Ste spolu s mužom, aj keď ho už neľúbite?
Je na tom niekto podobne, kto je spolu s mužom aj keď ho už neľúbi?
Mám ho rada či ako to povedať záleží mi na ňom nechcem mu zle, no už láska vyprchala. Ublížil mi duševne a neviem na to zabudnúť. Máme spolu 2 chlapcov, doma skoro všetko je na mojich pleciach. Starať sa o deti, zaujímať sa o školu, krúžky, úlohy, domácnosť 90 percent je na mne, 10 percent robí on. Okolo domu porobi niečo ale do všetkeho ho musím tlačiť, všetko mu musím vysvetľovať. Necítim z neho oporu nevie ma podržať keď mám ťažké chvíle. Sex nemáme už pár rokov, ani objatie pusa nič. Žijeme ako spolubývajúci. Ani o deti sa moc nezaujíma, nezoberie ich ani na ihrisko kopať si loptu ani na výlet. Všade chodím sama s chlapcami.
Občas mi je to ľúto že nemáme normálnu rodinu kde vládne láska. No už som rezignovala.
Je niekto na tom podobne ako ja?
Mám niečo podobné, lenže už sú deti z domu. Stále som rozmýšľala, či to má zmysel, no neurobila nič.
Asi s tým treba niečo spraviť. Ci toto je vzor pre deti?
Láska sa da znovu nájsť, len musia chcieť obaja. Hľadajte si cestu. Buď sa znova zamilujte, alebo sa rozvedte a aspoň vam ostanú dobre vzťahy
nie
Bud to dajte dokopy alebo to zabalte, naco je toto dobre? Chlapci majú "krasny" mužský vzor...
@anonym_autor Bohuzial, aj u nas je to podobne. Uz dobre 2 roky bez pusy, bez objatia, sexu a ide to cele do kytek, je to horsie a horsie. Len s rozdielom, ze mame 3 deti. Neporadim, sama neviem co s tym. Hej, vlastne viem, keby ze mam peniaze, kupujem byt a odchadzam.
Nie som na tom podobne ako ty...ale šokuje ma tvoja hláška, že už ste pár rokov nemali sex😳tebe to nechýba? ... nechápem ako môžeš napísať, že si už rezignovala... veď tvoj muž je už mimo, ty všetko robíš sama, to môžeš aj bez neho ... načo je takýto život?! chlapci ti budú po čase vyčítať, prečo ste sa nerozišli...želám ti, aby si našla v sebe silu a ukončila to...
Chapala by som ak by bol angazovany otec, ale ak sa nezaujima o deti a vsade chodis sama…no dakujem pekne.
Co ti ostane o 20 rokov ked chlapci odidu z domu…?
@anonym_autor mala som to tak ale keď som došla s tým, že zapracujeme na vzťahu alebo sa rozvedieme, tak prišiel obrat a ja som sa znovu zamilovala ako pubertiačka, manžel tiež. Takže možno len stačí oživiť iskru vo vzťahu 🙂.
Áno, to isté … ale o deti sa postará na 100%. Iné nemáme spolu nič. Iba spolu bývame.
Nie, a nekokažem pochopiť prečo nechá niekto aby vzťah dostal do takéhoto štádia
A aby Vás tu niektoré “nevykotilo” Nie ani my nemáme sex, nemáme sex niekoľko rokov. Aj nezadaní ľudia nemávaju sex niekoľko rokov a prežijú. Jasné, že to nieje v poriadku a chýba to, ale nie pre každého je sex najväčší zmysel vzťahu a v tomto prípade keď je vzťah v troskách to nieje ten najväčší problém …
@anonym_autor ublížil ti duševne, nemôžeš zabudnúť..... Čo na to on?... ty mu ako žena nechýbaš a deti tiež nie?!
A aby Vás tu niektoré “nevykotilo” Nie ani my nemáme sex, nemáme sex niekoľko rokov. Aj nezadaní ľudia nemávaju sex niekoľko rokov a prežijú. Jasné, že to nieje v poriadku a chýba to, ale nie pre každého je sex najväčší zmysel vzťahu a v tomto prípade keď je vzťah v troskách to nieje ten najväčší problém …
@anonym_6fbb6b lenže nezadaný nežijú s niekým koho nemajú radi, s niekým kto im ublížil a ešte mu doma aj robia servis. Nezadaný keby aj po prežúrovanej noci s niekým mali sex nikoho by neodviedli....
@anonym_6fbb6b zbytočne tu rozoberať, že sex pre niekoho nehrá v živote veľkú rolu a že aj muži dokážu bez sexu fungovať kvôli deťom, pohodliu, rodine. Tu ženy majú rady sex, tak všetci podľa nich sexujú, a keď sex nie je nemá zmysel ani vztah. Veď deti, majetky, rodina, to je všetko nič, keď nie je sex🤪
Hmmm uprimne si to neviem predstavit. To je take citove prezivanie ☹
@anonym_autor Bohuzial, aj u nas je to podobne. Uz dobre 2 roky bez pusy, bez objatia, sexu a ide to cele do kytek, je to horsie a horsie. Len s rozdielom, ze mame 3 deti. Neporadim, sama neviem co s tym. Hej, vlastne viem, keby ze mam peniaze, kupujem byt a odchadzam.
@anonym_cc85c7 Fungujete doma ako dve samostatné jednotky alebo sa zapája muž do niečoho? Ja môjho snažím sa zapájať no nič moc. Väčšinou len pozerá telku alebo hrá hry na mobile. Ja tiež kebyže mám peniaze tak sa rozvediem, ale takto neviem.
Nie nechýba mi sex vôbec na to nemyslím. Mám iné činnosti čo mi vyplnia voľný čas.
No ja ta lutujem, hrozny zivot.A jemu to nevadi? Ci ma milenku? Nechapem ostavat a mrhat zivotom v mrtvych vztahoch.Naco je to dobre? Zapracujte na vztahu a ked to nepojde chodte od seba.Ake vzory davate detom, ze takto zit je normálne .Raz sa ti v zivote za to podakuju.
Keď deti raz odidu, ty ostaneš s týmto spolubyvajucim a pritom uz si mohla byt davno inde.Uz bude neskoro plakat potom.Jemu vyhovujes ako sluzka.Mna by to urazalo a nechcela by som sa vedla neho kazdy deň zobudzat.Raz si budes vycitat, ked si bola mladsia prečo si ostala s týmto clovekom a nedala si sancu na krajsi zivot.
@anonym_autor Nie, neviem si to predstavit. Kolko penazi si predstavujes, ze potrebujes pre stastny zivot? Tak aspon kupuj zreby, ked si uz taka pasivna 😅. Ved to umieras zaziva..nebude ti na smrtelnej posteli luto, ze si premrhala zivot s niekym, koho nelubis?
@anonym_6fbb6b zbytočne tu rozoberať, že sex pre niekoho nehrá v živote veľkú rolu a že aj muži dokážu bez sexu fungovať kvôli deťom, pohodliu, rodine. Tu ženy majú rady sex, tak všetci podľa nich sexujú, a keď sex nie je nemá zmysel ani vztah. Veď deti, majetky, rodina, to je všetko nič, keď nie je sex🤪
@anonym_f70c1c lenže ono to bez sexu ťažko môže fungovať na 100%. Ak sú tam city, je tam vášeň a s ňou prichádza aj sex. Netrvdím, že sa nedá vo vzťahu bez toho fungovať ale nepoznám šťastný vzťah, kde sex nie je 🙂.
@anonym_autor ja by som to nenechávala len tak urcite sa buď porozprávať s nim alebo rozvod samozrejme nepoznam celú story takže sa mi to hovorí ľahko ale urcite bez konania nedocielis nic
@anonym_cc85c7 Fungujete doma ako dve samostatné jednotky alebo sa zapája muž do niečoho? Ja môjho snažím sa zapájať no nič moc. Väčšinou len pozerá telku alebo hrá hry na mobile. Ja tiež kebyže mám peniaze tak sa rozvediem, ale takto neviem.
@anonym_autor Tak my zas ako rodicia fungujeme celkom fajn. Muz sa zapaja celkom dost, aj co sa tyka vozenia deti poobede, jedze ja som v praci, tak poobedne zvozy/rozvozy su na nom. Aj sa pouci s najmladsou ked treba a vidi, ze ja nestiham, aj veceru im urobi, ale ako partneri uplne ze 0 bodov. Nic. Ale nie je to dobre, lebo tu nevrazivost medzi nami deti citia, vidia, pocuju. Dost sa vadime, stale mi nieco vadi co urobi/neurobi. Zaxarovany kruh. A mozno mi len chyba vitamim "s" 🙂 preto som taka protiva.
@anonym_autor ahoj, mám to tak podobne ako ty, akurát môj muž aspoň vezme malú niekedy von, aj keď potom počúvam ako som hnila a nešla som aj ja. Ale nie som hnila, len chcem mať aspoň hodinku pre seba, keď sa dá raz za pár tyzdnov. Všetky sa tu pozastavujú nad tým, že niekoľko rokov nie je sex... Nie je a pochybujem že by niekto mal chuť na to s niekým, koho nezaujíma či treba pomôcť doma, alebo ako sa cíti jeho žena, jednoducho ja necítim potrebu mať sex s niekým pre koho som neviditeľná.
@anonym_autor ahoj, mám to tak podobne ako ty, akurát môj muž aspoň vezme malú niekedy von, aj keď potom počúvam ako som hnila a nešla som aj ja. Ale nie som hnila, len chcem mať aspoň hodinku pre seba, keď sa dá raz za pár tyzdnov. Všetky sa tu pozastavujú nad tým, že niekoľko rokov nie je sex... Nie je a pochybujem že by niekto mal chuť na to s niekým, koho nezaujíma či treba pomôcť doma, alebo ako sa cíti jeho žena, jednoducho ja necítim potrebu mať sex s niekým pre koho som neviditeľná.
@anonym_c62b4d Ja sa necudujem. Presne od takeho muza som odisla.
@anonym_autor a čo narodeniny, sviatky? Čo na to deti ako to vidia, rozumejú nezáujmu otca? Mna by toto bolelo za deti...
@anonym_f70c1c istí čas sme ani mi nemali, ale muža povýšili, mal veľmi stresujúcu prácu. Vypapal sa na 120 kg, už som ho k urologovi posielala lebo to nešlo. Ale stačilo že zmenil prácu a schudol 18kg a fungovali sme ako predtým.
Mňa prekvapuje, že autorka aj ďalšie ženy v iných diskusiách neurobili nič aby ich vzťah neupadal. Veď má relatívne malé deti takže niečo medzi nimi bolo v nedávnej minulosti, ale nezapracovali na vzťahu. Vzťah treba budovať. Mlčky trpieť pri debilovi nie je riešenie
Presne tak niektoré ženy umierajú zaživa pričom muž by sa oveľa rýchlejšie chytil na pekne slovo,ženám treba k šťastiu xy veci mužovi len prázdne vajcia
@anonym_autor tak to na tom gauči môže sedieť akýkoľvek chlap len tak do počtu.Ako dlho ste spolu ste starší či ako je možné, že nemáte sex a vyzerá to, že ani jednému to nechýba.

Tebe nechýba sex???