Strach z návratu muža, ktorý ma sexuálne obťažoval
Ujo ktory ma v minulosti sexualne obtazoval.
Tak treba riešiť
volať na linku Detskej dôvery 0907 401 749 alebo Linku Detskej istoty pre deti a mladých tel. č. 116 111
A aku radu ocakavas? Nepozname kontext, nepozname situaciu, vek, psychicky stav.
@vanilkovazmrzka depka ma z toho chyta
Ja mam 33 rokov
máš 33 rokov a píšeš ako dieťa... ujo
to ani nemusíš, aj tak ho nepoznám. Pre dospelých pozri stránku Zastavme násilie. Bezplatná non-stop linka: 0800 212 212. Obráť sa na tých, ktorí ti môžu pomôcť. Viac pre teba fakt urobiť nemôžeme.
Návrat odkiaľ? Z väzenia? Musíš sa s ním stretnúť? Si dospelá, nemusíš keď nechceš. Vie niekto z rodiny čo ti urobil?
máš 33 rokov a píšeš ako dieťa... ujo
@10zabka preco ako dieta?moze to byt kludne jej ujo
@10zabka preco ako dieta?moze to byt kludne jej ujo
@petulda333 pretože to vyplynulo z príspevku? Mohla rovno napísať, že je dospelá a obťažuje ju niekto z rodiny.
Kde sa ma vratit, ku tebe domov, ci ma prist na navstevu, musite sa stretnut?
volať na linku Detskej dôvery 0907 401 749 alebo Linku Detskej istoty pre deti a mladých tel. č. 116 111
@10zabka no predstav si, ze mozog pri takychto veciach funguje tak, ze ked sa take veci stali v detstve, tak reaguje ta stara "detska" emocna cast...nie dospelacka rozumova...takto bohuzial "funguju" traumy.
Nevieme, odkial sa vracia a ci sa realne budes s nim stretavat.
Ak si uz dospela, tak to reaguje strach z detstva...daj si realne otazky ....moze mi teraz nejako ublizit? Vedela by som sa uz teraz ubranit? Ako by som sa branila?
Vie o tom niekto, ci si na to sama?
Ak je ten strach velmi silny, tak odporucam psychologicku pomoc, aby si to spracovala.
@10zabka no predstav si, ze mozog pri takychto veciach funguje tak, ze ked sa take veci stali v detstve, tak reaguje ta stara "detska" emocna cast...nie dospelacka rozumova...takto bohuzial "funguju" traumy.
@euka210 nikde som nespochybnila názor, že sa jej to mohlo stať v detstve. Autorka toho napísala veľmi málo, takže sa môžeme len domnievať.
Kde sa ma vratit, ku tebe domov, ci ma prist na navstevu, musite sa stretnut?
@domkakvet bojim sa ze zas bude u nas vyzvanat ako minule.
Návrat odkiaľ? Z väzenia? Musíš sa s ním stretnúť? Si dospelá, nemusíš keď nechceš. Vie niekto z rodiny čo ti urobil?
@svokrinjazykmonika vie. Aj kamaratky. Mna vecer chytil sttasny strach z tej situacie
Nevieme, odkial sa vracia a ci sa realne budes s nim stretavat.
Ak si uz dospela, tak to reaguje strach z detstva...daj si realne otazky ....moze mi teraz nejako ublizit? Vedela by som sa uz teraz ubranit? Ako by som sa branila?
Vie o tom niekto, ci si na to sama?
Ak je ten strach velmi silny, tak odporucam psychologicku pomoc, aby si to spracovala.
@euka210 ano strach. Psychologga si hladam.
@euka210 nikde som nespochybnila názor, že sa jej to mohlo stať v detstve. Autorka toho napísala veľmi málo, takže sa môžeme len domnievať.
ani nevieš, ako si ma potešila, že si urobila tento krok. Je to len začiatok, verím, že ti pomôžu. Prajem ti len, nech sa tak stane čo najskôr. Budem rada, keď nám napíšeš, či a ako spolu komunikujete.

A aku radu ocakavas? Nepozname kontext, nepozname situaciu, vek, psychicky stav.