icon

Stratila som dôveru priateľovi po prečítaní jeho správ

28. sep 2025

ahojte… doverovali by ste este takemjto chlapovi??

mali sme s priatelom krizu, nejake hadky, chvilu sme mali aj pauzu. dokopy vztah trva tri roky. mame po 30tke, byvame spolu.
po tej pauze (2 tyzdne) , uz niekolko mesiacov (4) sa to ustaluje, robime na vztahu, ucime sa komunikovat a a tak ze aby sme si neublizovali. ( citam knihy, viac randime, komunikujeme viacej a vaznejsie)

na nejake veci som uz mala vytvoreny nazor. uzavrela som to v sebe.isli sme dalej. relativne dobre obdobie sme mali.

kedze mame spolocny pocitac, a on je tam stale prihlaseny na fb, tak pocas toho ako som bola na pc som tam videla ze mu pisal nas spolocny kamos. Nedalo mi to precitala som si … bolo tam pisane vela z toho co sme z posledne mesiace zazili… divne nemysllea som ze chlapi taketo veci riesia. ale ja som z toho na nervy, co som sa tam docitala o sebe. on to inac vnima upne, strasnehu hrdinu tam zo seba struhal,( ani raz nezmienil ze by bola chyba aj nna jeho strane) . teraz neviem ako mu to povedat ze ma velmi ranilo co som tam nasla. hambim sa ze som to citala….intuicia mi vravela ze to mam pozriet.pretoze niekedy mam pocit h neho ze ine robi a ine rozprava.

boli tam sukromne veci, dost dolezite, napr. ze ako reagujem po hadke ( ze vela rozpravam, ze mu idem na nervy, ze omielam dokola veci, ze sa vraciam do minulosti stale. ze si nevazim co on pre mna robi(aj do vreca ma hadzal ze dnesne zeny su otrasne), pri tom nechapem zazili sme v lete krasnu dovolenku, kazdy vikend chodime na vylety.

hra frajera pred druhym chlapom?? nie je ku mne lojalny a to mi vadi

anonym_2e9e8a
29. sep 2025

@anonym_autor ty si žiadnu dôveru nestratila, nikdy si ju ani nemala, inak by si mu neliezla do jeho správ. Predpokladám, že to robíš pravidelne a za jeho chrbtom. Takže tu by som začala. Sama ho tu obsieras a tiež by nebol nadšený, keby si prečítal čo ty tu píšeš o ňom a dokonca s cudzími ženami, ani nie s niekým koho dôverne poznáš. Popracuj na sebe a na svojich chybách.

anonym_fb93b9
29. sep 2025
@sova7

@marlenka25 nie je správne svoj vzťah rozoberať s inym človekom je to nefér k partnerovi

@sova7 kamoške poviem všetko preco nefer?

sova7
29. sep 2025
@anonym_fb93b9

@sova7 kamoške poviem všetko preco nefer?

@anonym_fb93b9 lebo je to nefér voci partnerovi hovoriť o ňom keď tam nie je je to ohováranie

chlebikova
29. sep 2025

Podla mna, ak mas vo vztahu nejaky problem, povies o nom partnerovi, odkomunikujete si to, ale stale sa to nemeni, tak ok, kludne sa chod postazovat kamaratovi/tke. Ale ak mas problem a hned bezis za kamaratom/kou a nepovies to partnerovi, tak wtf... s kym si vo vztahu a co vlastne chces dosiahnut?

anonym_a0679f
29. sep 2025

Podla mna z toho co si napisala, tam zase nic take katastrofalne nenapisal.. napisal to co si vela chlapov mysli o partnerkach a este k otmu je to chlap, cize sa prirodzene nebude rozplyvat nad dovolenkou a chvilkami takymi a onakymi. To co pisal mi ani nepride ani ako nejaky priserny problem. Tebe podla mna bolo skor neprijmene citat ze si pisu o tebe 🙂 Ja nevidim dovod aby rped kamaratom ta cielene ociernoval a on bol za chrumkaveho? na co? :DDD jeho kamosovi moze byt podla vsetkeho u r**i, ci sa rozidete a ci nie... keby hral chrumkaveho pred rodicmi, tvojimi, jeho.. to by bola ina rec..

Za mna ale tento vztah velmi vyznam nema, krizami podla mna maju prechazdat vztahy neskor, vztahy s detmi, po svadbe a realnymi problemami... ak to skripe pri beznom byvani tak, ze treba riesit knizky a komunikaciu a zlepsenie toho a onoho, tak treba proste hladat dalej. Je to trapenie. A zbytocne. KEd sa konflikt objavi v manzelstve po xy rokoch, ano vtedy je na mieste riesit pomoc, poradne, zmenu fungovania.. ale nie takto. Je dost mozne ze ani nechapes chlapsky svet velmi? ze proste prehanas a chces to riesit, co proste bezny muz ani neriesi, osomre si a urobi co zena povie ale nebude sa pred kamosmi vychvalovat tym :DDD

tim23
29. sep 2025

@anonym_autor ja by som to neriešila. Potreboval sa niekomu vyrozprávať.

sova7
29. sep 2025
@anonym_a0679f

Podla mna z toho co si napisala, tam zase nic take katastrofalne nenapisal.. napisal to co si vela chlapov mysli o partnerkach a este k otmu je to chlap, cize sa prirodzene nebude rozplyvat nad dovolenkou a chvilkami takymi a onakymi. To co pisal mi ani nepride ani ako nejaky priserny problem. Tebe podla mna bolo skor neprijmene citat ze si pisu o tebe 🙂 Ja nevidim dovod aby rped kamaratom ta cielene ociernoval a on bol za chrumkaveho? na co? :DDD jeho kamosovi moze byt podla vsetkeho u r**i, ci sa rozidete a ci nie... keby hral chrumkaveho pred rodicmi, tvojimi, jeho.. to by bola ina rec..

Za mna ale tento vztah velmi vyznam nema, krizami podla mna maju prechazdat vztahy neskor, vztahy s detmi, po svadbe a realnymi problemami... ak to skripe pri beznom byvani tak, ze treba riesit knizky a komunikaciu a zlepsenie toho a onoho, tak treba proste hladat dalej. Je to trapenie. A zbytocne. KEd sa konflikt objavi v manzelstve po xy rokoch, ano vtedy je na mieste riesit pomoc, poradne, zmenu fungovania.. ale nie takto. Je dost mozne ze ani nechapes chlapsky svet velmi? ze proste prehanas a chces to riesit, co proste bezny muz ani neriesi, osomre si a urobi co zena povie ale nebude sa pred kamosmi vychvalovat tym :DDD

@anonym_a0679f keď mu vadia žeby nech sa dá dokopy s kamošom on vo vzťahu predstiera a nie je úprimný na co taký vzťah?

bambulkaaskatulka
29. sep 2025

Tvoje problémy a ministerský plat by som chcela. Jasné, dievča,čo na svojho partnera kyda na verejnom fóre a ešte mu lozi do súkromných správ sa ide sťažovať, že chlapík napísal kamošovi, že ženská pri hádkach vyťahuje staré vecí. Btw, nie je také zlé, že to napísal, ale že to robíš. A áno , aj chlapi rozoberajú vzťahy. Aj chlapi potrebujú polutovat. Aj chlapi, tak ako každý človek na tejto planéte, seba vidia v lepšom svetle. A ak ste ozaj 30+ , to, čo potrebuješ, je dozrieť. Ak si ale stále myslíš, že toto je také strašné, pusti chalana na slobodu a choď hľadať pána dokonalého, s ktorého správami budeš spokojná 🤦

anonym_a0679f
29. sep 2025
@sova7

@anonym_a0679f keď mu vadia žeby nech sa dá dokopy s kamošom on vo vzťahu predstiera a nie je úprimný na co taký vzťah?

@sova7 viditelne moze byt uprimny.. :DDD naschval budem prehanat, ale zena vytahuje stale stare veci, cely cas kvaka... to su take typicke problemy muzov a nic katastrofalne. Ona ked je precitlivela, tak nech 1)nelezie do sprav alebo 2) najde si nejakeho anjela, lebo ja teda nepoznam chlapa co by na taketo si neposomral a neznamena to hned, ze koncia vztah :D PROSTE NIC, ale absolutne nic hrozne tam nie je z coho by ona mala byt nejak otrasena... ak teda fakt nie je nejaka snehova vlocka snivajuca o princovi bajajovi co ju bude na rukach nosit a ospevovat na kazdom kroku a sebe pred kamosmi popol na hlavu sypat...

sova7
29. sep 2025
@anonym_a0679f

@sova7 viditelne moze byt uprimny.. :DDD naschval budem prehanat, ale zena vytahuje stale stare veci, cely cas kvaka... to su take typicke problemy muzov a nic katastrofalne. Ona ked je precitlivela, tak nech 1)nelezie do sprav alebo 2) najde si nejakeho anjela, lebo ja teda nepoznam chlapa co by na taketo si neposomral a neznamena to hned, ze koncia vztah :D PROSTE NIC, ale absolutne nic hrozne tam nie je z coho by ona mala byt nejak otrasena... ak teda fakt nie je nejaka snehova vlocka snivajuca o princovi bajajovi co ju bude na rukach nosit a ospevovat na kazdom kroku a sebe pred kamosmi popol na hlavu sypat...

@anonym_a0679f dnešné ženy su otrasné to je v pohode ? Tak nech žije s chlapom mna by to nasralo keď si toto myslí o ženách nijaká mu nebude dobrá a môže robiť čokoľvek je to myzogin

domkakvet
29. sep 2025

@anonym_autor tak ze este o tebe pisal aj nieco co nie je pravda, tak ze si len jeho prechodnou stanicou kym nenajde nieco lepsie.

lienka.7
29. sep 2025

@anonym_autor no, aspoň si zistila, že čo si o tebe tvoj frajer skutocne mysli a ako ta vlastne vníma. Je na tebe, ci tvojim frajerom bude aj naďalej. Mojim by už nebol.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_d3fc43
29. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka az na to ze nezasluzi. Ona ho tu neohovara?

meg91
29. sep 2025
@sissy27

@anonym_autor asi by sa ma to svojim sposobom dotklo, nikto nechce o sebe citat negativne, hoci pravdive veci. Ale my si tiez s kamoskou povieme uplne vsetko do detailov, takze mi to nepride nijak zvlastne.
Ber to pozitivne - konecne si sa dozvedela, ako vidi vas vztah a teba on. Nieco sice nafukol, ale ze si po hadke taka onaka, to je proste fakt. Ty to mozno vnimas inak, on to vidi takto a vadi mu to. Si teraz o krok vpred - bud mu povies, ze si to citala a skoncili ste, alebo sa nad tym zamyslis a pri dalsej hadke nebudes vytahovat veci z minulosti, nebudes donho zbytocne hustit a dookola omielat to iste atd. To uz je na tebe, ako s tymi informaciami nalozis a co vlastne chces, ci je to ta posledna kvapka do toho preplneneho pohara, alebo s tym chces pracovat.

@sissy27 no už kto normálny riesi vzťahy s kamoškou alebo kamošom. A ESTE do detailov no akože žasnem .Ďalšia co si neváži ani samu seba..kde to partnera

really8
29. sep 2025
@meg91

@sissy27 no už kto normálny riesi vzťahy s kamoškou alebo kamošom. A ESTE do detailov no akože žasnem .Ďalšia co si neváži ani samu seba..kde to partnera

@meg91 nemas kamosky ze?

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_d3fc43
29. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka ale prosim ta, nehladaj tam nieco co nie je. Presne som vedela ze zacnes s tym ze ona prisla po radu. Bla bla.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
sissy27
29. sep 2025
@meg91

@meg91 ten, kto dovernych kamosov / kamosky ma 🙃 ti ostatni placu doma do vankusa alebo si platia terapie. Obcas si kazdy potrebuje vyliat srdce, vypocut si nestranny nazor, pozriet sa na veci inou optikou. To neznamena, ze pripadny problem neriesim s tym, koho sa tyka a uz vobec nie to, ze si nevazim samu seba alebo partnera, to takyto blud neviem kde si zobrala. Ja som vdacna za ludi okolo seba, ze si naozaj mozeme povedat aj velmi doverne veci bez strachu z toho, ze nas niekto bude sudit a nemusime sa obmedzovat na nudne debatu o pocasi a praci. A je mi uprimne luto ludi ako si ty, ktori nikdy nezazili a uz asi ani nezaziju to, comu sa hovori naozajstne priatelstvo.

anonym_d3fc43
30. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka pokryteeeeeeeec.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_d3fc43
30. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka ....a este aj nechapava. Nechaj tak...

tiezjedna
30. sep 2025
@anonym_d3fc43

@malinkajozka ....a este aj nechapava. Nechaj tak...

@anonym_d3fc43 joj prepáč, ale ty čo sa tu odbavuješ? Trafená hus zagágala? Praktiky jej frajera sú ti blízke?? Pretože jediný, kto od začiatku nechápe podstatu a príspevok autorky, si ty👍

anonym_d3fc43
30. sep 2025
@tiezjedna

@anonym_d3fc43 joj prepáč, ale ty čo sa tu odbavuješ? Trafená hus zagágala? Praktiky jej frajera sú ti blízke?? Pretože jediný, kto od začiatku nechápe podstatu a príspevok autorky, si ty👍

@tiezjedna co prskas? Ten pribeh o nepodarenom manzelovi je tvoj? Vacsina populacie riesi svoj zivot (vztahy, vychovu, karieru) s priatelmi. Na to priatelstva su. Takze ano je mi blizke ze sa jednej najblizsej kamoske vyzalujem ked ma chlap alebo deti nastvu.

tiezjedna
30. sep 2025
@anonym_d3fc43

@tiezjedna co prskas? Ten pribeh o nepodarenom manzelovi je tvoj? Vacsina populacie riesi svoj zivot (vztahy, vychovu, karieru) s priatelmi. Na to priatelstva su. Takze ano je mi blizke ze sa jednej najblizsej kamoske vyzalujem ked ma chlap alebo deti nastvu.

@anonym_d3fc43 o mojom manželovi tu reč nikde nebola, ty fakt nerozumieš tomu, čo čítaš alebo sa len robíš? 🙄keď sa najbližšej kamoške vyžaluješ, tak tiež zveličuješ, len aby si z partnera urobila debila a zo seba obeť? Nepríde ti to úbohé?

meg91
30. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka takto presne..

meg91
30. sep 2025
@really8

@meg91 nemas kamosky ze?

@really8 A ty co máš? Ani rodine ani tej naj naj kamoške by som sa nikdy nesťažovala na manžela? Robia to iba naivne hlupane.!! Prepáč, ale skus hádať, že prečo? Pretože nikdy ale ze nikdy nevieš,kedy to použije proti tebe alebo sa prekecne a povie tam kde nemá a nakoniec ty budeš v pasci..véd sa len hádajú a bla bla ...a prečo by som známej alebo kamoške moje problémy hádzala na hlavu ? 🙈 ja ani o deťoch nehovorím nikomu ani sa na ne nesťažujem príde mi to divne ..To co mate vy ako manželia medzi sebou by malo ostať medzi vami vaše problémy a hádky sa majú riešiť vo dvojici ty a manžel ( partner) a nie kamoška a tie rady potrebuješ? Taka si,že až rady potrebuješ? Alebo kvôli čomu až do detailov všetko vyrozprávas kamoške? Asi budeš nie moc doverihodny človek..vieš o tom to je

anonym_d3fc43
30. sep 2025
@tiezjedna

@anonym_d3fc43 o mojom manželovi tu reč nikde nebola, ty fakt nerozumieš tomu, čo čítaš alebo sa len robíš? 🙄keď sa najbližšej kamoške vyžaluješ, tak tiež zveličuješ, len aby si z partnera urobila debila a zo seba obeť? Nepríde ti to úbohé?

@tiezjedna ja netvrdim ze bola. Opytala som sa. Tak co si domyslas? Sama sa strapnujes aka si hrrr.