Sú partnerské vzťahy naozaj zbytočné pre život?
Súhlasíte so mnou...? Ja si totiž to myslím že partnerské vzťahy sú tá najväčšia zbytočnosť pod slnkom , človek ich nepotrebuje dokáže žiť aj bez nich. Vzťahy sú pre slabých ľudí, je možno pekné mať vzťah ale psychicky silní ľudia dokážu žiť bez lásky. Predstavte si ako nesmierne musi byť psychicky slabý ten 20 ročný mládenec ktory musí byť neustále s tou svojou " láskou" a mať potrebu objímať sa a podobne sračky oproti tomu 20 ročnému ktorý si tvrdo ide sa svojim cieľom. A prave priateľstvo je aj tak viac ako láska lebo pravý priateľ ťa nikdy nepoddrbe namiesto tej akože pravej lásky , človek lásku nepotrebuje stačí mu mať cieľ to čo ho baví pár dobrých priateľov, vzťahy to sú pre slabých ktorý nevidia svoju hodnotu a musia si to kompenzovať druhou osobou.
😂To čo je dnes na koňovi?Inak, aj priateľstvo je vzťah, akýkoľvek kobtakt medzi ľuďmi je vzťahom,kde sa venuje čas aj emócie. Kto toto nazýva, že je to pre psychicky slabých,tak by si mal otvoriť knihy Psychiatrie a zistil by,ze je to presne naopak. A ty máš pravdepodobne poruchu osobnosti.
ano suhlasime, partnerstvo je uplny nezmysel, staci dohoda o sexe a stretavani sa.. idem citat dalej.
presne ako pises, mas uplnu pravdu. do vztahu dvoch ludi nema co sa tahat nejaky vtah
@jozefdurka naco teda pises na forum. Napis sam sebe na papier a aj si odpis. 🤣🤣🤣
To ze si zraneny, odmietnuty a mas zatvrdnute srdce je len nasledok tazkeho zivota... Alebo tazkych veci ktore si prezil. Preto neznasas svet... A aj ludi naokolo... Preto ich nepotrebujes. Al3 v skutocnosti je to to co potrebujes najviac.... Len to nemas... Takto hras a chces oklamat sam seba... Ze su zbytocne.
Keby si sa zajtra úplne nečakane zamiloval do nejakej , zrazu by bola pre teba stred vesmíru a na tieto drísty by si akurát tak zabudol v tej sekunde. Plačeš, kopeš, lebo si nemilovaný. Prajem ti, aby si bol milovaný a hlavne šťastný. S frajerkou, či bez, ale nešťastie z tvojho prejavu srší. Veľa ľudí nemá síce šťastie na vzťah, ale zďaleka každý zo seba nechrlí toľko zatrpknutosti. Sám neveríš tomu, čo píšeš. Ale chcel by si, aby si sa utvrdil, že len tá tvoja cesta je správna a žiadna iná. Spokojný človek toto zo seba nikdy nevygrcia.
To je aj fajčenie a pitie alkoholu, ale aj tak s tým tá blbá Slovač pokračuje… vskutku záhada. 🧐
Jasné že som spokojný ja dokážem žiť bez toho ja som psychicky silní človek a nie som ako moji rovesníci čo plačú za to že majú 17, 18 , 22 rokov a sú furt single 😆
Mne je takých ľudí ľúto čo si myslia že láska je niečo krásne a že bez toho sa nedá žiť
Pardon silný
Jasné že som spokojný ja dokážem žiť bez toho ja som psychicky silní človek a nie som ako moji rovesníci čo plačú za to že majú 17, 18 , 22 rokov a sú furt single 😆
Mne je takých ľudí ľúto čo si myslia že láska je niečo krásne a že bez toho sa nedá žiť
@jozefdurka práveže si slabý jedinec , neschopný sa otvoriť, neschopný prejaviť city , empatiu , prijať do budúcna zodpovednosť za ženu a deti , dostáť aj záväzkom ktoré sú nie vždy príjemné , zažívať aj diskomfort. Takýto slabí muži nech do vzťahov ani nevstupujú , dobre robíš.
@jozefdurka naco teda pises na forum. Napis sam sebe na papier a aj si odpis. 🤣🤣🤣
To ze si zraneny, odmietnuty a mas zatvrdnute srdce je len nasledok tazkeho zivota... Alebo tazkych veci ktore si prezil. Preto neznasas svet... A aj ludi naokolo... Preto ich nepotrebujes. Al3 v skutocnosti je to to co potrebujes najviac.... Len to nemas... Takto hras a chces oklamat sam seba... Ze su zbytocne.
@derdia nepotrebujem to ľudia moji. Všetky cesty aj tak vedú do Ríma a láska neexistuje jedine Boh je láska
Napísal škaredý a zatrpknutý na mamičkovské fórum. Gratulujem, ak je toto cesta tvojim životom, ty silný jedinec 😀
Toto povie iba ten, čo nikdy žiaden pekný vzťah nemal
ano suhlasime, partnerstvo je uplny nezmysel, staci dohoda o sexe a stretavani sa.. idem citat dalej.
@enmery
@anonym_9cb803 mňa to tu normálne začína baviť 😀. Stačí začať otázku slovami Je naozaj a pokračovať totálnou debilinou. Ešte je v kurze aj konštatovanie totálneho nezmyslu vložené do otázky - prečo chcú ženy radšej synov ako dcéry? A podobné perly. To tu je prehliadka myšlienkových pochodov jednoduchších alebo mentálne retardovaných?
@derdia nepotrebujem to ľudia moji. Všetky cesty aj tak vedú do Ríma a láska neexistuje jedine Boh je láska
@jozefdurka ked uz hovorime o viere, tak jedina cesta do Neba (nie do Rima?) je Jezis Kristus... Jedine, cesta, pravda a zivot... A Rim sa tam nespomina.
Nepi.
Toto povie iba ten, čo nikdy žiaden pekný vzťah nemal
@doriiis No a čo keď som nemal vzťah to je nie žiaden úspech to ti da veľké hovno do života žiaden splnený cieľ žiaden úspech len povrchná picovina ktorá aj tak skončí a vravím psychicky silný ľudia sa dokážu byť bez toho a byť smereni že to nikdy nebudú mať a žiť aj tak naplno to ti maznaci čo musia mať lásku a musia byť milovaní oni to nedokážu oni na to nemajú 💪💀🔥
@doriiis No a čo keď som nemal vzťah to je nie žiaden úspech to ti da veľké hovno do života žiaden splnený cieľ žiaden úspech len povrchná picovina ktorá aj tak skončí a vravím psychicky silný ľudia sa dokážu byť bez toho a byť smereni že to nikdy nebudú mať a žiť aj tak naplno to ti maznaci čo musia mať lásku a musia byť milovaní oni to nedokážu oni na to nemajú 💪💀🔥
@jozefdurka koľko máš rokov autor?
@jozefdurka ... Si mladý, podráždeny, nadržaný a nasratý na celý svet, že nemáš normálny vzťah a to, čo majú ostatní. Tieto alibistické kecy su len také chlacholenie seba samého.
@anonym_eb03e6 21
@jozefdurka si pravdepodobne traumatizovany z detstva, pokiaľ dokážeš aj ďalej v živote si udržať tu líniu a držať si romantické a partnerské vzťahy od tela, tak je to fajn. Mladý človek má ambície a to ho dokáže naplniť. Možno neskôr v živote, keď už si prejdeš mnohými výzvami a skúsenosťami, možno neskôr ťa bude napĺňať aj vzťah a dá ti do života iný pohľad, obohatí ťa. Aj vzťah je vlastne dosiahnutie životného cieľa, je to skúsenosť, učenie, cesta. Aj cez vzťah sa veľa o sebe naučíš, posunieš sa. Niektoré vzťahy sú po určitú dobu prínosné a " výživné".👍
@jozefdurka je streda.. nepi 🙈
Incel ako vysity
@jozefdurka Skor naopak. Clovek musi byt velmi psychicky odolny, aby vo vztahu co to toleroval, robil kompromisy atd. Ja som po dlhorocnom vztahu dlho single a na dalsi vztah uz nemam vobec energiu. Nevladzem sa uz nikomu prisposobovat, hladat kompormisy atd, preto radsej budem sama. Nie preto, ze som silnejsia, som zo vztahov vyhorena a nevladzem. Som rada, ked nejako tento zivot dozijem.
@jozefdurka Ak by si bol spokojný, tak to sem nepíšeš a ideš ďalej. Ale vo vnútri si taký nespokojný, že si to musel napísať až sem. Radu ti nebudem dávať, lebo žiadnu nechceš. Dúfam, že sa čoskoro prebudíš.
@jozefdurka ...😀.Dobre. Ty posledný samuraj. Utápaj sa vo svojej depresii dalej
@jozefdurka ty musíš byť strašne zatrpknuty a láskou zlomený človek však?
@anonym_9cb803 Veď to je tiež vzťah, sexuálny a vzťahy su predsa pre psychicky slabých. Ach bože,koľko narušených a emocionálne plochých ľudí medzi nami behá.
A ja tiež som mladý tiež ma ženy v mojom veku lákajú sú pekné , príťažlivé ale dokážem si držať odstup lebo viem že sú v živote podstatnejšie veci a narozdiel od mojich rovesníkov nevyplakavam že som sám a možno áno ... Zdá sa vám mnohým že keď tu tak vypočujem tak som asi nešťastný , ale ja chcem iba motivovať svojou psychickou silou mladých slobodných ľudí čo sú tu aby sa vedeli vysrať na vzťahy a sústrediť sa na dôležitejšie veci ako sú práca ciele Boh rodina vášeň....

Chod si pokecat vedla do temy s chlapom, pre ktoreho je zbytocna hypoteka, mate rovnake obmedzene myslienkove pochody...