Neberie si to az tak a obracia to rad na zart.
Mne sa to stáva celý život.
@moonlight1210 je pravda, že som sarkastická bežne. Aj sa mi stalo, že mi raz jeden muž povedal že nikdy nevedel o mne utvoriť mienku. Že raz som sa mu zdala taká, raz onaká. Zaujímavé, že som si vôbec nevšimla, žeby ma nejako sledoval. To bol náš prvý rozhovor, takže sarkazmom to nebolo.

jasne, nepises kolko mas rokov... ja som mala platonickych lasok az az 😝
raz to proste vyjde,... niekto ta zaujme a budes jeho tip