icon

Stretli ste sa s tým, že vám ľudia neprajú?

10. mar 2025

Blízky, cudzí….

tairyx
10. mar 2025

Áno.. ale paradoxne sa to vždy obrátilo proti dotyčným... zlo sa vždy vráti odosielateľovi.

sisska96
10. mar 2025

Jasne a je mi úúúúúúúúúplne na háku

denkabemommy
10. mar 2025

Áno. Dokonca vlastný otec, smutné je (preňho), že sa mi fest darí 😅

zmrzlinka2021
10. mar 2025

Vnímam to od jednej osoby, ale je to odrazené. Pretože ktokoľvek mi bude prísť niečo zle, stane sa to jemu.

kavasmliekom
10. mar 2025

Určite sa takí nájdu. Priamo do očí nikto, ale dopočula som sa.

balerina2025
10. mar 2025

@denkabemommy to je naozaj smutne.

biba_18
10. mar 2025

ja úprimne neviem - nijak sa tým nezaoberám…

autor
10. mar 2025

@zmrzlinka2021 ako sa ti ako darí takto odraziť?

viestta
10. mar 2025

Iste su v mojom okoli aj taki, ale nastastie si to nijak nepripustam. Svoj zivot mam vo svojich rukach a robim co viem a mozem. Nejaki neprajnici mi ho nepokazia

rozculena
10. mar 2025

to akože ti do očí povedia,že ja ti prajem všetko zlé? či ako?
lebo keď mi to nikto nepovie,tak neviem.A keby som vedela,tak to mám u prdele.

denkabemommy
10. mar 2025

@balerina2025 ak by som mala byť presná, tak jeho žena mi praje zlé ale je to hnusná manipulátorka, takže je to už od nich oboch 🙃.

hankab
10. mar 2025

Nie, a ak aj ano, tak o tom neviem. Nezatazujem sa ludmi, ktori mi otravuju zivot a nenecham ich liezt mi donho.

doriiis
10. mar 2025

Áno a hneď jak to zistím,mám krajší deň.Lebo keď ťa niekto nemusí,tak to znamená,že robíš niečo veľmi dobre.
Ľudia a ich názory nie su môj problém už pekných pár rokov

danieli
10. mar 2025

To bude zavist a z tej prameni, ze ti ludia nepraju, no je to ich bolest a trapenie, ze nieco v ich zivote je pokazene a preto si zelaju, aby to pokazene mali aj druhi, potom im je lepsie, treba to len velkym oblukom obist, nikto ti do oci nepovie, neprajem ti, ale vyzarovanie to citis, niekedy som neverila, ze ti moze druhy priat zlo alebo uskodit priamo nejakym skutkom, ale realita mi ukazala

oli18
10. mar 2025

Kedze nik mi to nepovedal, tak nie. 🤷

biba_18
10. mar 2025

mám príhodu, ale ja som to hodila za hlavu 😂 mala som krásnu blúzku a mi pristala, aj farebne aj strihovo, veľmi dobre som v nej vyzerala. a jedna kolegyňa mala furt také rýpavé poznámky na mňa keď som ju mala a muž mi na to že určite žiarli… no a raz jedno pekné ráno som si cestou do práce oblečená v tej blúzke zlomila nohu… stáva sa sa niekedy, ľudia si lámu nohy občas aj v obľúbených blúzkach… no a potom, neskôr, asi o 3 roky (tiež v máji) som mala v tej blúzke autonehodu, 4 rebrá zlomené… a muž mi vraví že by som mala tú blúzku rituálne spáliť 😂 keď mi ju až ták závidí… tak neviem, či mi nepriala tá kolegyňa alebo naopak priala … dodnes sa smejeme z toho s mužom…

autor
10. mar 2025

@danieli tiež som čistá otvorená duša. Bývala som jemnocitné dieťa, ktoré chcelo zachrániť celý svet. Ešte dlho do tridsiatky som bola presvedčená, že ľudia sú všetci dobrí a problém musí byť vždy len vo mne. No jasné že som si narazila hubu, nespočetne veľa krát, no vždy som zas a znova verila, že nik nikomu nevie priať nič zlé, lebo ja také takú zlomyseľnosť na sebe nepoznám. Ľuďom som nikdy nezávidela majetky, značky aút som sa naučila až pomaly štyridsiatke kvôli synovi. Materializmus ma celý život obchádza a potom zistím, že som asi jediná, ktorá to má v dnešnej dobe tak, že doprajem druhým a teším sa keď sa majú ľudia dobre a naopak súcitim keď to tak nie je.

biba_18
10. mar 2025

určite nie si jediná ☺️ dovolím si tak neskromne podotknúť…

danieli
10. mar 2025

Toto presne😊nevidane, som z podobnej rodiny, nemam sice kluce pod rohozkou, ale vsetci susedia vedia, kde su, keby nieco a tak naivne som si dlho zila, potom som zistila, ze mam v kase manko a ten mily pan, co sa na mna usmieval asi vedel preco, ked ma vedome okradol a tak podobne😂a kto chce ma stale moze obabrat, ale to uz nie je moja karma😊taky je zivot a svet

autor
10. mar 2025

@biba_18 vlastne, nikdy som sa tejto otázke urieknutia nevenovala, len raz sa ma jedna zahraničná vtedy kamarátka spýtala, či som jej závidela prsteň (večer som jej ho na návšteve pochválila) a že sa jej následne zlomil. Naozaj som sa zamyslela, ale hlavne nad jej psychickým zdravím vtedy.

muchotrafka298
10. mar 2025

No jezis maria, jasne, furt. Ale mne je to jedno. Nech si zavidia a riesia svoje bludy o mojej osobe, kam chodim, za co minam peniaze, kolko stoja dovolenky a neviem co. Keby sa kazdy staral sam o seba, tak by bolo o vsetkych dobre postarane, ako sa hovori.

rozculena
10. mar 2025

@muchotrafka298 a ako to vieš? Oni ti to povedia?

jamimo
10. mar 2025

samozrejme že stretla. Dokonca to ani kulantne neskrývajú 🤭 Viem, že je to prejav ich nešťastného bytia a mentálnej chudoby. A to nie je môj problém 👆 Od týchto spoločenských, rodinných, susedských folklórov som úplne oslobodená, stačí mi, že som ok a šťastná sama so sebou - tak ako som... Amen

muchotrafka298
11. mar 2025

@rozculena niektori ano ini to povedia dalsim a dozviem sa to sprostredkovane.

martin96321
14. mar 2025

Úspech Ti nikto neodpustí. Stačí že sa usmievaš a už si podozrivá,že sa náš dobre.

nelka93
14. mar 2025

Absolútne netuším. Mňa 99% ľudí nezaujíma, takže netuším co o mne vravia 😅

clementisa
14. mar 2025

Áno a kolkí a smutné je že blízka rodina ale nech ich roztrhne neriešim

lea513
14. mar 2025

Áno, stretla.

alenka58
20. mar 2025

v súkromí nie, v práci áno ale upozornili ma na to kolegyne, ja ignorujem veľa vecí v práci