icon

Stretla som ex a neskutočne ma to vytočilo

21. aug 2025

Po roku som náhodne stretla ex. Neskutočne mi to pokazilo deň. Rozišli sme sa lebo mi v ničom neustúpil , muselo byť po jeho. Vo všetkom som musela byť samostatná, vôbec nebol pozorný typ. A čo vidím? S novou si ide po meste, ona drží psa ako keby to bolo bábätko, ktorého mimochodom ja som veľmi chcela ale on si dupol, vraj keď donesiem psa, tak ma nechá. Vraj je to otravné a samé baktérie. On jej kabelku nosí, pobozká ju, zatiaľ čo si slečna fajčí. Mne nikdy neniesol ani mikinu. A ešte k tomu fajčiarka, vždy hovoril, že je to nechutné keď niekto fajčil.

Ako sa môže človek tak rýchlo zmeniť? Na jednej strane sa snažím hodiť to za hlavu, ale na druhej... je to strašne nanič vidieť ho takto. Už som bola zmierená po rozchode, nemyslela na neho a toto ma tak neskutočne rozhodilo.

Strana
z2
anonym_8e1334
21. aug 2025
@ravehami

@anonym_autor nezmenil sa, pri nej to proste citi inak ako pri tebe 🙂

@ravehami presne tak🙄

alyson29
21. aug 2025

Asi ju ľúbi viac, než ľúbil teba 🙂 tak to v živote chodí..

jana_eyre_2
21. aug 2025

Muži sa správajú k žene podľa toho ako si ju vážia.. k tebe mal bohužiaľ asi vlaznejsi vzťah ako k tejto novej slečne.. ale to neznaci nič o tebe, v budúcnosti stretneš muža, ktory si ťa bude vážiť a bude sa tiež snažiť nosiť ti mikinu a bude mať rád aj tvojho psa.. po nevydarenom vzťahu zväčša príde lepší..

anonym_8a2576
22. aug 2025

ako jej tu nakladate preboha, ze juj nelubil, nevazil si ju... ja sa priklanam k verzii, ze na zaciatku sa este snazi ale ta maska mu o chvilu padne. dospeli muzi sa nemenia...
tiez som bola taka jedna nova frajerka, co pre nu robil chlap o ktorom sa hovorilo aky je tyran, par mesiacov ta najlepsia a robil pre mna vsetko... co myslite, ako to skoncilo? neskor sa ukazalo, ze naozaj je to tyran.

Strana
z2