Ste spolu s mužom, aj keď ho už neľúbite?
Je na tom niekto podobne, kto je spolu s mužom aj keď ho už neľúbi?
Mám ho rada či ako to povedať záleží mi na ňom nechcem mu zle, no už láska vyprchala. Ublížil mi duševne a neviem na to zabudnúť. Máme spolu 2 chlapcov, doma skoro všetko je na mojich pleciach. Starať sa o deti, zaujímať sa o školu, krúžky, úlohy, domácnosť 90 percent je na mne, 10 percent robí on. Okolo domu porobi niečo ale do všetkeho ho musím tlačiť, všetko mu musím vysvetľovať. Necítim z neho oporu nevie ma podržať keď mám ťažké chvíle. Sex nemáme už pár rokov, ani objatie pusa nič. Žijeme ako spolubývajúci. Ani o deti sa moc nezaujíma, nezoberie ich ani na ihrisko kopať si loptu ani na výlet. Všade chodím sama s chlapcami.
Občas mi je to ľúto že nemáme normálnu rodinu kde vládne láska. No už som rezignovala.
Je niekto na tom podobne ako ja?
@anonym_autor dnes večer budes súložiť s manželom! K tomu mi dopomahej Buh..
@anonym_ba2178 toto bolo dobreee
@anonym_e52b18 Keby spravil to čo píšeš ty za blbosti tak len nad tým mavnem rukou. Písala som že mi ublížil bola to vážna vec a nebudem to tu rozoberať dopodrobna. Vedia to moje kamarátky a ony to chápu že sme sa kvôli tomu odcudzili.
@anonym_autor ale prosim ta vieš ako mne strasne môj manžel a aj ex manzel ublížili?? A co tak odpustenie si reštart vzťahu a zabudnutia a co tak po rozprávanie sa o tom a podobne?? To nie ze ste sa odcudzili ale vy ste zničili vzťah. Zabudla si v dobrom aj v zlom? Véd ste si to vraveli pri prisahe... Akoze nevieme teda o co sa jedna nechceš povedať ale vieš... Dá sa odpustiť v zicote všeličo.... Ked ti ja poviem co som. Odpustila muzovi to mi ani neuveríš neveru a bitku... A ty mu nemôžeš odpustiť niečo emocionalne? No teda... To by ma zaujímalo co teda.. Myslíš že je to horšie ako som. Zazila ja?
@anonym_autor tak ako? Bol sex?
@anonym_autor
ty netrestáš len svojho muža, ale celú vašu rodinu, áno aj deti.
Jedna z najťažších vecí vo vzťahu je prijať, že sa budete navzájom zraňovať.
Nie raz. Nie dvakrát. Ale znova a znova.
Mnohí ľudia to nechcú počuť. Myslia si, že ak je láska skutočná, nemôže v nej byť bolesť. Že ten pravý či tá pravá nikdy nesklame, nikdy nepovie niečo, čo zabolí.
Ale to je ilúzia. Fantázia, ktorú nám predali filmy a rozprávky.
Pravda je, že vo vzťahu sa vždy objaví bolesť.
Partner vás raz sklame. Povie slová v nesprávnej chvíli. Nebude tam pre vás tak, ako by ste chceli.
Nie preto, že by bol zlý. Ale preto, že je človek.
A rovnako aj vy. Aj vy niekedy ublížite.
Zabudnete, čo ten druhý potrebuje.
Budete sebeckí.
Nevyjde vám to tak, ako ste si želali.
Otázka teda neznie: „Stane sa to?“
Otázka znie: „Čo spravíme, keď sa to stane?“
Budeme utekať?
Alebo budeme hľadať cestu, ako to spolu zvládnuť?
Lebo partneri, ktorí vydržia, nie sú tí dokonalí.
Sú to tí, ktorí aj cez bolesť zostanú a učia sa znova a znova odpúšťať – sebe aj tomu druhému.
@anonym_124634 nadherne si to povedala krajšie by som to neobjasnila.
@anonym_124634 nadherne si to povedala krajšie by som to neobjasnila.
@marlenka25
autor je Daniel Legát.
@anonym_autor
ty netrestáš len svojho muža, ale celú vašu rodinu, áno aj deti.
Jedna z najťažších vecí vo vzťahu je prijať, že sa budete navzájom zraňovať.
Nie raz. Nie dvakrát. Ale znova a znova.
Mnohí ľudia to nechcú počuť. Myslia si, že ak je láska skutočná, nemôže v nej byť bolesť. Že ten pravý či tá pravá nikdy nesklame, nikdy nepovie niečo, čo zabolí.
Ale to je ilúzia. Fantázia, ktorú nám predali filmy a rozprávky.
Pravda je, že vo vzťahu sa vždy objaví bolesť.
Partner vás raz sklame. Povie slová v nesprávnej chvíli. Nebude tam pre vás tak, ako by ste chceli.
Nie preto, že by bol zlý. Ale preto, že je človek.
A rovnako aj vy. Aj vy niekedy ublížite.
Zabudnete, čo ten druhý potrebuje.
Budete sebeckí.
Nevyjde vám to tak, ako ste si želali.
Otázka teda neznie: „Stane sa to?“
Otázka znie: „Čo spravíme, keď sa to stane?“
Budeme utekať?
Alebo budeme hľadať cestu, ako to spolu zvládnuť?
Lebo partneri, ktorí vydržia, nie sú tí dokonalí.
Sú to tí, ktorí aj cez bolesť zostanú a učia sa znova a znova odpúšťať – sebe aj tomu druhému.
@anonym_124634 perfektne napísané!!! 💐 S takýmto životným nastavením sa ľahšie žije
A mas pravdu takto tresta celú rodinu nie len muža a očakáva ze sa to nejako pohne k lepsiemu

@anonym_ba2178 😄😄😄
@anonym_autor to nieje smiešne..po dnešnej noci tvoj manžel nebude vedieť chodit,reštart vztahu začína !