icon

Ste vo vzťahu dominantnejšie alebo submisívnejšie?

7. júl 2025

Ste vo vzťahu viac dominantné alebo submisívne?

barka1
7. júl 2025

Do cca 30ky som bola submisivna...pritahovali ma silni dominantní muži. V tejto polohe som sa ale necítila úplne dobre a od narodenia deti (kedy som začala byť všeobecne viac asertivna) vyhladavam vztahy, kde mozem prejavit aj svoju dominantnu stránku. Ale kedze submisivni chlapi ma velmi nepritahuju, sme s terajsim partnerom pomerne dost rovnocenni s tým, že možno som zlahka dominantnejsia ja. Ale fakt len zlahka.

simik22
7. júl 2025

Dominantná

koniarova
7. júl 2025

Ja ani neviem. Podľa situácie.

billy_jean
7. júl 2025

Závisí od toho, aký silný je človek na druhej strane. Vždy je jeden dominantnejší. Väčšinou som to ja. Ale nemám problém prebrať submisívnu rolu na chvíľu.

ovaaa
7. júl 2025

Dominantná ale podla okolností aj sub..

motylik2559
7. júl 2025

Ahoj a to sa pytas kvoli nejakej statistike, alebo sa ti deje nieco v tvojom zivote? Lebo ak to druhe, tak napis aspon okolnosti. Ak to prve, tak aspon uved, ze si robis prehlad kvoli tomu a tomu😄

miadi
7. júl 2025

Podla priorit..Ked ide o nieco na com mi naszaj zalezi nieco podstatne tak som dominanta a presadim si svoje. A ked je to nieco co je podla mna prkotina na ktorej nezalezi tak viem byt subka a je ako rozhodne muz.😀

minenkaa
7. júl 2025

V toto vzťahu sme si rovnocenní

doriiis
7. júl 2025

Záleží o čo ide.Su veci,v ktorých je moj muž jednoducho lepší a vie viac ako ja.Jeho rady sú k veci a nikdy nie sú zle.Takze vtedy je po jeho.V niektorých veciach je to tak,ako poviem ja,lebo sú veci,o ktorých u nás doma rozhoduje zásadne žena.Ale 80% veci sú spoločné rozhodnutia a kompromisy

danica2711
7. júl 2025

čo je ťa do toho, anonym, načo ti je táto informácia a ako ti pomôže v tvojom živote?

kiki68
7. júl 2025

Podla situacie, kazdy chvilku taha pilku to nazvem 😂

siska53
7. júl 2025

@author ja si myslim, ze som ta submisivnejsia, priatel si mysli opak 😅