Ste tridsiatničky matky, po ktorých chlapi túžia?
Dobrý podvečer. Veľmi by ma potešilo, keby sa zapojili iba ženy, ktorých sa táto téma týka. Vopred ďakujem.
Ste žena vo veku 30 až 40 rokov, ste nezadané, alebo rozvedené, máte malé dieťa, alebo deti a ste presvedčená, že ste medzi mužmi veľmi žiadaná? (to žiadana je dôležite)...
Prosím, dajte nám vedieť, ako to vnímate zo strany svojho okolia, ako sa vás to dotýka v každodennom živote a čo všetko podľa vás robíte, alebo čím si vysvetľujete, že ste taká žiadaná. Ďakujem..
Mam 40. Top ziadana som sa citila od 13 do 25.
Mam 40. Top ziadana som sa citila od 13 do 25.
@anonym_dce47d V 13tich? 😁 Ja som v 13 rokoch vyzerala ako 9 ročné decko. 😂 Mňa si veľmi v tom veku nevšímali.Bola som nešťastná a teraz som rada,že som také gény zdedila,že 40ke vyzerám mladistvo. 🙃
@anonym_dce47d V 13tich? 😁 Ja som v 13 rokoch vyzerala ako 9 ročné decko. 😂 Mňa si veľmi v tom veku nevšímali.Bola som nešťastná a teraz som rada,že som také gény zdedila,že 40ke vyzerám mladistvo. 🙃
@anonym_484937 ked si vsimas, co pisu zeny 40+, tak fakt skoro kazda si mysli, ze vyzera mladistvo.
@anonym_484937 ked si vsimas, co pisu zeny 40+, tak fakt skoro kazda si mysli, ze vyzera mladistvo.
@anonym_dce47d Neviem posúdiť iné ženy,ale mňa sa často pýtajú-"vy","ty" máš(máte) 40 rokov??Akože vrásky sa mi uz pomaly robia,o plet sa starám kvalitnými prípravkami,ale mám typ tváre,ktorá vždy vyzerala o pár rokov menej.Dokonca žiadne šediny(klop klop)...
Ja som sice vydata,a 36 ,2 deti a vratila som sa po rodic.dovolenke do prace. Neviem či je toľkými rokmi čo som bola doma a zabudla som,ake to bolo ked som mala o 10 rokov menej😅 ale to čo zaživam mometalne som v takej miere ešte nezažila. Som vysoka zena,väčšie prsia,priemerna postava, dlhe hnede vlasy,staram sa o seba ale len v ramci obmedz.moznosti (kvalitna kozmetika,cvicim doma,malujem sa decentne , nie výrazne) Nemam žiadne vylepšenia typu silikony,nadpojene vlasy,umele mihalnice a dkonca nemam ani vytetovane obočie. Momentalne mam pocit,že sa cele mužske osadenstvo v mojom okoli zblaznilo,bolo mi dokonca včera povedané,že vyžarujem zo seba pozitivne vibrácie,že som veľmi aktívna a atraktivna žena plna energie (chlapi sa z casti zastavia až ked poviem som vydatá z 2 deťmi😂,niektorí skúšajú ďalej). Moja maminka sa smeje,dieťa moje este by si minula... Ja tomu ale nerozumiem. S mojimi dcerami som bola v knihkupectve a dostala som pozvanie na rande od neznameho muža,pozeral sa na mňa cca 5 minut az potom ma oslovil a nevadili mu ani moje deti pri mne. ( a ja som si najskôr myslela,že je to predavač a dava nam priestor si vybrat knihy až potom nás osloví😅😅😅) Tak to už som sa cbytala za hlavu,že čo sa to deje....
@ag47 a kde ti take veci muzi hovoria? V praci?
O chvíľu 39 a áno, muži ma chcú hlavne do postele, lebo vraj mám na mojom vysokom čele napísane - PO*EB MA! 🤷♀️
@anonym_946d19 fuha, a v akych kruhoch sa pohybujes? Keby mi toto niekto povedal, tak dostane tak akurat do vajec🤣a to som neni puritanka, ale odtial potial, nemame 15 uz predsa
@dankabg praveze toto co opisujes je asi realita u vsetkych. iba na starobu uz im pamat nesluzi a co to si tam prikraslia.
@anonym_autor bola ina doba.Pred 20rokmi nebol skoro nik stale na nete.Ludia sa viac stretavali,nebali sa obvinenia z obtazovania.Boli viac druznejsi,teda bolo ovela viac prilezitosti.V dnesnej dobe je ovela tazsie sa zoznamit,aspon moj nazor.

@anonym_4bf709 veľmi skromná dáma.
@anonym_4deec3 a prečo by mala byť skromná? Komentuje anonymne, nikto nevie kto realne je. Jednoducho zaspomínala na "staré" časy...podobne ako u mňa. Tiež sa ma táto téma už netýka, mám niečo nad 40 (aj keď sa veľa toho nezmenilo, len nespadám do oslovenej kategórie). Vo veku 30-40 (s dvomi deťmi) sa za mnou obzrelo určite viac chlapov ako za mlada 😀, jednoducho som dozrela, našla svoj štýl, taktiež som sa vedela prispôsobiť akejkoľvek téme a nehľadela son na chlapa "ako na dobrú partiu"... na každej akcii som dostavala kopu komplimentov aj pozvania na kávu, či večeru...