Ste vo vzťahu dominantnejšie alebo submisívnejšie?
Ste vo vzťahu viac dominantné alebo submisívne?
Dominantná
Ja ani neviem. Podľa situácie.
Závisí od toho, aký silný je človek na druhej strane. Vždy je jeden dominantnejší. Väčšinou som to ja. Ale nemám problém prebrať submisívnu rolu na chvíľu.
Dominantná ale podla okolností aj sub..
Ahoj a to sa pytas kvoli nejakej statistike, alebo sa ti deje nieco v tvojom zivote? Lebo ak to druhe, tak napis aspon okolnosti. Ak to prve, tak aspon uved, ze si robis prehlad kvoli tomu a tomu😄
Podla priorit..Ked ide o nieco na com mi naszaj zalezi nieco podstatne tak som dominanta a presadim si svoje. A ked je to nieco co je podla mna prkotina na ktorej nezalezi tak viem byt subka a je ako rozhodne muz.😀
V toto vzťahu sme si rovnocenní
Záleží o čo ide.Su veci,v ktorých je moj muž jednoducho lepší a vie viac ako ja.Jeho rady sú k veci a nikdy nie sú zle.Takze vtedy je po jeho.V niektorých veciach je to tak,ako poviem ja,lebo sú veci,o ktorých u nás doma rozhoduje zásadne žena.Ale 80% veci sú spoločné rozhodnutia a kompromisy
čo je ťa do toho, anonym, načo ti je táto informácia a ako ti pomôže v tvojom živote?
Podla situacie, kazdy chvilku taha pilku to nazvem 😂

Do cca 30ky som bola submisivna...pritahovali ma silni dominantní muži. V tejto polohe som sa ale necítila úplne dobre a od narodenia deti (kedy som začala byť všeobecne viac asertivna) vyhladavam vztahy, kde mozem prejavit aj svoju dominantnu stránku. Ale kedze submisivni chlapi ma velmi nepritahuju, sme s terajsim partnerom pomerne dost rovnocenni s tým, že možno som zlahka dominantnejsia ja. Ale fakt len zlahka.