icon

Strach z minulosti a jeho vplyv na vzťahy

23. feb 2025

Zaujíma ma Váš názor na túto vec. Som z rodiny, kde môj otec je veľmi dominantný, vzdelaný, zdatný chlap, ktorý nás zabezpečil nadpriemerne. Ide o to, že mi od malička vštiepoval, že žiadny chlap nechce ľahkú ženu, s ktorou, každý bol, že povesť ako žena mám len jednu a podobne. Ja som nikdy nebola žiadna radodajka, nedajbože striedala chlapov, ale mám v sebe strach a komplex, že už niesom panna a mala som pár frajerov (mám 27). Toho pravého som bohužiaľ ešte nenašla, ale mám podvedome strach, že čo ak si nájdem niekoho a on sa bude poznať s nejakým ex a už ma nebude chcieť a podobne. Mám z toho nočnú moru doslovne, lebo toto je to čo som počúvala, že raz si nájdem niekoho a keď zistí, že som spala s niekým koho pozná, že normálny chlap to psychicky nedá. Myslíte, že to tak naozaj je? Lebo reálne stať sa to môže, že bude poznať niekoho alebo nejaké ex niekde stretneme.

denisa_deniska
23. feb 2025

Nie, takto to nefunguje. To máš proste ty blok, skúsila by som psychológa, s týmto asi pracovať sama nebudeš vedieť.. pretože toto bežne ženy naozaj neriešia.

denisa_deniska
23. feb 2025

Ja som napr. chodila v partii s jedným chlapcom, a potom s druhým z partie, dosť dobrý kamaráti boli, a všetci sme s tým boli fakt v pohode 😂 ako hej, je to také zvlástnejšie, a asi sa to nedeje často.. iba príklad

gelifil
23. feb 2025

to su tie programy z detstva, ktore nam rodicia (prevazne) nevedomky vstepuju a ludia potom maju rozne bloky, uzkosti apsychicke problemy...vyhladaj pomoc

tenerifka
23. feb 2025

Mame rok 2025, tvoj otec sa zabudol este v nazoroch, ktore zdedil po svojich predkoch z obdobia potopenia Titaniku.
Ak to vnimas naozaj takto, skusila by som par sedeni s psychologom/psychologickou.

nikpa
23. feb 2025

Keď si dnes chlap nájde ženu okolo 30ky tak je stotožneny s tým, že už nie je panna. Máš bohužiaľ problém ktorý si nesieš z detstva. Možno by som na tvojom mieste zvážila terapiu.

januska12323
23. feb 2025

Pokiaľ tvoj budúci nie je zarytý katolík /moslim (alebo iné náboženstvo kde na tom záleží) nič riešiť nebude.

komplikovana
23. feb 2025

Aj rodicia sa mozu mylit, a nie vzdy maju pravdu. Tvoj otec to myslel mozno dobre, a namiesto toho aby ti vystvetlil ako zmyslaju chlapi a o com su vztahy, to zamotal do uplnej hovadiny. Doba pokrocila a ak mas s niekym sex, tak preto, lebo si to chcela a asbolutne nie je sa za co hanbit. Stoj si za svojim.

midka
23. feb 2025

moze byt aj tak aj tak, je zbytocne sa teraz nad tym trapit,, ak by to naozaj nastalo, podla sucasneho spravania populacia, to vacsine nevadi, lebo sa tiez spravaju tak isto, ale viem, si predstavit, ze ak by to boli vyslovene blizki kamarati, ci nedajboze surodenci, tak by to niektorym fakt mohlo vadit,, ale teraz je zbytocne mat mory z toho, co by bolo, keby....

lenkakravcova
23. feb 2025

Tak bude to záležať od toho, či on nikoho nemal, alebo tiež mal nejaké ženy v posteli (vtedy by to bolo pokrytecké, ak by ti to vyčítal). Ja si osobne myslím, že takého, ktorý žiadnu ženu ešte nemal, si nehľadaj. Tomu by to vadiť mohlo.