Stretnutie s bývalou uprostred noci
Zaujíma ma čo si o tom myslíte. Dnes mi povedal priateľ, že v noci bol za bývalou. Že mu volala, že sa chce stretnúť. On vraj najprv povedal že nie, že veď nebude sa za ňou vláčiť v noci a zložil, ale že potom vyvolávala asi hodinu vkuse, tak nakoniec povedal že príde, ale že nech to už nikdy viac nerobí. A keď tak prišiel, že sa mu začala doprosovat, či to ešte nejak nedajú dokopy, vraj ona ho stále miluje a neviem čo všetko už hovorila. On jej že vraj povedal, že určite s ňou nič nechce mať a že my dvaja akurát riešime spoločne bývanie a sťahujeme sa do iného mesta, že je si 100% istý tým, že urobil dobre že je so mnou. Ona vraj urobila scénu začala historicky plakať tak sa ju snažil aspoň utíšiť a povzbudiť ze určite aj ona niekedy nájde šťastie. A potom odišiel domov. Som z toho dosť rozhodena. Boli spolu dlho, tak chápem že to nemusí byť jednoduché len tak zabudnúť, ale prečo sakra v noci z ničoho nič? Ja som bola na služobke, tak premýšľam že si to mohla nejak zistiť o spolocnych známych a preto ho kontaktovala práve vtedy. Je to cele divné ale hovorím si, že keby mali robiť niečo nekalé, asi by mi to na nos nevešal, že tam bol. Som z toho dosť nesvoja a bojím sa, že nedá pokoj kým sa neodstahujeme.
Zaujimava tema, skoda, ze nedokoncena 🤔
Trebaho dat na detektor lži.Tam sa jednoznačne vyluči, či klamal 😆
Nemala som čas sem pridávať, tak to zhrniem teraz. Nejak som si to upratala v hlave a aj napriek tomu, že ma to hneva, verím mu. Tá žena je úplná psychopatka a verím tomu, že keby sa jej to nepodarilo teraz, skôr či neskôr by si ho niekde "odchytila". Nevie rozdychat, že je s nimi na dobro koniec. Ani nevyzerá, že by to chcel ešte ďalej riešiť, on to berie tak ako keby išiel do obchodu. Nevracia sa k tomu, nerieši ju. Už takto mala raz snahu nadviazať kontakt skrz nejakú vec, ktorú si od nej chcel zobrať po dlhšej dobe čo si na to spomenul, ale vyriešil to celkom elegantne, tak si myslím že sa nemám čoho obávať. Ale je to taký blbý pocit. Hlavne keď cítim ako z nej ide voči mne zášť
Hmm zaujímavé, síce iné by to bolo, ak by si ho niekde odchytila počas dňa, urobila mu scénu atď...a iné je, ak za ňou ide niekam uprostred noci....Napíšem ti len jedno...milenka môjho bývaleho bola tiež podľa neho "psychopatka" a stále ho otravovala, nedala mu dýchať...a keď som sa s ňou stretla...bola to úplne normálna, mladá žena, zaľúbená...takže muž ti vie nakecať hocičo, aby si kryl chrbát...možno ich niekto videl, preto ti to povedal, aby si sa to nedozvedela od niekoho iného....ak mali niečo nedoriešené, mohli si to doriešiť cez deň, niekde na "kávičke"...ale nie UPROSTRED NOCI...a zaujímavé je, že to na ňu prišlo práve vtedy, keď si ty bola mimo 😁 No nič, je to tvoja osobná vec, pýtala si sa na názor ostatných, názor vyjadrili a je už len a len na tebe ako to v sebe spracuješ...Veľa šťastia.

Nebolo vhodné, že tam išiel, to je bez debaty. Ale na druhej strane by sme nemali partnera trestať za to, že bol k nám úprimný. Nemyslím si, že si v tomto prípade robil alibi, keď ti to povedal.