icon

Stretla som ex a neskutočne ma to vytočilo

21. aug 2025

Po roku som náhodne stretla ex. Neskutočne mi to pokazilo deň. Rozišli sme sa lebo mi v ničom neustúpil , muselo byť po jeho. Vo všetkom som musela byť samostatná, vôbec nebol pozorný typ. A čo vidím? S novou si ide po meste, ona drží psa ako keby to bolo bábätko, ktorého mimochodom ja som veľmi chcela ale on si dupol, vraj keď donesiem psa, tak ma nechá. Vraj je to otravné a samé baktérie. On jej kabelku nosí, pobozká ju, zatiaľ čo si slečna fajčí. Mne nikdy neniesol ani mikinu. A ešte k tomu fajčiarka, vždy hovoril, že je to nechutné keď niekto fajčil.

Ako sa môže človek tak rýchlo zmeniť? Na jednej strane sa snažím hodiť to za hlavu, ale na druhej... je to strašne nanič vidieť ho takto. Už som bola zmierená po rozchode, nemyslela na neho a toto ma tak neskutočne rozhodilo.

Strana
z2
zooeynka
21. aug 2025

Lebo ho henta vie upratat. Sekera. Ty si suchala nohami a posluchala. Ina si vie urobit poriadky.

minka201
21. aug 2025

Nevieš, čo mu bude po čase prekážať na novej frajerke, tak nerieš. Možno je len čerstvo zaľúbený, tak jej to toleruje. Tebe s ním dobre nebolo, tak kašli na to, či s ním bude dobre inej. Veď nie je jediný chlap na planéte. Vaše cesty sa rozišli, dopraj sebe aj jemu lepšiu budúcnosť.

midka
21. aug 2025

nebol natolko zalubeny, aby robil kompromisy,, ako sa povie,,, nelietal pri tebe,, ale bol pevne na zemi.....

biglovemom
21. aug 2025

Nezmenil sa podla mna , len nasiel partnerku inej povahy .to je vsetko. S tebou to nema nic spolocne

minenkaa
21. aug 2025

Lebo ty si pre neho nebola ta práva a ona je

minka201
21. aug 2025

Je normálne porovnávať sa po rozchode s novou, analyzovať, v čom je lepšia od teba, prečo s ňou vyzerá spokojnejší, prečo tebe netoleroval to, čo toleruje jej. Ale pri týchto úvahách si treba položiť otázku: Ak by sa teraz oni dvaja náhle rozišli a on opäť prejaví záujem o teba, brala by si ho späť? Ak nie, je zbytočné sa zapodievať myšlienkami naňho.

balerina2025
21. aug 2025

mozno sa len pretvaruje ludia sa nevedia zmenit zo dna na den

ukgirls
21. aug 2025

jednoducha odpoved-ju miluje a teba nemiloval ... ty by si u eho nikdy nemala to co ma ona- ale ani to neznamena ze su stastny .. ty sa uz do minulosti nevracaj a zi si terajsi zivot

minenkaa
21. aug 2025
@minka201

Je normálne porovnávať sa po rozchode s novou, analyzovať, v čom je lepšia od teba, prečo s ňou vyzerá spokojnejší, prečo tebe netoleroval to, čo toleruje jej. Ale pri týchto úvahách si treba položiť otázku: Ak by sa teraz oni dvaja náhle rozišli a on opäť prejaví záujem o teba, brala by si ho späť? Ak nie, je zbytočné sa zapodievať myšlienkami naňho.

@minka201 vôbec to nie je normálne sa porovnávať s novou partnerkou ex

deti95060810
21. aug 2025

ja si zas myslím že tvoj ex stárne - ako každý - a tak zo svojich nárokov poľavuje.
aby náhodou nezostal sám.

minka201
21. aug 2025
@minenkaa

@minka201 vôbec to nie je normálne sa porovnávať s novou partnerkou ex

@minenkaa Nevravím, že je to prospešné, ale myslím, že väčšina ľudí to po rozchode do určitej miery robí.

anonym_204d9a
21. aug 2025

Ale co tu pisete za blbosti .že ju nemiloval . Keby si všetci hned sadli -muž a žena - každý ma len 1 neho partnera za cely život.
Autorka je úplne iná povaha ako jeho nová partnerka .
A preto robi veci ktoré predtym nerobil.

nairobi
21. aug 2025

@anonym_autor takto isto som rozčarovaná z kamarata,,,nechal kamošku po 20r.chodenia,,, obaja cca 50r., ona chudá, dlhé vlasy, krásna žena, pracovitá a po 20r.ju len tak vymenil zo dna na deň za staršiu od neho, nižšiu, krátke bordove vlasy, do tváre aby sa nik neurazil ale ciganka zvraskavena, živnostníčka na vlastnej nohe a majú tiez psa,,,,v pôvodnom vzťahu zakazoval akékoľvek zviera,,, nerozumiem takýmto razantnym výmenám

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_44e332
21. aug 2025

Ja Ti poviem pravdu, že ja som sa rozisla s exom, bolestivo, nechal ma a mám neskutočný strach že toto tiež zažijem … strašne by som bola nešťastná a každý deň dufam, že ak k tomu dôjde nezasiahne ma to ☹️
Čiže ja Ťa chápem, že je to bolestivé

modratrixie
21. aug 2025

😁to je nič ja som s bývalim bola dlho a to bol totálne lenivý človek, nikde nechcel chodiť, len jedol, spal a písal si s kamarátmi na sociálnych sieťach, nenávidel deti ani sa na žiadne nepozrel, nechcel cestovať a v práci si nikdy nevedel vybaviť voľno, nechcel chodiť do spoločnosti ani sa s nikým priateliť .. po rozvode mi začal posielať fotky s deťmi, ako posiluje, chodí na túry, na bicykli, zrušil sociálne siete, chodí na párty a baví sa so všetkými ľuďmi z ktorých sa smial a na ktorých nadával 😁🙏samozrejme všetkým povedal že to ja som ho brzdila a nedovolila sa s nimi priateliť 😅nech si užijú tu zmiju … jednoducho pre teba nevedel nič urobiť lebo mu na tebe nezáležalo… môj nevedel akceptovať ani takú vec aby pri mne nefajčil v aute lebo ma dusi… tiež som to doteraz nepochopila ale vieš čo podľa mňa sa ľudia nemôžu zo sekundu na sekundu zmeniť a ja som strašne vďačná že som sa takého človeka zbavila, to si váž aj ty lebo keby ste spolu tak sa nič nezmení 🙏

midka
21. aug 2025
@anonym_204d9a

Ale co tu pisete za blbosti .že ju nemiloval . Keby si všetci hned sadli -muž a žena - každý ma len 1 neho partnera za cely život.

@anonym_204d9a no, ale ved to je aj pravda, vies kolko ludi, zacne chodit s niekym len preto, lebo nikoho nema, resp. nikto nema o neho zaujem, a preto, hned ako sa zmeni situacia, stretne niekoho lepsieho, alebo niekto, kto o neho predtym ani nezakopol zrazu ma o neho zaujem, opusta docasny pristav,,, a presne preto,, niektori su radsej vo friend zone s niekym s kym citia, ze je to len na 95% a nie na 100% ...tiez by som s nikym nechodila ak by to malo byt len na 99,9% a nie na 100%,,, ale je milion takych ktorym to nevadi,,,,

modratrixie
21. aug 2025
@modratrixie

😁to je nič ja som s bývalim bola dlho a to bol totálne lenivý človek, nikde nechcel chodiť, len jedol, spal a písal si s kamarátmi na sociálnych sieťach, nenávidel deti ani sa na žiadne nepozrel, nechcel cestovať a v práci si nikdy nevedel vybaviť voľno, nechcel chodiť do spoločnosti ani sa s nikým priateliť .. po rozvode mi začal posielať fotky s deťmi, ako posiluje, chodí na túry, na bicykli, zrušil sociálne siete, chodí na párty a baví sa so všetkými ľuďmi z ktorých sa smial a na ktorých nadával 😁🙏samozrejme všetkým povedal že to ja som ho brzdila a nedovolila sa s nimi priateliť 😅nech si užijú tu zmiju … jednoducho pre teba nevedel nič urobiť lebo mu na tebe nezáležalo… môj nevedel akceptovať ani takú vec aby pri mne nefajčil v aute lebo ma dusi… tiež som to doteraz nepochopila ale vieš čo podľa mňa sa ľudia nemôžu zo sekundu na sekundu zmeniť a ja som strašne vďačná že som sa takého človeka zbavila, to si váž aj ty lebo keby ste spolu tak sa nič nezmení 🙏

Ozaj a aj cestuje a ma už voľno zrazu … pri mne si nevedel zobrať voľno ani keď som musela ísť do nemocnice, teraz je ľudomil a ja sviňa pre celú dedinu 💪držím palce ale tak zdravo sa naser na to

minenkaa
21. aug 2025
@minka201

@minenkaa Nevravím, že je to prospešné, ale myslím, že väčšina ľudí to po rozchode do určitej miery robí.

@minka201 myslím že určite nie,koli čomu

minenkaa
21. aug 2025
@anonym_204d9a

@anonym_204d9a no dobre, tak táto nová mu viac vonia ,ako stara

anonym_7144fa
21. aug 2025

Ja som tak bola z ex.. vôbec nemal nejakú extra chuť somnou tráviť čas, skôr mi to prišlo že to bral ako povinnosť sa somnou stretnúť. Žiadne objatia, na hocičo mal viac času než na mňa. "Vykrikoval" mi že na akú vysokú školu chodím, že prečo som nešla na nejakú medicínu napríklad, nebol pozorný ku mne, necítila som záujem atď atď... No a za nejaký čas si našiel babu ktorá sa volá ako ja, robí gélové nechty ako ja kedysi, chodila na tú istú vysokú školu (na ktorú mal námietky)ako ja ale ona len prvý stupeň si urobila
Mňa osobne to neserie že si našiel inú a je spokojný s tým čo mne "vyčítal".. ja som rada tak s odstupom času že s ním nie som (mám lepšieho ) a že to skončilo len tiež ma napadlo že prečo mu pri mne veci vadili ale tie isté veci mu už pri nej nevadia a hlavne tá škola :D aky je rozdiel že som na takú chodila ja a vadilo mu to ale že jeho aktuálna tam chodila mu už nevadí

anonym_44e332
21. aug 2025
@modratrixie

@modratrixie presne môj ex, ktorý len spal, chodil s kamošmi a do prace. Prišla sobota nedela a on cez deň zatiahol závesy a spal. To chcel aj od omňa. Zrazu sa chodí bicyklovať. Na tom bicykli čo 3 roky nevedel vytiahnuť z pivnice lebo je pokazený až došlo k hádke a potom ho vybral. Teraz je veľký cyklista … Ísť na výlet/pobyt bolo nemožné .. teraz? bol s kamosom na dovolenke v Japonsku…

anonym_44e332
21. aug 2025
@anonym_7144fa

Ja som tak bola z ex.. vôbec nemal nejakú extra chuť somnou tráviť čas, skôr mi to prišlo že to bral ako povinnosť sa somnou stretnúť. Žiadne objatia, na hocičo mal viac času než na mňa. "Vykrikoval" mi že na akú vysokú školu chodím, že prečo som nešla na nejakú medicínu napríklad, nebol pozorný ku mne, necítila som záujem atď atď... No a za nejaký čas si našiel babu ktorá sa volá ako ja, robí gélové nechty ako ja kedysi, chodila na tú istú vysokú školu (na ktorú mal námietky)ako ja ale ona len prvý stupeň si urobila
Mňa osobne to neserie že si našiel inú a je spokojný s tým čo mne "vyčítal".. ja som rada tak s odstupom času že s ním nie som (mám lepšieho ) a že to skončilo len tiež ma napadlo že prečo mu pri mne veci vadili ale tie isté veci mu už pri nej nevadia a hlavne tá škola :D aky je rozdiel že som na takú chodila ja a vadilo mu to ale že jeho aktuálna tam chodila mu už nevadí

@anonym_7144fa ja osobne si myslím, že ľudia sa nemenia. Len v novom vzťahu hrajú na začiatku formu a snažia sa. Vedia čo predtým “nefungovalo” a zo začiatku si dajú pozor. Ale ich osobnosť skôr či neskôr vyjde na povrch ..

sisska96
21. aug 2025

Asi je zalubený a doteba nebol

balerina2025
21. aug 2025
@sisska96

Asi je zalubený a doteba nebol

@sisska96 mozno ju mal len ako casovku, dokym nenajde inu.

modratrixie
21. aug 2025
@anonym_44e332

@modratrixie presne môj ex, ktorý len spal, chodil s kamošmi a do prace. Prišla sobota nedela a on cez deň zatiahol závesy a spal. To chcel aj od omňa. Zrazu sa chodí bicyklovať. Na tom bicykli čo 3 roky nevedel vytiahnuť z pivnice lebo je pokazený až došlo k hádke a potom ho vybral. Teraz je veľký cyklista … Ísť na výlet/pobyt bolo nemožné .. teraz? bol s kamosom na dovolenke v Japonsku…

@anonym_44e332 😁hej presne, ja som fakt rada že som sa ho zbavila, jedine fakt čo ma trápi je u toho môjho to ohováranie všade

moonlight1210
21. aug 2025

A ty sa nezmenila od rozchodu? Nerobis si konecne, co ty chces a ako ty chces? Bez cakania na neho? Bez prosenia sa?
Nie je ti lepsie?

Tak kasli na to, co on dava jej a tebe nedal.
Nezabila si nahodou uz dost casu vo vztahu, ked si ho presne pre toto nechcela opustit a natahovala to s nim ako gumu v trenkoch? Az ste sa nakoniec aj tak rozisli, marne cele tvoje vyckavanie, kedy ti uz da respekt?
Tak ten cas nezabijaj zase pre to iste. Ze teraz budes zase toto v hlave riesit nanovo par dni.
Aj tak svoju satisfakciu nikdy nedostanes. NEdal tti ju vtedy, neda ti ju tym duplom ani teraz.

Povedz si: kaslem ja na teba, idem si zit svoj zivot, rob si co chces.
A chod si zit svoj zivot. Uz ho neries.

majlo1234
21. aug 2025

Podla mna vela z nas v dlhorocnych vztahoch stagnuje, trochu upusti z narokov/snov/vasni, trochu sa opusti…mozno sa to stalo aj vam. Prisla nova priatelka a novy vietor do zivota. Po rokoch ani tam to nebude ideaone

sevrin
21. aug 2025

Tak možno si uvedomil že kvôli cigaretám a psovi robil pri tebe zbytočné divadlo, tak to chce teraz napraviť.

ravehami
21. aug 2025

@anonym_autor nezmenil sa, pri nej to proste citi inak ako pri tebe 🙂

Strana
z2