icon

Sú bežné hádky vo vzťahu

10. mar 2025

Ahojte môj posledný vzťah bol toxický. Teraz mám novy som šťastná ale keď príde nejaký konflikt ja ako keby neviem vyhodnotiť ci je situácia normálna alebo je to už príliš. Ja sa totiž bojím že zase spadnem do toho a neuvedomím si to. Ide o to že sme s frajerom šli na výlet. On šoféroval. Mali sme pustenú hudbu a zle odbočil. Začal kričať že prečo som mu skôr nepovedala že zle odbaca. Že on už je príliš unavený nevie sa poriadne sústrediť na cestu a mohla som ho zastaviť. Že teraz nevie kde sa ma otočiť a pôjde niekoľko km navyše. Že ja len sedím a mohla som to pozrieť v gps. Prekvapene som na neho pozrela a povedala mu nech sa upokoji zle odbočenie nie je dôvod na hádku a keď nechce aby sa také veci diali môžme ostať sedieť doma. Hneď sa mi ospravedlnil že je príliš unavený a mrzí ho to. Nech sa nehnevám že dostal nervy. Povedala som v poriadku nech to už nerieši a budem rada ak nabudúce svoje nervy ovládne. Keď som prišla domov ešte mi zavolal a znova sa ospravedlnil že ho to mrzí že na mňa vybehol šoféroval dlho a bol unavený a nechce aby som sa cítila zle. Sú toto bežné hádky vo vzťahu ? Alebo mám spozornieť?

Strana
z3
sasa1310
11. mar 2025

@nikolas977 ty si ostaň, ja by som neostala. Našťastie sa mi nič také nestalo. A autorka tiež nie je asi moc zamilovaná, keď má ten pocit, že či to tak má byť a či je to normálne

nikolas977
11. mar 2025

@sasa1310 🤣🤣🤣🤣umreem

777januska777
12. mar 2025

@sasa1310 zamilovanie v 19 je niečo iné ako zamilovanie v 30. V 30tke ta zamilovanost často vyzerá triezvejšie a menej zasnene. Takže áno v 30tke potom je úplne normálne keď sa nejdeme partnera poskladať a nemáme problém sa správať normalnejšie a to občas zahŕňa aj frustráciu a neprimerane reakcie.

sasa1310
12. mar 2025
sasa1310
12. mar 2025

@777januska777 tak ja neviem ani po spoločných 20 rokoch, keď môj muž zle odbočí tak nevybuchne

777januska777
13. mar 2025

@sasa1310 tvoj muž, to je povaha, ktorá vyhovuje tebe. Potom sme tu vyzerá, že viacerí, ktorí vybuchnú. Život a ludia su rôzni a majú rôzne reakcie a ked tvoj muž nevybuchne ale ma na 100 % ďalšie negatívne vlastnosti, ktoré by nevyhovovali iným. A keby ti hovorili aké je to hrozne a ze sa máš rozviesť, lebo je to červená čiara a tak sa muž nechova, bola by si s tým ok?

nikolas977
13. mar 2025

@sasa1310 ty si mimo 😃

mandarinka555
29. mar 2025

@nikolas977 Kľud...niekto sa tu hrá, že má doma dokonalosť...pritom pravda býva presne opačná...jej chlap vybuchne pri každej blbosti, trošku ju preplieska a je len jej zbožné želanie, že to tak nie je🙈

euka210
30. mar 2025

Moj manzel by kvoli tomu nikdy nekrical, ked zle odboci...x krat sa nam to stalo...no tak sa musel vracat, nic hrozne, pokial sa clovek neponahla. Ked, tak sa hneva na seba, na mna nie. Na vyletoch bezne bludime a hladame kde zaparkovat a pod.aj s navigaciou 😁😁😁
Uvidis ake budu neskor jeho reakcie. Kvoli unave to moze byt len 1 situacia.
Nedorozumenia a vymena nazorov je sucastou vztahu. Dolezite je, ako sa k tomu clovek postavi. Aj aka je povaha...su cholerici a flegmatici. U nas som ja ta co skor vybuchne a emocie, manzel je kludas.

Strana
z3