Stratená láska
Zdravím, som chlapec mam 22 a viem, že to sem asi nepatri ale potrebujem pomocť a nejake rady/mudre slova od druhych hlavne od žien samotných.
Takže kde začať, pred rokom som spoznal jedno dievča, bola to laska na prvy pohľad z mojej aj z jej strany. Takže sme po 2 mesiacoch vošli do vzťahu. Boli sme šťastny ako to na začatiku býva. Ale tak ako ona vedela dať na javo svoje pocity a vnutro ja som nevedel. Aj ked som jej vravel že toto je pre mňa prvý krát a pre ňu to bola už automatika kedže predomnou mala asi tak 6 vzťahov. Ešte jej vek spomenie 20r. No takže ako to býva boli tam problemy ale vždy som ich chcel riešiť ale potom zrazu po polroku prestala chcieť a miesto toho sa len vyrozpravala kamaratom a v sebe to len dusila...Takže sa nakoniec so mnou rozišla potom polroku. Veľmi ma to zničilo, viem že vela veci som urobil zle viem že vela veci nechapala prečo robim. velmi ma to cele mrzí a najviac to, že tie skusenosti či mi to dalo keby ich mam tak skôr tak by to mohlo byť celé iné...Nechcem vravieť o tom že to je laska na cely život. Ale ja som s tym do toho išiel, že ju chcem na cely život a stale aj teraz po 2 mesiacoch ked som si myslel, že ma to prejde tak stale ju velmi lubum. Dozvedel som s velmi vela veci, vraj jej vadilo že si musela platit sama, vraj že už vo mne nevidela to čo predtym, nikdy som sa jej nezastal. Ale ked som tot chcel vyriešiť velmi po rozchode a snažil som sa aj som jej povedal že som sa jej zastal len nie prednou lebo mi neprišlo spravne sa vadiť s rodinou ked tam bola ona. Tak nič ... proste už ju to netrapilo, naposledy sme volali spolu pred mesiacom a to mi pvoedala že chce ostať v kontakte chce ist von niekedy ale že potrebuje pauzu od nas dvoch.Neviem važne nechcem si robiť falošné ńadeje a preto to beriem ako koniec, len zajtra ma narodeniny realne mi neželala ani na vianoce nič a ked ja som chcel jej zaželať ale nechcem byť stale len ja ten kto bude robiť prve kroky.. a mat iniciativu... Važne neviem, chcem to cele naptraviť chcem ju späť ale ako ju poznam, ona je extrovert pozna tolko ludi a tolko partií že aj teraz už ma inu a chodi kade tade ale to mi nikdy nevadilo ani predtym velkrat som jej to aj toleroval asi až moc...Velmi sa kvôli nej trapim a ja jej ani za zmienku nestojim. Tak sa chcem spýtať čo mam robiť? Poznam ludi čo sa dali zase znovu do kopy a vydržalo im to už ale ja to takto nevidim že aj ja budem ten prípad ale hronze by som to chcel zmeniť. Ďakujem...
na druhych nas casto taha prave to, co by sme chceli sami mat...ona ti ukazala smer, dala ti skusenost, asi tak lahko nezabudnes, uchovaj si to v sebe, mas pravdu ze ju neotravuj, skor si drz hrdost, mozno sa sama casom vrati mozno nie...nalakat ju vies jedine tak, ze uvidi cinmi, ze sa s tebou nieco stalo, nie recami, ak vobec nieco bude mat moznost vidiet...ale skor sa obzeraj inde
ach tie detske lasky - nechaj to tak.. ak ste si sudeny najdete k sebe cestu ale nevtieraj sa .. v 20 rokoch jej mas co platit?? dovolenky drahe dary? a ona 6 vztahov pred tebou? uz to vypoveda o tom co je to za osobu .. proste si najdi konicek a zabudnes a ver mi ze raz sa nad tym len zasmejes
@monkas22 podľa mna k sebe nepasujete. Raz budeš rád že to tak dopadlo. Extrovert nerieši nič ona sa tvojimi pocitmi netrápi. To neznamená že by nevedela milovať ale nehodnotí svoje kroky ani zlyhania. Už niekde čaká iná a keby si to ťahal dlhšie ujde ti tá pravá. Viem že to tak necitis. Dva mesiace je veľmi krátko. Keď to bolo z tvojej strany silné tak počítaj 4-6 mesiacov. Musíš to teraz vydržať a pretrpieť. Venuj sa iným ľuďom a sebe pomáhaj iným urobí to z teba lepšieho človeka a zabudnes na ňu. Praj jej všetko dobre a maj ju rád. Ale bez toho aby ti to opätovala. Ako platonická laska. Ona potom prejde do takej peknej fázy že už ju nebudeš milovať ale stále ju budeš mat rad. Ako človeka. A nájdeš si potom inú ktorá ti lepšie povahovo pasuje. Nevycitaj si nič si neurobil zle.
Heh to mas pravdu niektori sa k sebe vratia, no podla mna too nie je take velke percento ako pri tych, ktori sa proste k sebe uz nevratia. Mal by si ju nechat tak, ak by chcela, vyhladavala by ta viacej
@retatka áno. Na obranu extroverti treba ale povedať že oni ani na seba nie sú veľmi vztahovační. Ľahšie odpúšťajú a nenahnevaju sa za malichernosti. Niekto mu nedá prednosť na kruhovom objazde a on si to ani nevšimne. Introvert sa rozčúli a prečo mi to urobil prečo nedodržiava predpisy?

@monkas22 na to treba dvoch, ak ona nechce tak to nechaj tak. Príde druhá. Treba tomu len čas. Si mladý a takých ešte bude viac. Máš skúsenosť a v druhom vzťahu budeš múdrejší a budeš sa vedieť čoho sa máš vyvarovať. Nájdi si nejakého koníčka, tam spoznáš iné baby.