icon

Ste tridsiatničky matky, po ktorých chlapi túžia?

Včera o 16:16

Dobrý podvečer. Veľmi by ma potešilo, keby sa zapojili iba ženy, ktorých sa táto téma týka. Vopred ďakujem.

Ste žena vo veku 30 až 40 rokov, ste nezadané, alebo rozvedené, máte malé dieťa, alebo deti a ste presvedčená, že ste medzi mužmi veľmi žiadaná? (to žiadana je dôležite)...
Prosím, dajte nám vedieť, ako to vnímate zo strany svojho okolia, ako sa vás to dotýka v každodennom živote a čo všetko podľa vás robíte, alebo čím si vysvetľujete, že ste taká žiadaná. Ďakujem..

Strana
z2
anonym_e69742
Včera o 16:18

@anonym_autor wtf?

anonym_4deec3
Včera o 16:30

áno bola som. Aj rozvedená s malým dieťaťom, aj vo veku ako píšeš.
Jasné že som bola žiadaná. A ešte ako. Ale hlavne kým. Ženatými chlapmi ktorí si chceli vrznúť mimo svojej zákonitej. 😉

biba_18
Včera o 16:31

vo veku 30-40 som bola žiadaná v zmysle že muži sa o mňa zaujímali... aj slobodní, nie iba ženatí ako tuto kolegyňu nado mnou... čím to bolo? mala som 30-40 😂

anonym_4bf709
Včera o 16:42

Už nemám medzi 30-40, som tesne nad 40. Ale teda ja som bola medzi 33-40 žiadaná veľmi. Aj s deťmi. Prečo... mala som výbornú postavu a stále plné pomerne plné prsia bez silikónov, dlhé vlnité zlatohnedé vlasy, plné pery, pekné zuby, a oči... okrem toho som vyzerala spravidla o pár rokov menej, v 34 mi tipovali 24r. Bola som na výbornej pozícii, vzdelaná, jazykovo vybavená, scestovaná, dalo sa so mnou rozprávať na akúkoľvek tému. Bola som pomerne free, za každú zábavu, aj spontánnu a nevisela som na svojich deťoch 24/7. Celkovo bola so mnou sranda. A vraj som bola dobrá v posteli 🙂. A peniaze som mala svoje...

a0
Včera o 16:43

@anonym_autor čím to je? No tým, že má vagínu a tvár, na ktorú sa dá ešte pozerať 😂🤷🏼‍♀️ akože muži sú jednoduché tvory, zas sa netvárme, že je za tým niečo hlbšie.

anonym_4deec3
Včera o 16:46
@anonym_4bf709

Už nemám medzi 30-40, som tesne nad 40. Ale teda ja som bola medzi 33-40 žiadaná veľmi. Aj s deťmi. Prečo... mala som výbornú postavu a stále plné pomerne plné prsia bez silikónov, dlhé vlnité zlatohnedé vlasy, plné pery, pekné zuby, a oči... okrem toho som vyzerala spravidla o pár rokov menej, v 34 mi tipovali 24r. Bola som na výbornej pozícii, vzdelaná, jazykovo vybavená, scestovaná, dalo sa so mnou rozprávať na akúkoľvek tému. Bola som pomerne free, za každú zábavu, aj spontánnu a nevisela som na svojich deťoch 24/7. Celkovo bola so mnou sranda. A vraj som bola dobrá v posteli 🙂. A peniaze som mala svoje...

@anonym_4bf709 veľmi skromná dáma.

anonym_4bf709
Včera o 16:47
@anonym_4deec3

@anonym_4bf709 veľmi skromná dáma.

@anonym_4deec3 tak to bolo. Dnes mám o 10r viac, ani postava už nie je taká, aj vlasov je menej 🙂. Ale spomínam... núdza o mužov nebola.

anonym_52e86c
Včera o 16:47

Mám po 30 ale záujem mužov išiel rapídne dole a to sa paradoxne cítim oveľa krajšia a lepšie vo svojom tele. Nepribrala som ani nemám vrásky. Deti mam ale o tom nikto na prvý pohľad nevie však? Už sa o mňa zaujímajú starší muži 🤷‍♀️ neviem no

anonym_cdeae5
Včera o 16:49
@anonym_4bf709

@anonym_4bf709 a ako si dopadla?

anonym_4bf709
Včera o 16:50
@anonym_cdeae5

@anonym_4bf709 a ako si dopadla?

@anonym_cdeae5 stále s tým istým mužom, už 20r.

anonym_b39155
Včera o 16:50

Mňa sa to síce netýka ale v práci mám x kolegýň ktoré popisuješ a chlapi o ne veru aj záujem. Ale je to na 90% chlapsky kolektív, takže malo žien veľa chlapov, berú co príde.. možno je v tom fenomén MILF? Alebo si myslia, že tieto ženy berú co príde lebo nemajú inú možnosť? Pretože je to pre nich jednoduchsi úlovok ako slobodná 25r kocka ?
Ale zasa všetky vyzerajú dobre a starajú sa o seba. Nechcem sa nikoho dotknúť, môj názor toto nie. Žiaľ, pracujem s chlapmi, snažím sa nad tým zamyslieť ako chlap.. a aj občas počujem co si chlapi hovoria tak podľa toho. Ale riešim čisto tieto moje asi 4 kolegyne a dianie na pracovisku

anonym_cdeae5
Včera o 16:52
@anonym_4bf709

@anonym_cdeae5 stále s tým istým mužom, už 20r.

@anonym_4bf709 jaj myslela som ze si bola sama tak mi vyznelo to ze vraj dobra v posteli.

maciatkolulu
Včera o 16:54
@anonym_4bf709

@anonym_4bf709 ty a to si až tak klesla z takej pozície na nič moc? Divne.

anonym_f12823
Včera o 16:57

Ja som žiadaná aj v 50 a presne, hlavne ženáčmi. 😠

anonym_4bf709
Včera o 16:57
@anonym_cdeae5

@anonym_4bf709 jaj myslela som ze si bola sama tak mi vyznelo to ze vraj dobra v posteli.

@anonym_cdeae5 no tak to mi vravel muž a aj priatelia pred ním. Jednoducho som to mala rada. Čo ti poviem.

anonym_32c108
Včera o 17:02
@maciatkolulu

@anonym_4bf709 ty a to si až tak klesla z takej pozície na nič moc? Divne.

@maciatkolulu neviem kolko mas rokov,ale ked budes mat okolo 50 a 50+tak by som chcela vidiet ci si povies som atraktivna ako v 33-40.Vlastna skusenost-do 45 ak by som chcela,mohla som mat .Od 45 do 50 este bol aky taky zaujem a po 50 uz len same socky a uchylaci😂50nici z lepsej ,,sorty,, uz hladaju v mladsich vodach,max do 40.Este aj z tej horsej ,,sorty,,by chceli zzvacsa modelku.

marca12
Včera o 17:11

Tie,ktore pisete,ze ste ziadane....ako sa to prejavuje? Normalne vas v obchode,na ulici oslovia muzi? Ked si predstavim beznu zenu,ktora pendluje medzi pracou,domacnostou,kruzkami,neviem si predstavit,kde by ju tak mohol nejaky muz poziadat o nieco.

maciatkolulu
Včera o 17:17
@anonym_32c108

@maciatkolulu neviem kolko mas rokov,ale ked budes mat okolo 50 a 50+tak by som chcela vidiet ci si povies som atraktivna ako v 33-40.Vlastna skusenost-do 45 ak by som chcela,mohla som mat .Od 45 do 50 este bol aky taky zaujem a po 50 uz len same socky a uchylaci😂50nici z lepsej ,,sorty,, uz hladaju v mladsich vodach,max do 40.Este aj z tej horsej ,,sorty,,by chceli zzvacsa modelku.

@anonym_32c108 48...a atraktivita nie je vždy len o postave a tak😉,na to si už tiež mohla za tie roky prist. Rovnako,ako aj to,že veľa x muž vymení pekný manželku za staršou a podstatne menej atraktívnu,ale na pohľad. Veľa žien má v sebe niečo,čo chlapi žerú a nie,nie je to ozempicova postava

anonym_d83819
Včera o 17:20
@marca12

Tie,ktore pisete,ze ste ziadane....ako sa to prejavuje? Normalne vas v obchode,na ulici oslovia muzi? Ked si predstavim beznu zenu,ktora pendluje medzi pracou,domacnostou,kruzkami,neviem si predstavit,kde by ju tak mohol nejaky muz poziadat o nieco.

@marca12 mňa pri behu, v kaviarni a dnes aj vo fitku. Sem tam, keď si ideme sadnúť s kamoškou, tak väčšinu pitia si neplatíme, len nám to nosí čašník k stolu. Von ma neraz oslovili muži, že vyzerám dobre, najmä v lete, keď som mala šaty.

anonym_63c005
Včera o 17:29
@anonym_4bf709

@anonym_4bf709 ty brdo, kolko skromnosti v jednom popise 😂😂😂

anonym_63c005
Včera o 17:29
@marca12

@marca12 tiez si to neviem predstaviť a to mam 32😂

anonym_32c108
Včera o 17:31
@maciatkolulu

@anonym_32c108 48...a atraktivita nie je vždy len o postave a tak😉,na to si už tiež mohla za tie roky prist. Rovnako,ako aj to,že veľa x muž vymení pekný manželku za staršou a podstatne menej atraktívnu,ale na pohľad. Veľa žien má v sebe niečo,čo chlapi žerú a nie,nie je to ozempicova postava

@maciatkolulu ja som nikde nepisala o postave,akurat som spomenula,ze aj horsia sorta chce modelky.A ano,zaujem mladych muzov do 40 rokov je,ale mne nie je po chuti o15+rokov mladsi muz od zeny .Kazda sme inac nastavena.Mna zarazilo,ze si sa spytala zeny,ktora napisala svoj pohlad,ze ci az tak hlboko klesla.

anonym_63c005
Včera o 17:31
@anonym_52e86c

Mám po 30 ale záujem mužov išiel rapídne dole a to sa paradoxne cítim oveľa krajšia a lepšie vo svojom tele. Nepribrala som ani nemám vrásky. Deti mam ale o tom nikto na prvý pohľad nevie však? Už sa o mňa zaujímajú starší muži 🤷‍♀️ neviem no

@anonym_52e86c suhlasim s tebou. Mam to rovnako, 32 a jedno dieťa:D a jed sa zaujimaju, minule to bol 40+ a predtým 50+

anonym_4deec3
Včera o 17:40
@marca12

@marca12 oslovil ma pán keď som si skúšala rifle v jeho obchode. "Pekný zadok. Nedáme spolu 2 dl vína ?"
odmietla som a viac som do obchodu nešla.

anonym_4bf709
Včera o 17:44
@anonym_63c005

@marca12 tiez si to neviem predstaviť a to mam 32😂

@anonym_63c005 bežne som išla do potravín a odchádzala som odtiaľ s tel. číslom chalana. Samozrejme, že som ho vyhodila. Ak sme boli s mužom niekde vonku, tak keď odišiel na WC, tak už pri mne sedel nejaký chlap. Muž vtedajší priateľ mi povedal, že on nemôže ísť nikde na chvíľu, lebo sú tu ako supy. Išla som vonku do mesta, sedela som s kamoškou v bare niekde a chlapi mi posielali drinky a nezriedka sa prišli prihovoriť a zoznámiť. Zakaždým som im povedala, že som zadaná. V práci mali o mňa evidentní záujem aj starší muži, aj rovesníci. Treba povedať, že aj môj manžel bol v podstate môj nadriadený. Keď som využívala MHD ešte, tak bežne sa mi muži prihovorili na zastávke, v buse apd. 5 rokov dozadu mi niekto na okno môjho auta napísal do snehu - meno, ľúbim ťa a srdiečko. Môj muž to nebol, to viem naisto. Parádne ho to naštvalo a musela som vysvetľovať. Pred 2 rokmi sa mi stalo, že sa mi prihovoril jeden muž, ktorého vídam pravidelne. Povedal mi, že by si nikdy neodpustil, ak by sa mi neprihovoril a neskúsil ma niekde pozvať. Pekne som sa mu poďakovala, ale povedala som mu, že som zadaná. Ešte mi povedal, že ak sa to zmení, mám mu dať vedieť. Zlatý 😂.

anonym_5163c1
Včera o 17:50

😂😂 no neviem mám o chlp 50 , ked ma balí taká 26 , tak mi to nie je jedno, poviem vieš ale ja mám 50 tak ma "zdrbe" že to som mu nemala povedat, s takým zajacom by som to mala fakt problém už
záleží čo vyžaruješ ako sa o seba staraš, a žiadne plastiky nemám

anonym_5163c1
Včera o 17:55
@maciatkolulu

@maciatkolulu no vzhladom čo tu občas byva , tak to čislo čo si dala že 48 ...sodoma gomora 😂😂 vždy sa bavím na tých odpovediach ...ale ano presne to takto nejak ja vnimam a to som si myslela , no konečne mám kľud.... no nemám je to horšie ako ked som mala 20

anonym_c77920
Včera o 18:04

@anonym_autor ja ked som mala 35-36 r a vybehla som s babami von alebo na diskoteku tak som mohla tel.cisla zbierat. Velakrat som (hlavne na diskoteke) poslala takych zajacov za mladšimi s tym ze : tebe by som mohla byť pomaly matka! Dobre som sa na tom bavila vždy a zasmiala sa. A v praci paradoxne ked som bola krv a mlieko tak navrhov som mala habadej aj ako 40tnička.. Vobec to nie je o konfekčnom čisle

anonym_b0f943
Včera o 18:41

Zaujimave, ja mam 37 a nestava sa mi uz ze by ma muzi na ulici oslovovali. Som vysoka, stihla, pekna tvar (nie krasna), tak neviem. To ste vsetky take krasne? Dnes je tolko peknych/upravenych zien (dostupnych nazivo aj na nete), ze som mala pocit, ze chlapi sa uz na ulici az tak nesnazia zoznamovat a davat komplimenty 🤔

anonym_21eaf9
Včera o 19:08
@anonym_b0f943

Zaujimave, ja mam 37 a nestava sa mi uz ze by ma muzi na ulici oslovovali. Som vysoka, stihla, pekna tvar (nie krasna), tak neviem. To ste vsetky take krasne? Dnes je tolko peknych/upravenych zien (dostupnych nazivo aj na nete), ze som mala pocit, ze chlapi sa uz na ulici az tak nesnazia zoznamovat a davat komplimenty 🤔

@anonym_b0f943 tu mi pri tvojom prispevku napada, ze preco to nie je tak aj naopak? Preco je tak malo muzov, ktori sa o seba tak staraju, pracuju na sebe? Hoci aj na ulici, v praci, v MHD, malokedy ma niektory zaujme, taky co by aj vyzeral aj mal vyzarovanie.

Strana
z2