Stretávanie sa s inými mužmi
Ahojte,
som 2 tyzdne po rozchode.
Dnes som sa rozhodla ze pojdem von s jednym chalanom (vobec sa mi nepaci, nie je to moj typ ani nic podobne)
Mam v sebe rozne zmiesane pocity.
Na jednej straane nechcem uz sediet doma a plakat do vankusa, na druhej strane citim, ze este nato nie som pripravena.
Este k tomu trpim Adaptačnou poruchou, ktora moj rozchod a stahovanie sa od ex priatela samozrejme vyhrotila.
Ziem v meste kde nemam kamaratky. Nemam sa komu vyplakat ani nic podobne.
Teraz neviem čo robit.
Ja by som išla, ak to má byť len v rámci vypnutia, že sa porozprávate, prejdete, tak možno ti to pomôže. Ale viac by som neriešila (sex a flirtovanie)
Ahoj, odkiaľ si? Momentálne prežívam to isté
daj sa zas dokopy s byvalym. naco chodis von s inymi, ked lubis byvaleho?
@autorka ja som takto isla von s muzom, ktory sa mi nepacil, a nemala som chut niekoho "zase" spoznavat. Teraz je to moj manzel. On je to najlepsie, co ma v zivote stretlo. Takze aj take veci prinasa zivot. Mozno na povzbudenie🙂
boze chod s nim na kavu, lepsie ako sedieť doma a ľutovať sa, cim viac kontaktov, tým väčšia šanca, ze spoznáš nových ľudí, kamarátstvo sa uz neráta?
Teba niekto nuti 2 tyzdne po rozchode randit? Ci preco ides?
Chudák chlap s ktorým dnes ideš.
@mickao kosice
@aaaa1111 lebo on ma nelubi
tak stava sa obcas v zivote, ze sa dvaja pohadaju a potom spravia nieco, co budu lutovat. nebolo by lepsie skusit ten vztah zachranit?
@aaaa1111 nie je to mozne, nakolko ma nelubi, necitil ku mne uz nic
ma uz inu? ak nie, vzdy je sanca. niekedy aj vtedy, ked ma inu
@aaaa1111 nema inu, len ma nelubi, takze sanca tam nie je.
aj mna kedysi nechala byvala, nasla si ineho. tak som chodil do kostola, modlil som sa. netrvalo dlho a rozisla sa. a po rozchode sa chcela dat dokopy. mozno to chce len trosku casu a veci sa nejako utrasu same
@aaaa1111 uz mam dost rokov aby som verila v zazraky
lenze ja som sa s nou uz dokopy viac nedal. u mna ten zazrak bol taky, ze ta vsetka bolest sa stratila a do mojho zivota prislo uzasne dievca. zivot je velmi zvlastny, niektore veci sa zdaju byt nepochopitelne. aj v tom tvojom zivote ta caka este velmi vela veci, ktore pochopis az s odstupom casu. a niektore nepochopis nikdy, aj ked mas dost rokov a tych rokov bude este pribudat... v kosiciach je krasny kostol, dom sv. alzbety. skus tam niekedy zajst, mozno v zazraky zacnes verit znova...

Mala si si dat este cas na zotavenie sa po rozchode. Randenim si nepolepsis. Kazdeho budes porovnavat s nim a mozu sa ti muzi aj zhnusit. Rande si odtrpis a prides domov s placom.