icon

Sú bežné hádky vo vzťahu

10. mar 2025

Ahojte môj posledný vzťah bol toxický. Teraz mám novy som šťastná ale keď príde nejaký konflikt ja ako keby neviem vyhodnotiť ci je situácia normálna alebo je to už príliš. Ja sa totiž bojím že zase spadnem do toho a neuvedomím si to. Ide o to že sme s frajerom šli na výlet. On šoféroval. Mali sme pustenú hudbu a zle odbočil. Začal kričať že prečo som mu skôr nepovedala že zle odbaca. Že on už je príliš unavený nevie sa poriadne sústrediť na cestu a mohla som ho zastaviť. Že teraz nevie kde sa ma otočiť a pôjde niekoľko km navyše. Že ja len sedím a mohla som to pozrieť v gps. Prekvapene som na neho pozrela a povedala mu nech sa upokoji zle odbočenie nie je dôvod na hádku a keď nechce aby sa také veci diali môžme ostať sedieť doma. Hneď sa mi ospravedlnil že je príliš unavený a mrzí ho to. Nech sa nehnevám že dostal nervy. Povedala som v poriadku nech to už nerieši a budem rada ak nabudúce svoje nervy ovládne. Keď som prišla domov ešte mi zavolal a znova sa ospravedlnil že ho to mrzí že na mňa vybehol šoféroval dlho a bol unavený a nechce aby som sa cítila zle. Sú toto bežné hádky vo vzťahu ? Alebo mám spozornieť?

Strana
z3
sasa1310
10. mar 2025

rozchod. Toto je situácia, kedy sa ti ukázal aký je a nestihol sa pretvarovať.

sevrin
10. mar 2025

Spozornieť by si mala, ak sa to bude častejšie opakovať. Keď je človek unavený a má všetkého dosť, tak vybuchne aj keby odbočil zle na kolobežke.

mischy00
10. mar 2025

Sledovať, či ho pravidelne niečo rozčuľuje...I keď človek v čerstvom vzťahu vie byť dlho neskutocne nerozhoditelny ( to je ten pud vyzerať stále neodolatelne)🙂...to sa prejaví všetko neskôr.

andrejka1974
10. mar 2025

Bol unavený v takom stave tiež občas vybuchnem , aké pokiaľ to nebude denne tak je to ok

frflos_nespokojny
10. mar 2025

tazko povedat. vystresovany , unava a nakoniec mna vytacaju aj soferi a viem sa vytocit aj na sebe ak urobim chybu, ale nesprdnem spolujazca.🙂

unicornlady
10. mar 2025

Kvôli jednej situácii by som ešte rozchod neradila. Najmä, keď si uznal chybu a ospravedlnil sa.
Avšak nemal obviňovať teba. Takže všímaj si ako sa prejavuje v rôznych situáciach.
A ak sa ti niečo nepáči, komunikuj to s ním otvorene.
Môže byť, že niečo, čo on pokladá za normálne, lebo to iným ľuďom nevadilo, tak tebe to vadiť môže. Takže povedz mu, ak nastane taká situácia.

Je taká teória, ktorá hovorí "dosť dobrá matka", "dosť dobrý partner"....
teda nie sme perfektní.

autor
10. mar 2025

Sme spolu pol roka. Niekedy keď je unavený alebo má toho v práci veľa keďže je hasič niekedy ma službu 24 hodín vtedy je taký nervóznejší ale nikdy na mňa nevybehol. Toto sa stalo prvý krát

frflos_nespokojny
10. mar 2025

nakoniec mozes oponovat. ty soferujes, ty zodpovedas. ked varis a prihori ti nieco, tak kto za to moze?

sense
10. mar 2025

Ok ak si videla že je unavený mohli ste výlet odložiť alebo si mu mohla navrhnúť že budeš šoférovať ty. Z jedneho skratu by som výsledky nevybodzovala , ospravedlnil sa. Ak budete nabudúce spolu tak mu povedz že ak bude unavený nemusíte ísť navylet ďaleko alebo že sa môžete pri šoférovanie vystriedať alebo že nech povie že je unavený a máš viac sledovať cestu aj ty.
Takisto sme tam neboli tak nevieme či hucal.pi tebe či zvýšil len hlas ktorý bol podrazdeny

sasa1310
10. mar 2025

no ja by som s takým nechcela byť. Prvých 6 mesiacov a už na teba vybehne a zvalí na teba niečo, za čo môže on. A ešte za takú banalitu. Ja by som sa rozišla. Potom niektorí tak žijú vo vzťahoch a v manželstve, keď takéto náznaky prehliadajú.

hankab
10. mar 2025

@sevrin mne sa teda nestava, ze vybehnem na partnera a stekam po nom, ked som unavena.

Mne by blikala kontrolka, nemal ziadny dovod po tebe stekat. Spravil blbost a vyburil sa na tebe.

autor
10. mar 2025

@hankab rozišla by si sa ?

pribinak
10. mar 2025

Rozchod????? Prečo????
Bol unavený….vy keď ste unavene tiež reagujete inak ako keď ste v pohode

Zas sa tu netvarme že sme všetky dokonale

hankab
10. mar 2025

Tazko povedat, asi kvoli jednemu vystupu nie. Ale musel by si to zehlit u mna a musela by som vidiet, ze si vazne uvedomil, ze spravil blbost. A pri dalsom takomto vystupe by som mu uz riadne vycistila zaludok, ze sa sprava ako debil.
Mam v rodine taky typ cholerika, ktory blaci po ludoch ked soferuje. Odmietam s nim chodit autom. Ja si ponadavam tiez, hlavne ked som sama. Ale urcite si nevybijam nervy na ludoch co pri mne sedia kvoli hluposti, ktoru urobim ja.

mircalla
10. mar 2025

Zatial by som neriesila, jedine ak by to bolo viac krat

rozkvet1
10. mar 2025

Opäť zlý výber partnera. Takáto bola moja matka. Výbušná pre hovadiny, potom sa ospravedlňovala. Ale počas svojich výbuchov vedela veľmi ublížiť slovami... Všetci od nej odišli. Odíď z krátkej cesty, človek ktorý sa rozčúli lebo zle odbočí? To sa mi stáva furt, s jeho nervami by som už aj infarkt prekonala

domkakvet
10. mar 2025

Ak ste neboli vopred dohodnuty, ze budes sledovat cestu cez GPS, alebo sledovat cestu, tak sa prejavil v plnej krase. Vyzera ze si opat k sebe pritiahla manipulatora. Po pol roku vztahu take vylevi.

rozkvet1
10. mar 2025

@domkakvet manipulátor je to správne slovo. Asi som z inej doby, ale nemal by predovšetkým šofér sledovať gps? Aby včas vedel kedy odbočiť alebo v akom pruhu sa držať atd?

sasa1310
10. mar 2025

@pribinak ja keď si predstavím náš vzťah s mužom v 6. mesiacoch, tak by som mohla byť unavená akokoľvek v živote by som na neho nevybehla, lebo som bola zamilovaná až po uši. A on rovnako. 5 rokov sme boli do svadby a nikdy ale fakt nikdy sa takéto niečo nestalo. Ani raz na mňa nezvýšil hlas a vážil si ma. A tak sa aj mám v niekoľko ročnom manželstve.
Teraz keď sa nám stáva rovnaká vec ako u nich s GPS, tak sa rehoceme a vtipne sa doberáme, kto za to môže

domkakvet
10. mar 2025

@rozkvet1 ano mal, mas pravdu, len tak som pre istotu napisala, ci neboli na niecom dohodnuti, lebo niekto nieco napise a vytrhne to z kontextu.

pribinak
10. mar 2025

@sasa1310 ja som temperamentná a tak posudzujem ľudí inak
Nie som hneď za rozchod

rozkvet1
10. mar 2025

@pribinak lenže on na ňu vybehol kvôli zlému odbočeniu. Ved ja nepoviem keby to bola vážnejšia vec ale odbocenie? No Ježiš Mária, otočím sa a vrátim naspäť 🤷

sasa1310
10. mar 2025

@pribinak sorry, ale vybehnúť na ňu kvôli takej banalite v 6 mesačnom vzťahu to nie je v poriadku. Aj ja som temperantná, nenechám si. Ale v 6mesačnom vzťahu môj temperament išiel bokom. Prevyšovala zamilovanosť. Potom tu máme témy, že muž je nervák, a pod. A keď sa baby pýtajú, že kedy začal, tak náznaky však boli od začiatku, ale chudáčik sa ospravedlňoval, tak bolo v poriadku.

pribinak
10. mar 2025

@rozkvet1 Jezis Mária …fakt rozchod? Za toto?
Čo tsk Fero nebude po mne nejruc. Chápem že si unavený, zle si odbočil, ale tak kričať po mne nebudeš

Jasne zadaná hranica, jasna komunikácia …a nie hneď hystericky rozchod

pribinak
10. mar 2025

@sasa1310 super , teším sa

sense
10. mar 2025

@pribinak stačí pms a z milých žien sa stávajú furie a nemusia byť ani unavene

pribinak
10. mar 2025

@sense skvele 👏👏

sticker
milka20
10. mar 2025

@sense ja aj ked som hladná 🫣😀

milka20
10. mar 2025

@rozkvet1 ešte pochopím keby ona zle odbočila 🤷🏼‍♀️ ale svoju chybu hádzať na niekoho je cudne

barborachors
10. mar 2025

Totálny kreten, priťahujes kretenov.

Strana
z3