Ste spolu s mužom, aj keď ho už neľúbite?
Je na tom niekto podobne, kto je spolu s mužom aj keď ho už neľúbi?
Mám ho rada či ako to povedať záleží mi na ňom nechcem mu zle, no už láska vyprchala. Ublížil mi duševne a neviem na to zabudnúť. Máme spolu 2 chlapcov, doma skoro všetko je na mojich pleciach. Starať sa o deti, zaujímať sa o školu, krúžky, úlohy, domácnosť 90 percent je na mne, 10 percent robí on. Okolo domu porobi niečo ale do všetkeho ho musím tlačiť, všetko mu musím vysvetľovať. Necítim z neho oporu nevie ma podržať keď mám ťažké chvíle. Sex nemáme už pár rokov, ani objatie pusa nič. Žijeme ako spolubývajúci. Ani o deti sa moc nezaujíma, nezoberie ich ani na ihrisko kopať si loptu ani na výlet. Všade chodím sama s chlapcami.
Občas mi je to ľúto že nemáme normálnu rodinu kde vládne láska. No už som rezignovala.
Je niekto na tom podobne ako ja?
@anonym_ba2178 Nemá milenku.
@anonym_autor ako vieš? To si myslí každá... A otázka znela či by to vadilo keby ma
@anonym_autor máš prácu, čiže máš aj financie. Odísť môžeš hocikedy. Byt je váš spoločný? V Tom prípade môžeš navrhnúť aby odišiel on a vyplatiť ho. Prípadne predať byt a kúpiť druhý menší. Alebo ísť do podnájmu. Ano nebude to ľahké, ale čo je na tomto svete ľahké?
@anonym_autor ahoj, ja som sa rozviedla práve z dôvodu, že som muža už nelubila. Stalo sa medzi nami veľa veci (nie nevera, ani násilie), ktoré mne už nedovolili ísť ďalej. Aj sme sa snažili, chodili do poradne a po roku sme to vzdali. Deti máme v striedavke. Tiež som si to nevedela predstaviť, ale deti to zvládajú v pohode, keď treba ostanú dlhšie u mňa, ex nerobí v tomto našťastie naprieky. A vieš čo? Bolo to ťažké, hlavne rady, že toto nemôžem urobiť lebo mám deti a oni potrebujú rodinu, mám zaťať zuby a vydržať, kým vyrastú....poviem ti, že som neskutočne rada, že som tomu neverila.
Ja už som bola pri ex v takom štádiu, že som sa z ničoho netešila, proste depka...celé zle ...a to pre deti nie je tiež vôbec žiadna výhra. Teraz som naozaj šťastná a deti to samé vidia. Úplne inak spolu trávime čas a oni sú tiež šťastné. Ja som presvedčená, že deti nemôžu byť šťastné v prostredí, kde je stále dusno, hádky a ponižovanie, veď oni to cítia a je to stres aj pre nich, aj keď sa toto celé vôbec netýkalo ich (myslím tým dôvody hádok, ponižovanie a podobne...)
Takže , áno rozviedla som sa a neľutujem to .
@anonym_c9de7e Mala si kam odist ? Alebo si ty zostala a odisiel muz ?
@anonym_ac9124 Ani my sa nehadame, väčšinou máme rovnaké názory na všetko. Okrem toho že som mu vytkla aby trávil viac času s deťmi a venoval sa im alebo aby chodil s nami na výlety na akcie. Ale keď vidím že nemá záujem už to nechám tak. Deti majú mňa ľúbim ich najviac na svete a nič im nechýba.
@anonym_autor tak môj sa im zas venuje vkuse, doma nehrozí že by sedel pred telkou alebo ba mobile, na výlety chodíme stále spolu.
@anonym_ac9124 toto úplne chápem, kam pojdes? Do ničoho? Deti do striedavky? To sú len také kecy že rozved sa bude ti lepšie. No nebude 😀
@anonym_1f65a8 a kde je záruka že s ďalším chlapom tu bude iné? Možno, kým opäť nespadnu ružové okuliare a môže to byť aj horšie ako teraz.
… už som len čakala, kedy príde prvý komentár nato že “určite má milenku” 🤣🤣🤣
… už som len čakala, kedy príde prvý komentár nato že “určite má milenku” 🤣🤣🤣
@anonym_6fbb6b každý muž potrebuje sex...buď má milenku alebo chodí za ku_vami
@anonym_ba2178 poznas každého muža ze si to dovolíš tak paušálne tvrdiť? Alebo mas vestecku guľu?
@anonym_ba2178 poznas každého muža ze si to dovolíš tak paušálne tvrdiť? Alebo mas vestecku guľu?
@anonym_1f9c81 už sa bojis? 🙂 kľud...daj mužovi sex a dobre bude
@anonym_autor keď ti napíšeme, že to máme tak isto budeš spokojnejšia?Je jedno ako to majú ostatní dôležité je ako to cítiš ty.Sex sa strašne preceňuje sú manželstva a dobre manželstva kde sex nie je.Vies koľko žien sexuje a nechce sa im?
Mne sa zdate mladí na to, že nemáte sex, ale všetko je možné.Asi ste chceli deti, mať rodinu a to vám stačí.Je veľa párov kde nie je sex, alebo len občasný, keď som otvorila túto tému s kamarátkami bola som prekvapená.Manzelstvo môže mať rôzne podoby aj takúto sú páry kde je sexuálny život dlho a také kde to zapichnu skoro.Z rôznych dôvodov.A nemusí mať žena ani muž milencov jednoducho sex nepotrebujú.Ale sex je dobrý aj kvôli prostate, srdcu, psychike.Ked si ty stopla sex tak ťa vypočul a, keď spolu dlho nič nemáte začiatok je ťažký.Zalezi od chlapa iný by utiekol tento je možno pohodlný a stačí mu, že spolu ste.Hlavne, že sa nehadate ty máš prioritu deti.Nie je submisivny a ty vo vzťahu matka?V takých pároch rýchlo končia so sexom, lebo s matkou sa nesexuje.
@anonym_1f9c81 už sa bojis? 🙂 kľud...daj mužovi sex a dobre bude
@anonym_ba2178 ako sa to vravi? Múdry pochybuje, hlúpy je si istý. Dufam, že nie si žena, taka tupota by sa nemala prezentovať na verejnosti a zdieľať svoj primitivizmus. Bohuzial v dnešnej dobe je to tak, že ľudia s nízkymi znalosťami majú tendenciu si byť najistejší vo svojich tvrdeniach.
@anonym_ba2178 ako sa to vravi? Múdry pochybuje, hlúpy je si istý. Dufam, že nie si žena, taka tupota by sa nemala prezentovať na verejnosti a zdieľať svoj primitivizmus. Bohuzial v dnešnej dobe je to tak, že ľudia s nízkymi znalosťami majú tendenciu si byť najistejší vo svojich tvrdeniach.
@anonym_1f9c81 a ty pochybujes alebo si si istá?
Tie, ktore tvrdite, ze sex je precenovany a nie kazdy ho potrebuje, dajme tomu, ze mate pravdu. ale! zeny nechyba vam ani objatie, bozky, pohladenie? toto podla mna potrebuje k zivotu kazda ludska bytost, este aj zvierata sa k sebe tulia a hladkaju sa. prezit tak zivot bez akehokolvek fyzickeho kontaktu, vediet, ze som pre toho chlapa len vzduchom- to sa da v zdravej psychike uniest dlhodobo? tiez som matka, tiez by som pozerala na blaho dietata, ale tak sa tyrat? ved to vam sebavedomie a tu zenskost uplne udupe. nechcem sa vas dotknut, nemyslim to fakt v zlom, len sa cez pismena zamyslam, ako musite po tej zenskej stranke trpiet. mne by sice chybal strasne aj sex, ale este viac by mi chybalo pohladenie, objatie, vecer sa k sebe pri TV pritulit. zit tak v 60ke, okey, ale od 35-40?
@anonym_1f9c81 a ty pochybujes alebo si si istá?
@anonym_ba2178 ty si si istá, ze kazdy muž potrebuje sex inak ma milenku alebo ide za ku.vami. Ja pochybujem o všetkom. Ale som si istá, ze nevera je vedomá voľba každého z nas a ze nie je správne tvrdiť to co tvrdíš ty. Ale rozumiem, ze to nie je premyslene tvrdenie. Istota v tomto je absurdná.
@anonym_ba2178 ty si si istá, ze kazdy muž potrebuje sex inak ma milenku alebo ide za ku.vami. Ja pochybujem o všetkom. Ale som si istá, ze nevera je vedomá voľba každého z nas a ze nie je správne tvrdiť to co tvrdíš ty. Ale rozumiem, ze to nie je premyslene tvrdenie. Istota v tomto je absurdná.
@anonym_1f9c81 neboj sa tak tej neveri
@anonym_1f9c81 neboj sa tak tej neveri
@anonym_ba2178 ked nemáš co múdre napisat tak aspon netliachaj. Ides uplne odveci
@anonym_ba2178 ked nemáš co múdre napisat tak aspon netliachaj. Ides uplne odveci
@anonym_1f9c81 klidek
Už to pochopte vášnivé milenky, že keď je žena citovo zranená, odpojí sa citovo od manžela a je po sexe.
Odišla som, sú tomu 3 mesiace, 3 deti, mam 47.
Tie, ktore tvrdite, ze sex je precenovany a nie kazdy ho potrebuje, dajme tomu, ze mate pravdu. ale! zeny nechyba vam ani objatie, bozky, pohladenie? toto podla mna potrebuje k zivotu kazda ludska bytost, este aj zvierata sa k sebe tulia a hladkaju sa. prezit tak zivot bez akehokolvek fyzickeho kontaktu, vediet, ze som pre toho chlapa len vzduchom- to sa da v zdravej psychike uniest dlhodobo? tiez som matka, tiez by som pozerala na blaho dietata, ale tak sa tyrat? ved to vam sebavedomie a tu zenskost uplne udupe. nechcem sa vas dotknut, nemyslim to fakt v zlom, len sa cez pismena zamyslam, ako musite po tej zenskej stranke trpiet. mne by sice chybal strasne aj sex, ale este viac by mi chybalo pohladenie, objatie, vecer sa k sebe pri TV pritulit. zit tak v 60ke, okey, ale od 35-40?
@anonym_6ae956 fyzicky kontakt chyba, ale žena ktorá má deti toto nachádza u deti, spoločné zaspavanie, tulenie, objatia.
@anonym_6ae956 fyzicky kontakt chyba, ale žena ktorá má deti toto nachádza u deti, spoločné zaspavanie, tulenie, objatia.
@anonym_e3b503 a keď deti vyrastú?odídu?..co potom
@anonym_e3b503 porovnat objatie od dietata a objatie od muza? bozk od dietata a bozk od muza? ved to je nieco diametralne odlisne.
@anonym_6ae956
Poznam dve take zeny, ten nezaujem od ich muzov, sa na nich velmi podpísal.Zena milovana muzom kvitne, tieto chradnu, chatraju a to doslova.Trpia vnutorne, strasne trpia, aj ked to nechcu dat najavo, ich oci a výzor to prezradi.
Kazda zena chce byt milovana a nechce byt len vzduch pre muza.Skor ci neskor sa to podpise na ich zdravi, už jedna ma aj vaznejsie zdravotne potiaze.
Zakladny pilier funkcneho vztahu je láska-intímnosti- prejavy lasky-sex.Ked toto nefunguje, vo vztahu nastavaju dalsie problémy.Vedome sa tyrat a ostavat v nefunkcnom kde muz zenu nechce je cisty masochizmus a zúfalstvo.Take zeny si neveria, neveria, že by ich niekto este chcel a ani sa necudujem po rokoch nezáujmu od svojho muza, musia mat sebavedomie na nule, takze uz velmi tazko odidu a zmenia svoj zivot k lepsiemu.Ono to vsetko ide z detstva lebo sebavedoma zena by sa pokúsila o zachranu a ak by nebol zaujem z druhej strany, netrpela by ale by davno odisla.
@anonym_6ae956
Poznam dve take zeny, ten nezaujem od ich muzov, sa na nich velmi podpísal.Zena milovana muzom kvitne, tieto chradnu, chatraju a to doslova.Trpia vnutorne, strasne trpia, aj ked to nechcu dat najavo, ich oci a výzor to prezradi.
Kazda zena chce byt milovana a nechce byt len vzduch pre muza.Skor ci neskor sa to podpise na ich zdravi, už jedna ma aj vaznejsie zdravotne potiaze.
Zakladny pilier funkcneho vztahu je láska-intímnosti- prejavy lasky-sex.Ked toto nefunguje, vo vztahu nastavaju dalsie problémy.Vedome sa tyrat a ostavat v nefunkcnom kde muz zenu nechce je cisty masochizmus a zúfalstvo.Take zeny si neveria, neveria, že by ich niekto este chcel a ani sa necudujem po rokoch nezáujmu od svojho muza, musia mat sebavedomie na nule, takze uz velmi tazko odidu a zmenia svoj zivot k lepsiemu.Ono to vsetko ide z detstva lebo sebavedoma zena by sa pokúsila o zachranu a ak by nebol zaujem z druhej strany, netrpela by ale by davno odisla.
@anonym_0a8f99 ale 99,9% odopiera sex žena mužovi a nie naopak,podobne ako autorka
@anonym_autor máš prácu, čiže máš aj financie. Odísť môžeš hocikedy. Byt je váš spoločný? V Tom prípade môžeš navrhnúť aby odišiel on a vyplatiť ho. Prípadne predať byt a kúpiť druhý menší. Alebo ísť do podnájmu. Ano nebude to ľahké, ale čo je na tomto svete ľahké?
@arabeska Áno bývanie máme spoločné a nemám toľko aby som ho vyplatila.
@anonym_ba2178 Nie nemá milenku ani za nikým nechodí.
@anonym_6ae956
@anonym_0a8f99 plne sa stotoznujem s tvojimi slovami. clovek, ktory nie je stastny a dlhodobo trpi, vidiet mu to v ociach, podpise sa mu to na zdravi, fyzickom aj mentalnom. nerozumiem tym vysmechom o sexuchtivosti a dokonalych milenkach, ktore su tu uvadzaje. milovanie do vztahu patri, je to jeho sucast, uz kazdy uzna s akou intenzitou. a ak aj byt bez milovania, starsi ludia to uz vobec nepotrebuju, ale bozk, objatie, podla mna je to uplny zaklad, este aj dochodci sa casto drzia za ruky, pohladia sa, pobozkaju. obetovat sa tak kvoli detom? rok-dva, mozno, ak su deti primale, ale cakat, kym odidu z domu? a potom co? potom na prahu dochodku plakat do vankusa ako zivot preletel medzi prsty a stal za velke kulove.
@anonym_6ae956 Objatie bozky a pod chyba aj mne občas keď mám slabú chvíľku. Ale ináč nemyslím na to. Mám vyplnený život z každej stránky, mám dobrú robotu , úžasné deti, kamarátky, koníčky, to mu zatiaľ stačí aby som sa cítila šťastne.
@anonym_0a8f99 ale 99,9% odopiera sex žena mužovi a nie naopak,podobne ako autorka
@anonym_ba2178 tebe aj nieco hovorí štatistika ci si iba zabrzdena? Alebo podla coho vytahujes tie čísla. A co, ze mu odopiera sex? Tak snad s ním nebude spat nasilu ked nechce. Je to ich vec ze tak žijú. Jej mužovi to mozno tiez nechýba, su aj take vztahy
Už to pochopte vášnivé milenky, že keď je žena citovo zranená, odpojí sa citovo od manžela a je po sexe.
Odišla som, sú tomu 3 mesiace, 3 deti, mam 47.
@anonym_e3b503 Presne toto sa stalo u nás, zranil ma citovo a neviem na to zabudnúť, po tomto moja láska k nemu vyprchala.

@anonym_autor čiže ti ani nevadí ak má muž milenku