icon

Ste vo vzťahu, ale cítite nešťastie?

15. okt 2025

Ktora z vas dokaze verejne napisat, ze je zadana ale nestastne? ze je vo vztahu v ktorom nieje stastna ci trpi? a co robite pre zmenu?

anonym_1542eb
19. okt 2025

@anonym_autor som vo vzťahu, mame malé dieťa ale už nie som zamilovana. Nie je mi s nim zle, práve naopak, veľmi rada s nim trávim cas, veľmi rada sa s nim smejem, sex je tiež raz za cas ale….viem/citim že sa už nemulujeme a kedykoľvek by každý jeden z nás toho druhého dokázal vymeniť za niekoho lepšieho.

anonym_24c7cc
19. okt 2025
@anonym_d99e08

@anonym_24c7cc neviem sama. Mne s ním nie je zle. Sme ako kamaráti. Máme deti už puberťákov, sme zabezpečení. Máme pekný dom, ktorý milujem,záhradu. Nechce sa mi už vo vyššom veku vsetko meniť. Robím si čo chcem. Chodím si kde chcem. Kúpim si čo chcem. Peniaze máme spoločné, bezproblémové hospodárenie. Na výchove sa zhodneme. Len už skrátka po mne netúži. Nemá potrebu so mnou tráviť čas. Mám priateľov, chodím cvičiť, aktívne trávim čas. Ale sama. Keď mi niekto príde do cesty, asi sa tomu brániť nebudem. Nevidím veľmi zmysel v rozvode a sťahovaní sa niekde sama.

@anonym_d99e08 to uz je taky zvyk. Je super, ze fungujete spoločne co sa týka hospodarenia, vychovy, A ci trávite spolocny cas spolu vsade nie je podstatne. Kazdy ma svoje zaluby. Len ci vam to klape aj v posteli. Ak nie, tak samozrejme podľahnes inej znamosti...ale s tým si zrejme ako vidim uz stotoznena. Otazne alw bude, co s tym spravi ziarlivost ak by daco...

anonym_d99e08
19. okt 2025
@anonym_24c7cc

@anonym_d99e08 to uz je taky zvyk. Je super, ze fungujete spoločne co sa týka hospodarenia, vychovy, A ci trávite spolocny cas spolu vsade nie je podstatne. Kazdy ma svoje zaluby. Len ci vam to klape aj v posteli. Ak nie, tak samozrejme podľahnes inej znamosti...ale s tým si zrejme ako vidim uz stotoznena. Otazne alw bude, co s tym spravi ziarlivost ak by daco...

@anonym_24c7cc nespíme spolu už roky. Chýba mi to. Keď príde niekto nový, nebudem sa brániť. Som, dovolím si tvrdiť krásna žena. Nechápem, prečo po mne netúži. Celý život nemám núdzu o mužov, šmahom ruky môžem mať hociktorého. Ale ja už nechcem. Musel by byť úžasný a musela by som z neho padnúť na prdel, aby som si začala nový vzťah. Ja toho môjho asi v kútiku duše stále milujem. Ale som zmierená a vyrovnaná. Som sebavedomá, samostatná. Moje šťastie nezávisí od nikoho iného, len odo mňa. Ale prídu na mňa chvíle, kedy mi je to ľúto. Ako napríklad pri písaní týchto riadkov. U mňa nemá zmysel sa momentálne rozvádzať, alebo odchádzať. Deti tu majú zázemie, školy, kamarátov. Fungujeme bezproblémov. Neviem, či by žiarlil. Pochybujem. A bolo by mi to jedno.

salsa26
19. okt 2025

Ahoj, bola som nešťastná v manželstve. Som už 2r. Rozvedená a som šťastná... 🍀🙏

anonym_7aa75a
19. okt 2025

Žijem v takom vzťahu roky. Bez lásky, nehy, sexu … neviem odísť lebo sa bojím byť sama. Mám aj psychické problémy. Okrem neho a deti nemám už nikoho. Žiadnu rodinu. Čiže ani nemám kam isť. Nechce sa mi hrať na hrdinku, čo všetko zvládne. Ale ubíja ma to. Ubíja ma myšlienka, že takto mám žiť už do smrti … Veľmi v poslednej dobe rozmýšľam, či tie moje problémy niesu kvôli nemu… Nieje to nejaký zlý človek, ale ani niekto, čo by mne dával čo potrebujem …

minenkaa
19. okt 2025
@anonym_7aa75a

Žijem v takom vzťahu roky. Bez lásky, nehy, sexu … neviem odísť lebo sa bojím byť sama. Mám aj psychické problémy. Okrem neho a deti nemám už nikoho. Žiadnu rodinu. Čiže ani nemám kam isť. Nechce sa mi hrať na hrdinku, čo všetko zvládne. Ale ubíja ma to. Ubíja ma myšlienka, že takto mám žiť už do smrti … Veľmi v poslednej dobe rozmýšľam, či tie moje problémy niesu kvôli nemu… Nieje to nejaký zlý človek, ale ani niekto, čo by mne dával čo potrebujem …

@anonym_7aa75a tie problémy ale máš koli sebe a nie mužovi

anonym_7aa75a
19. okt 2025
@minenkaa

@anonym_7aa75a tie problémy ale máš koli sebe a nie mužovi

@minenkaa povieš mi prosím otom viac … Prečo mám kvôli sebe tie problémy?

minenkaa
19. okt 2025
@anonym_7aa75a

@minenkaa povieš mi prosím otom viac … Prečo mám kvôli sebe tie problémy?

@anonym_7aa75a lebo sa bojíš byt sama ,to je ten problém

anonym_7aa75a
19. okt 2025
@minenkaa

@anonym_7aa75a lebo sa bojíš byt sama ,to je ten problém

@minenkaa v podstate o mojich psychických problémoch nevieš nič … nevieš ani prečo ich mám, ani z čoho. Spomenula som ich len okrajovo, že existujú. Bránia mi odísť, lebo kebyže som úplne zdravá bolo by to zrejme jednoduchšie. Určite sa menej boji byt sám človek ktorý je zdravý a vie sa o seba postarat ako ten chorý ktorý potrebuje pomoc. Aj fyzicky to je oveľa reálnejšie zvládnuť … moj psychicky problem určite nieje “ báť sa byt sama” … moja diagnóza je úplne o niečom inom.

minenkaa
19. okt 2025
@anonym_7aa75a

@minenkaa v podstate o mojich psychických problémoch nevieš nič … nevieš ani prečo ich mám, ani z čoho. Spomenula som ich len okrajovo, že existujú. Bránia mi odísť, lebo kebyže som úplne zdravá bolo by to zrejme jednoduchšie. Určite sa menej boji byt sám človek ktorý je zdravý a vie sa o seba postarat ako ten chorý ktorý potrebuje pomoc. Aj fyzicky to je oveľa reálnejšie zvládnuť … moj psychicky problem určite nieje “ báť sa byt sama” … moja diagnóza je úplne o niečom inom.

@anonym_7aa75a však píšeš,že sa bojíš byt sama ,takže muza potrebujes aby ta živil?
Prečo píšeš ,že tie problemi máš kolo mužovi

anonym_5b6312
19. okt 2025
@anonym_7aa75a

@anonym_7aa75a Tak ale práveže takýto nefunkcny vztah ta da skôr dole psychicky ako keď by si bola sama.A možno aj z toho si ochorela.ved to musi byt trápenie kazdy deň kukať na muza ktorý ma nechce
Ty nechceš byt milovana? Dať si sancu na krajší zivot?Takto si znicis zivot a v tomto trápení ostaneš do konca zivota? Aby si z toho neochorela aj fyzicky.Psychosomaticke ochorenia su vážna vec, kolegyna takto trpela so spolubývajucim, ochorela na rakovinu .Naco niečo držať nasilu, čo nepatrí k sebe a je mrtve

katariinam
19. okt 2025

ja som prave z takeho vztahu a konecne zijem a dycham

anonym_b09b5c
19. okt 2025

Fungovala som v takom manželstve roky, s nacistickým manipulátorom. Keby nenaberiem odvahu (tú mi dával pán milenec, teraz už manžel 😍) tak by som si to buď hodila alebo by som skončila na psychiatrii. Ten pocit, po tom ako ma nemohol ten psychopat kontrolovať, buzerovať bol na nezaplatenie. V manželstve s ním som sa cítila viac sama ako keď som naozaj bola sama nejakú chvíľu.

anonym_0a1538
19. okt 2025
@vev82

@anonym_0a1538 tak toto je strasne smutne citat. Je mi ta luto

@vev82 Jeminecku a preco?😄 Ze viem byt stastna sama so sebou?Mam vsetko co potrebujem,viem sa o svoje fyzicke,mentalne aj emocionalne stastie postarat uplne sama,tesim sa naplnenemu zivotu a stastie a pohoda mojich deti mi je najviac?Ked budes mat moj vek,pocet deti,majetky a zazemie ako mam ja,potom pochopis.Ver mi,ze mna ti ozaj byt luto nemusi 😉 Na lasku az za hrob rozhodne neverim.Kazdy mame nejaku cestu.Takych uz bolo co si mysleli aky uzasny zivot maju a budu mat az sa im to zrutilo zo dna na den ako domcek z karat.Ja som spokojna a profitujem z toho co mam.

anonym_7aa75a
19. okt 2025
@anonym_5b6312

@anonym_7aa75a Tak ale práveže takýto nefunkcny vztah ta da skôr dole psychicky ako keď by si bola sama.A možno aj z toho si ochorela.ved to musi byt trápenie kazdy deň kukať na muza ktorý ma nechce
Ty nechceš byt milovana? Dať si sancu na krajší zivot?Takto si znicis zivot a v tomto trápení ostaneš do konca zivota? Aby si z toho neochorela aj fyzicky.Psychosomaticke ochorenia su vážna vec, kolegyna takto trpela so spolubývajucim, ochorela na rakovinu .Naco niečo držať nasilu, čo nepatrí k sebe a je mrtve

@anonym_5b6312 deti, majetky, časť pohodlnosti, zázemie. Kde je napísané že potom budem mať krajší život a budem milovaná … ono sa ľahko radí. Ale väčšina ľudí si nedokáže ani len predstaviť nemať nikoho … mamu, otca, sestru, brata, tetu. Preto je väčšina týchto debát tu zbytočných. Nikto nekráčame v topánkach toho druhého …

anonym_e1a98d
19. okt 2025
@majlo1234

Ja som momentalne nestastna. Som osamela, na vsetko sama, lebo muz sa tento rok realizuje 500 km od nas.
A ked je doma, coraz viac ma vedia nasrat a rozhodit nase nazorove rozdiely, napriklad ma neskutocne dokaze vytocit, ze nie feminista. 🫣 uvedomujem si, ze pre biekoho je to somarina, ale ja napriklad chcem, aby moj syn vyrastol s dobrym prikladom, nechcem aby pocuval dristy o zenskych a muzskych pracach. Aj travenie volneho casu nemame rovnake, skor uplne ine. Zatial sa ale rozvadzat nechcen

@majlo1234 kto by bol šťastný sám s dvoma malými deťmi.Ty si súhlasila, aby išiel pracovne preč je to dočasne?

majlo1234
19. okt 2025
@anonym_e1a98d

@majlo1234 kto by bol šťastný sám s dvoma malými deťmi.Ty si súhlasila, aby išiel pracovne preč je to dočasne?

@anonym_e1a98d no dajme tomu, ze som suhlasila. Naskytla sa mu prilezitost a podal mi to tak, ze teraz alebo nikdy. Ale fakt zle nacasovanie, deti male…narocne to je
A malo by to byt docasne, iba tento rok, ktory uz chvalabohu konci

luizina
19. okt 2025
@anonym_0a1538

A co same budete stastnejsie?S detmi na krku,s dotahovanim sa o vyzivne majetky hypotekou a zit z mesiaca na mesiac z ruky do huby?Nie dakujem neprosim.Stastie neprinasa muz ani vztah,stastie treba hladat sam v sebe a kym to nie je peklo nekomplikovat si zivot rozvodmi.Neviem sa divkat dovolenky sama so sebou.
ps-v pripade nasilia to hore neplati

@anonym_0a1538 urcite radsej sama a stastna (ano som), ako vo vzťahu s niekym a nešťastná. Uz 10 som sama s dcerou a konecne stastna. Ano, zvladam to super tolke roky aj sama s dcerou. Vsetko sa da, ked sa chce.

anonym_0a1538
19. okt 2025
@luizina

@anonym_0a1538 urcite radsej sama a stastna (ano som), ako vo vzťahu s niekym a nešťastná. Uz 10 som sama s dcerou a konecne stastna. Ano, zvladam to super tolke roky aj sama s dcerou. Vsetko sa da, ked sa chce.

@luizina Ale to je super.Tu nejde o spravnu moznost.Kazdy si ma pravo zvolit tak ako uzna za najlepsie.Ja viem,ze pre mna rozvod nie je cesta k stastnejsiemu zivotu.A je rovnako skvele,ze ty si stastna bez partnera.

anonym_5b6312
19. okt 2025
@anonym_7aa75a

@anonym_5b6312 deti, majetky, časť pohodlnosti, zázemie. Kde je napísané že potom budem mať krajší život a budem milovaná … ono sa ľahko radí. Ale väčšina ľudí si nedokáže ani len predstaviť nemať nikoho … mamu, otca, sestru, brata, tetu. Preto je väčšina týchto debát tu zbytočných. Nikto nekráčame v topánkach toho druhého …

@anonym_7aa75a No len ten nefunkčný vztah sa niekde odzrkadlí, aj keď si to nechceš priznať , už máš psychické problémy, ani sa nečudujem .A nehovoriac aké nevhodné vzory davate detom.Ked raz oni budu v nefukčnom vztahu budes si to vyčítať.
Aj keby som bola sama, nemala nikoho z rodiny nikdy neostanem s chlapom ktorý mnou opovrhuje a som vhodná len na to, aby som mu oprala, navarila, ožehlila.Mám nejakú sebaúctu Ale tak každá sme ina, niektorá je šťastná , že vôbec nejakeho chlapa má aj keď o nu nezakopne .Za mňa lepšie sama ako nešťastná vo vzťahu.Drzím palce, nech to v zdravi nejako dobojuješ😉

luizina
19. okt 2025
@anonym_d5cd4b

@anonym_autor verejne ako anonym pisem, ze som v takom vztahu. Mozno je to aj toxicky vztah, neviem 🙁
Co ma v nom drzi? Asi viac veci. Obojstranna laska ale aj zavislost a zvyk, vlastne psych. problemy, strach, ze uz si nikoho nenajdem a ostanem sama, strach zacat bez neho po tolkych rokoch.
Cim dalej tym viac vychadza na povrch, ze sme ine povahy. On domased, ja dobrodruh. On rad travi volny cas hranim hier PC a playstation, serialy, filmy. Ja tuzim cestovat, objavovat svet. On si kupi drahsiu vec a uz automaticky ma pocit, ze musi setrit a robit nadcasy. Z jeho strany navrh cestovat nepride, pre mna nie su hry nic ine len zabijanie casu. Ja chcem zivot realne zi, nechcem ho len hrat ako unik z reality alebo pozerat v serialoch, filmoch, casto fanstamgorie, superhdinovia, marvel atd. Pride mi kvoli tomu nevyspely, nedozrety. Pritom rad by sa uz zenil so mnou a zalozil rodinu. Ale o realny zivot sa zaujima menej ako o ten ,,virtualny". Ja mu verim, ze porebuje aj oddychnut, vypnut po praci. Ale neviem, ci to nie je utek z reality. A ak chce mat svoju rodinu, dom, hypoteku, atd. tak ten stret s realitou moze byt viac nez kruty... 🙁
Vsetko platime pol na pol lebo sa striedame v plateni. Este povedal, ze pri mne viac mina! Akoby to bola moja chyba! Pritom restiky, nakupy, platime na striedacku, niekedy mu zaplatim aj naftu, ziadne dary okrem sviatkov mi nedava, na vylety, dovolenky, nikde ma neberie a poslednu dovolenku pred dvomi rokmi som platila z prevaznej casti ja. Vsade ho treba nutit, nikde nechce chodit, nic a nikto ho nezaujima. U jeho rodiny sme strceni kazdy vikend u mojej nebol takmer dva roky. Hovori, ze ma depresiu. Ja to beriem, chapem. Toto vsetko by sa dalo pochopit a prepacit. ALE ak by chcel zmenu a nieco preto robil!
Do toho sa casto oduva a uraza, ak pride nejaky problem. Co pre mna nie je problem pre neho je a neda sa vykomunikovat, max. zamiest pod koberec 😢
Zeny prosim o reakcie, napiste mi nieco, ci ste zazili nieco podobne... 😥 Podelte sa so skusenostami zo zivota, rady, veci co mi otvoria oci!

@anonym_d5cd4b ste uplne odlisni, odlisne povahy a nie vzdy plati, ze protiklady sa pritahuju. Je cas ist od seba a nie sa brat a mat rodinu, to by este len zacalo vsetko to zle plavat na povrch. Nerob to sebe, ani jemu, naco ti je taky vztah.

anonym_7aa75a
19. okt 2025

musím povedať a je to vážne len môj osobný názor … že v poslednom case mi už príde fakt podozrivé ako z každej strany na mňa “vyskakujú” ženy, čo sú roky samé a tvrdia aké je to skvelé .. ono to môže byť fajn a aj môžu byť šťastné. Človek si zvykne. Ale neverím, že tie ženy netúžia po niekom po svojim boku. Môžu mat naplnené všetky potreby, ale sú potreby (pre každého iné) ktoré Ti naplní iba partner. Ani deti, ani kamaráti, ani práca a ani sama si ich nenaplníš … nehovorím, že sú bez chlapa nešťastné. Len si proste zvykli to nemať a nie si to naplniť “samé”. Lebo to sa nedá …

anonym_7aa75a
19. okt 2025
@anonym_5b6312

@anonym_7aa75a No len ten nefunkčný vztah sa niekde odzrkadlí, aj keď si to nechceš priznať , už máš psychické problémy, ani sa nečudujem .A nehovoriac aké nevhodné vzory davate detom.Ked raz oni budu v nefukčnom vztahu budes si to vyčítať.
Aj keby som bola sama, nemala nikoho z rodiny nikdy neostanem s chlapom ktorý mnou opovrhuje a som vhodná len na to, aby som mu oprala, navarila, ožehlila.Mám nejakú sebaúctu Ale tak každá sme ina, niektorá je šťastná , že vôbec nejakeho chlapa má aj keď o nu nezakopne .Za mňa lepšie sama ako nešťastná vo vzťahu.Drzím palce, nech to v zdravi nejako dobojuješ😉

@anonym_5b6312 neboj sa o mňa 😉 a ja chlapovi ani neperiem, ani nežehlím ani nevarim a ani ma neživí, ako tu bolo napísané. Ja nehľadám tieto potreby. Dokonca mnou ani “neopovrhuje” Neviem odkiaľ to máš. To že mame nefunkčný vzťah je jedna vec, ale neviem odkiaľ si vzala tieto veci … aj Tebe veľa šťastia

anonym_d5bed0
19. okt 2025
@anonym_b09b5c

Fungovala som v takom manželstve roky, s nacistickým manipulátorom. Keby nenaberiem odvahu (tú mi dával pán milenec, teraz už manžel 😍) tak by som si to buď hodila alebo by som skončila na psychiatrii. Ten pocit, po tom ako ma nemohol ten psychopat kontrolovať, buzerovať bol na nezaplatenie. V manželstve s ním som sa cítila viac sama ako keď som naozaj bola sama nejakú chvíľu.

@anonym_b09b5c mam to podobne. Druhý partner ,ktorý mi otvoril oči a pomáha z nefunkcneho manželstva. Už pozná aj moje deti. Nebyť deti tak je to oveľa rýchlejšie ukončené. Ale keďže riešim aj ich prežívanie všetkého, tak to ide pomalšie. Som šťastná a zo srdca prajem aj môjmu ešte stále manželovi aby našiel niekoho s kým sa tak bude cítiť. Nam to bohužiaľ nevyšlo. Ako ľudia sa mame radi , ale či sa týka manželstva a lásky tak tam sme to pohnojili parádne a už niet cesty späť. A ja som nechcela prežiť 20-25 rokov v nefunkcnom manželstve. Cítim sa na to ešte mladá aby môj muž o mňa nestál. Prestal mať o mňa záujem ako o ženu a ja naozaj nechcem byť len slúžka, kuchárka, upratovačka a aupair pre deti.

miska3711
20. okt 2025
@anonym_d5cd4b

@anonym_autor verejne ako anonym pisem, ze som v takom vztahu. Mozno je to aj toxicky vztah, neviem 🙁
Co ma v nom drzi? Asi viac veci. Obojstranna laska ale aj zavislost a zvyk, vlastne psych. problemy, strach, ze uz si nikoho nenajdem a ostanem sama, strach zacat bez neho po tolkych rokoch.
Cim dalej tym viac vychadza na povrch, ze sme ine povahy. On domased, ja dobrodruh. On rad travi volny cas hranim hier PC a playstation, serialy, filmy. Ja tuzim cestovat, objavovat svet. On si kupi drahsiu vec a uz automaticky ma pocit, ze musi setrit a robit nadcasy. Z jeho strany navrh cestovat nepride, pre mna nie su hry nic ine len zabijanie casu. Ja chcem zivot realne zi, nechcem ho len hrat ako unik z reality alebo pozerat v serialoch, filmoch, casto fanstamgorie, superhdinovia, marvel atd. Pride mi kvoli tomu nevyspely, nedozrety. Pritom rad by sa uz zenil so mnou a zalozil rodinu. Ale o realny zivot sa zaujima menej ako o ten ,,virtualny". Ja mu verim, ze porebuje aj oddychnut, vypnut po praci. Ale neviem, ci to nie je utek z reality. A ak chce mat svoju rodinu, dom, hypoteku, atd. tak ten stret s realitou moze byt viac nez kruty... 🙁
Vsetko platime pol na pol lebo sa striedame v plateni. Este povedal, ze pri mne viac mina! Akoby to bola moja chyba! Pritom restiky, nakupy, platime na striedacku, niekedy mu zaplatim aj naftu, ziadne dary okrem sviatkov mi nedava, na vylety, dovolenky, nikde ma neberie a poslednu dovolenku pred dvomi rokmi som platila z prevaznej casti ja. Vsade ho treba nutit, nikde nechce chodit, nic a nikto ho nezaujima. U jeho rodiny sme strceni kazdy vikend u mojej nebol takmer dva roky. Hovori, ze ma depresiu. Ja to beriem, chapem. Toto vsetko by sa dalo pochopit a prepacit. ALE ak by chcel zmenu a nieco preto robil!
Do toho sa casto oduva a uraza, ak pride nejaky problem. Co pre mna nie je problem pre neho je a neda sa vykomunikovat, max. zamiest pod koberec 😢
Zeny prosim o reakcie, napiste mi nieco, ci ste zazili nieco podobne... 😥 Podelte sa so skusenostami zo zivota, rady, veci co mi otvoria oci!

@anonym_d5cd4b mam doma presne to iste .

katariinam
20. okt 2025
@anonym_d5bed0

@anonym_b09b5c mam to podobne. Druhý partner ,ktorý mi otvoril oči a pomáha z nefunkcneho manželstva. Už pozná aj moje deti. Nebyť deti tak je to oveľa rýchlejšie ukončené. Ale keďže riešim aj ich prežívanie všetkého, tak to ide pomalšie. Som šťastná a zo srdca prajem aj môjmu ešte stále manželovi aby našiel niekoho s kým sa tak bude cítiť. Nam to bohužiaľ nevyšlo. Ako ľudia sa mame radi , ale či sa týka manželstva a lásky tak tam sme to pohnojili parádne a už niet cesty späť. A ja som nechcela prežiť 20-25 rokov v nefunkcnom manželstve. Cítim sa na to ešte mladá aby môj muž o mňa nestál. Prestal mať o mňa záujem ako o ženu a ja naozaj nechcem byť len slúžka, kuchárka, upratovačka a aupair pre deti.

@anonym_d5bed0 u mna rovnako do bodky. Aj s tymi detmi.

anonym_0c9d4d
20. okt 2025
@anonym_d5cd4b

@anonym_d5cd4b taketo nevyzrete decko som mala doma tiez. Po 10r som mu zbalila veci a vykopla ho prec. Odvtedy stastne sama.

annie34
20. okt 2025
@anonym_0a1538

A co same budete stastnejsie?S detmi na krku,s dotahovanim sa o vyzivne majetky hypotekou a zit z mesiaca na mesiac z ruky do huby?Nie dakujem neprosim.Stastie neprinasa muz ani vztah,stastie treba hladat sam v sebe a kym to nie je peklo nekomplikovat si zivot rozvodmi.Neviem sa divkat dovolenky sama so sebou.
ps-v pripade nasilia to hore neplati

@anonym_0a1538 noo tak ak sú vo vzťahu hádky a k tomu deti...myslím že bezpečnejšie prostredie pre ženu a hlavne deti je prostredie bez hádok. Takže radšej si myslím sama s deťmi ako v nefunkčnom vzťahu plného hádok, deti na základe takýchto vzťahov si budujú neskôr svoje vlastné vzťahy...a nikde nie je napísané že žena sama s deťmi sa musí mať ZLE. Ale 100 ľudí 100 názorov.!!

anonym_0a1538
20. okt 2025
@annie34

@anonym_0a1538 noo tak ak sú vo vzťahu hádky a k tomu deti...myslím že bezpečnejšie prostredie pre ženu a hlavne deti je prostredie bez hádok. Takže radšej si myslím sama s deťmi ako v nefunkčnom vzťahu plného hádok, deti na základe takýchto vzťahov si budujú neskôr svoje vlastné vzťahy...a nikde nie je napísané že žena sama s deťmi sa musí mať ZLE. Ale 100 ľudí 100 názorov.!!

@annie34 A ja som snad pisala nieco o hadkach?Hadky mozu byt a nemusia.Pre mna je to priestor vlastneho sebazdokonalovania.Keby som chcela mam priestor sa hadat do nemoty.Viem vsak,ze vzdy mam moznost rozhodnut sa ako zareagujem.Je rozdiel zit vo vztahu kde uz nie je skutocna laska a zit na bojovom poli.A to druhe je casto vecou rozhodnutia.Vo vztahu vobec nemusia byt vzdy hadky,to je len taky predsudok.

gabrielabydzo
Autor odpoveď zmazal