Sú muži narodení vo váhach žiarliví?
Prosim vas ti len ja mam taku smolu, ze vsade sa bojí lde som ským by som potencionalne mohla byť, ze muž vo váhach je tak ziarlivy a ked chcem odíst yak v ziadnom prípade..ja uz neviem co mám sním robiť. Nevysvetlím mu nič, stále chytí nervy, doobeda je v robote vlastne cely cas by mu nerobilo problém byt 18hodin denne napojený.. dost je naviazaný namna on si myslí ze kazdý ide po mne. Dobre chapem pacim sa chlapcom, ale ved ani nikam nechodim, disko absolutne nikde von zabavy, a on aj tak si najde dovod. Proste mal by sa ist odblokovať alebo co. Akoze chápem ze sa bojí v minulosti ho podviedli aj dieta mu ostalo, ale ja uz tie kontroly neviem dať. Musim ho nechať...to by sa stupnovalo asi vsak sme spolu len 6 mesiacov.
@anonym_autor ano, chorobny ziarlivec nie je pouzitelny na vztah a na zivot a je uplne jedno v akom znameni sa narodil. Zidi z kratsej cesty. Nie si jeho majetok aby ta stale kontroloval. Ked ta nepovazuje za rovnocennu a dostatocne svojpravnu a zodpovednu na to aby si vedela co mas a co nemas robit, nema zmysel dalej ostavat v takom vztahu.
@anonym_autor ano, chorobny ziarlivec nie je pouzitelny na vztah a na zivot a je uplne jedno v akom znameni sa narodil. Zidi z kratsej cesty. Nie si jeho majetok aby ta stale kontroloval. Ked ta nepovazuje za rovnocennu a dostatocne svojpravnu a zodpovednu na to aby si vedela co mas a co nemas robit, nema zmysel dalej ostavat v takom vztahu.
@viestta ja som mu asi 100 sms uz poslala . Slovne vysvetlovala, zakazdým ze " on vie" ale tá hemisfera strachu emocna je silnejsia
. Takze sa to nezlepší nikdy.chápem a ja som ho aj nechala ale take tlaky mám že on sk myslí ze za ineho, pritom ja chcem len svaty pokoj a aspon rok nevidet nikoho, aj dva som bola sama. Som samotarka skor..mama par kamaratov dve kamosky a to je vsetko. Len ked on je tak nasilny, ze neviem ci niekomu by nenapadol volakoho keby ma o dva tyzdne niekde uvidí hadam sedet niekde na lavicke a taký chudák nebude ani tusit ze co sa deje.. neviem jak to mam skoncit nechce pocut rozumny argument, slubuje a nic..takze to je choroba. Super. No snad v lete budem mat uz pokoj , som kriste prvy raz mam takehoto vahu ja ze to je tým.
Ano kontrolu a to ma asi moc alebo co ..isto. to je moc aj na kona taha ma to dole..a aby to neskoncilo este horsie, nasilu chce byt kamarat a neviem co. Stale akoby ani som nas nenechala tak sa tvári. Az na drzovku by som povedala. Ma 30 len.
Minule ze fotku. Vecer ci som doma, to som zatehla ze tak toto nie, on chce stale uistit lebo js to neisty clovek. . Skoda pismenok sem:(
Ano kontrolu a to ma asi moc alebo co ..isto. to je moc aj na kona taha ma to dole..a aby to neskoncilo este horsie, nasilu chce byt kamarat a neviem co. Stale akoby ani som nas nenechala tak sa tvári. Az na drzovku by som povedala. Ma 30 len.
@anonym_autor
Poznam dve váhy muzov a absolútne ziadna žiarlivosť.A aj jednu zenu.To nieje znamením, to je choroba, a o chvíľku sa nebudes môcť na nikoho ani pozrieť, nieto ešte sama ist .Asi ma komplexy a žiadne sebavedomie, mysli si, že ini su lepsi
Koľko mate rokov?
Nie je to o znameni, je nahlavu chory, bez pokym mas este ako tak rozum; Lebo tento ti ho total vymyje casom a ostane z teba troska.
Keby je to môj chlap tak buď ide ihneď na terapiu ku psychológovi a začne s tým pracovať alebo je koniec. Nie, toto normálne nie je.
Minule ze fotku. Vecer ci som doma, to som zatehla ze tak toto nie, on chce stale uistit lebo js to neisty clovek. . Skoda pismenok sem:(
@anonym_autor skoda pismenok jemu. Je najvyssi cas na hrubu cervenu ciaru, podla toho co pises. Nech sa s tym vysporiada ako chce. A nenechaj sa vydierat a nabulikat si, ze bez teba sa zmarni. Nie, nezmarni sa, to bude len dalsi level manipulacie. Ked mu to neprejde, najde dalsi, ktorej bude vykladat, ze sa zle rozisiel, tak ako o tej (tych) predchadzajucich vykladal tebe. Keby bol taky uzasny, tak je stale s niektorou z nich. Ked su uz jeho ex, nejaky dovod tam bude a myslim si, ze ten isty. Jeho chorobna ziarlivost, ktoru nikto so zdravym rozumom akceptovat nebude. Ty budes len dalsia v zozname tych, ktore vcas utiekli
Aha muz vahy uz rozumiem 🙂 autorka naozaj ale naozaj to nie je v poriadku. Nie je to o znameni, on je proste chorobne ziarlivy. Od takeho len utekat, drzim paste!
Taký sú schopný vraždiť ak by ťa videli s iným.
@anonym_autor skoda pismenok jemu. Je najvyssi cas na hrubu cervenu ciaru, podla toho co pises. Nech sa s tym vysporiada ako chce. A nenechaj sa vydierat a nabulikat si, ze bez teba sa zmarni. Nie, nezmarni sa, to bude len dalsi level manipulacie. Ked mu to neprejde, najde dalsi, ktorej bude vykladat, ze sa zle rozisiel, tak ako o tej (tych) predchadzajucich vykladal tebe. Keby bol taky uzasny, tak je stale s niektorou z nich. Ked su uz jeho ex, nejaky dovod tam bude a myslim si, ze ten isty. Jeho chorobna ziarlivost, ktoru nikto so zdravym rozumom akceptovat nebude. Ty budes len dalsia v zozname tych, ktore vcas utiekli
@viestta vraj kazda ho podviedla..ale jeho naozaj aj prva podviedla je to tak pred 7 rokmi..aj tehotna s druhym bola ze druhe dieta cakala ked robil pre nich zazemie. Tam to naozaj dostal do chrbtu. Ci nema daku traumu ale tak ak ma jemu nepomoze nic, v 40tke by bol horsí. Toto bude choroba nie trauma..kedze vidi ze som iná, to on chyti nervy a predstavuje si scenare uistit ho marne 6 mesiacov to robim najprv to robil nenapadne teraz natvrdo aj hrubym hlasom.. takze hranice voci mne nemá. Tak vam dakujem vsetkym :( a ano mate pravdu sms mi chodia ze je to surne zavolaj a taketo.. oblafuje ma. Tolko rozumu mam, a dakujem. Ja ze to je take majetnicke znamenie. Moc viem lubit zvykol si na to. Ze to este nemal, lebo ja som taka ze velmi dam na javo city telom dotykmi oporou, lenze ked je bez hranič a naroky má ze posli mi fotku ci som doma aj postel gauc obcas tak to je nedovera. Nech si verí komu chce babrak obabraveny....uz cca mesiac len neervy mam
Uz vcera bolo neskoro na rozchod. Ukonci to, lebo skoncis naozaj velmi zle.
Keby je to môj chlap tak buď ide ihneď na terapiu ku psychológovi a začne s tým pracovať alebo je koniec. Nie, toto normálne nie je.
@anonym_598da4 su spolu 6 mesiacov, pocas ktorych zvysuje hlas, je nasilny a ty jej radis, nech ho posle na terapiu? Po 6 mesiacoch sa ma na neho vykaslat a noe riesit jeho terapie. Nepoviem, zeby mu preplo po 6 rokoch, ale takto…
@anonym_598da4 su spolu 6 mesiacov, pocas ktorych zvysuje hlas, je nasilny a ty jej radis, nech ho posle na terapiu? Po 6 mesiacoch sa ma na neho vykaslat a noe riesit jeho terapie. Nepoviem, zeby mu preplo po 6 rokoch, ale takto…
@anonym_33cf76 že si človek vôbec dovolí niečo poradiť
@anonym_autor .....Ja už tie KONTROLY neviem dať... veľmi dobre si to vystihla.Klucove slovo je KONTROLA.Tu sa treba mať na pozore.Tvoj partner má v sebe obrovskú neistotu, prázdnotu, malé sebavedomie, zažíva, že nemá hodnotu.A toto je pre ľudí neznesiteľná vnútorná " bolesť" .Čo je problém, že ako analgetikum používa KONTROLU.Kontroluje ťa,manipuluje a podobne.Aby si on naplnil svoj "vnútorný hlad" po hodnote a dôstojnosti," požiera" tvoju hodnotu, dôstojnosť a slobodu.
Žiarlivosť je ako závislosť podobná alkoholu a drogám.Čim ďalej tým viac bude potrebovať " dávky" žiarlivosti,jemu to nepomôže a ty vieš ako by si dopadla ty.
Nech ti hovorí čokoľvek,TY NIE SI ZODPOVEDNÁ za jeho stav,ani za to ako on cíti, alebo, čo spraví.Je to ako v mnohých príbehoch o svokrach na MK, tie ž nemajú sebavedomie a sebaúctu a napĺňajú si ju tým, že KONTROLUJÚ svoje nevesty a svojich synom, pokiaľ im to oni dovolia.
Alebo iný príklad - anorektičky.Maju pocit, že nemajú hodnotu a dokazujú si ju tým, že KONTROLUJÚ svoje telo.Lenze oni ničia seba a tvoj partner teba.Drzime ti tu všetci na MK palce,aby si čím skôr od neho odišla.👍
Keď som mala 16 rokov, tak som mala 22 ročného priateľa. Príšerne žiarlil. Keď uvidel, že si píšem s kamarátom, tak sa zobral, nastúpil do auta a odišiel. Cestou mi ešte písal, že narazí do stromu. Bola som strašne vystresovaná. Toto so mnou urobil dvakrát, ale nevedela som ho opustiť. Vyriešil to za mňa môj otec – Zakázal mu k nám prísť. Tak teda tento muž prišiel a chcel spať v aute pred naším domom. Veľmi ťažké bolo zbaviť sa ho... Chorobne žiarlivý muž to nemá v hlave v poriadku.
@viestta ja som mu asi 100 sms uz poslala . Slovne vysvetlovala, zakazdým ze " on vie" ale tá hemisfera strachu emocna je silnejsia
. Takze sa to nezlepší nikdy.chápem a ja som ho aj nechala ale take tlaky mám že on sk myslí ze za ineho, pritom ja chcem len svaty pokoj a aspon rok nevidet nikoho, aj dva som bola sama. Som samotarka skor..mama par kamaratov dve kamosky a to je vsetko. Len ked on je tak nasilny, ze neviem ci niekomu by nenapadol volakoho keby ma o dva tyzdne niekde uvidí hadam sedet niekde na lavicke a taký chudák nebude ani tusit ze co sa deje.. neviem jak to mam skoncit nechce pocut rozumny argument, slubuje a nic..takze to je choroba. Super. No snad v lete budem mat uz pokoj , som kriste prvy raz mam takehoto vahu ja ze to je tým.
@anonym_autor Chorobná žiarlivosť nemá nič so znamením. Patrí do rúk psychiatra a psychológa a ty s tým nič neurobíš, utekaj, lebo raz skončíš buď na psychiatrii alebo v krimi novinách. Pri chorobnom žiarlivcovi nič medzitým neexistuje a mňa až šokuje, koľko ľudí totálne podceňuje chorobnú žiarlivosť.
UTEKAJ, NEANALYZUJ!
@anonym_autor Chorobná žiarlivosť nemá nič so znamením. Patrí do rúk psychiatra a psychológa a ty s tým nič neurobíš, utekaj, lebo raz skončíš buď na psychiatrii alebo v krimi novinách. Pri chorobnom žiarlivcovi nič medzitým neexistuje a mňa až šokuje, koľko ľudí totálne podceňuje chorobnú žiarlivosť.
UTEKAJ, NEANALYZUJ!
@enmery Presne, takýto ľudia vôbec nie sú v poriadku.

A otazka?