Sú plnšie ženy pre mužov neatraktívne?
Ahojte, o mesiac budem mať 21 rokov a v poslednom čase ma trápi jeden strach že si možno nikdy nenájdem niekoho, kto ma prijme takú, aká som. Mala som jeden vzťah, ktorý trval rok. Skončil, keď som mala 19, a dôvod, ktorý mi vtedy povedal, bola moja postava. Mám plnšie tvary a odvtedy sa vo mne usadilo nízke sebavedomie. Od toho momentu som nebola v kontakte s nijakým mužom ani som necítila, že by o mňa mal niekto záujem. Cíti sa takto ešte niekto? A naozaj sú plnšie ženy pre mužov neatraktívne? (Nejde mi o obezitu ale o ženské tvary.), Našli ste si mužov čo vás berú také aké ste?
Keď som.bola vyšportovaná a štíhla, nemala som núdzu o pozornosť a komplimenty. Teraz som kus pribrala, po pôrode sa ešte zvyraznila aj diastaza a nevšimla som si, že by po mne pokukovali chlapi .. čiže tak 😉
Neviem, či je u teba zdravotný problém, ale ak nie, zvážila by som, že na sebe trochu zamakam. Ide totiž najmä! o to, aby si sa ty cítila.dobre vo svojom tele. Mňa napr. Veľmi série, že všetko mi je malé, musím pri kúpe zvažovať strih šiat, aby som nedostatky zakryla, preto začínam na sebe pracovať. Predtým som si mohla dovoliť čokoľvek, a bol to úžasný pocit, byť v tomto slobodná a nemyslieť na to, že musím maskovať brucho či stehná. Medzi nadváhou či plnostou a vesiakom na šaty existuje aj normálny, zdravý stred predsa.
Osobne málokedy vidím také tie pekné plnšie ženy a LA krv a mlieko, kedy je to na tele tak dobre rozložené, nie je to mlandrave, či hrbolate, a je to sexi. Takých žien je malo. Väčšinou sú to ženy s nadváhou proste a môžme to volať a skrášliť ako chceme.
Vzťahy nie sú len o vzhľade. Skôr nejaká charizma. Iskra. Sympatie. Niečo ta k druhému ťahá. Nemyslím si, že to ako vyzeráš je veľká prekážka. Ja som bola tučná a priateľa som mala. 🙂 Potom som schudla a áno, bolo viac priazne od mužov ale … ja nie som plytká. 🙂
V mojom okoli sa muzom pacia stihle ženy, a aj také majú.Nebudeme si nahovárať, ale väčšine muzov sa páčia stihle zeny. Tie plnoštíhle často majú pneumatiku na bruchu, ziaden pas a zadok plochy , spadnuty a to teda vobec nieje sexy a ani pekne .Si mlada, zapracuj na sebe, budes sa lepšie cítiť kvoli sebe a nie kvoli muzom.
Dolezita je aj vyska a ako to mas proporcne rozdelene.Male pivo a s nadvahou bude opticky posobit tucnejsie ako vyššia zena
V mojom okoli sa muzom pacia stihle ženy, a aj také majú.Nebudeme si nahovárať, ale väčšine muzov sa páčia stihle zeny. Tie plnoštíhle často majú pneumatiku na bruchu, ziaden pas a zadok plochy , spadnuty a to teda vobec nieje sexy a ani pekne .Si mlada, zapracuj na sebe, budes sa lepšie cítiť kvoli sebe a nie kvoli muzom.
Dolezita je aj vyska a ako to mas proporcne rozdelene.Male pivo a s nadvahou bude opticky posobit tucnejsie ako vyššia zena
@anonym_62c3f9 no presne, a ten visiaci tuk naspodku zadku a to si poniektore oblecu leginy. By sa mali povinne pozriet do zrkadla pri odchode z domu, lebo vyzera to hnusne. A to som vcera videla na mladej babe.
co znamena plnsia? ze nemas 175 cm a 55 kg, alebo ze mas 160 cm a 70 kg? (nie svalov)
a nie, nepacia sa vsetkym muzom stihle ani chude, poznam takych, ktorym sa vyslovene pacia vacsie zadky a/alebo prsia, ale velke brucho sa asi nepaci nikomu a navyse je to nezdrave.
co znamena plnsia? ze nemas 175 cm a 55 kg, alebo ze mas 160 cm a 70 kg? (nie svalov)
a nie, nepacia sa vsetkym muzom stihle ani chude, poznam takych, ktorym sa vyslovene pacia vacsie zadky a/alebo prsia, ale velke brucho sa asi nepaci nikomu a navyse je to nezdrave.
@deedol no len tie bruchate si o sebe myslia, ake su sexi. Moja draha kolegyna ma prupovidku, zena bez brucha je ako salka bez ucha🤒😬😵💫🙄🤦♀️
@anonym_autor Z mojej skusenosti nie, nie su neatraktivne. Ja som dlho byvala plnsia (172cm a vaha medzi 70-80) a na nezaujem som sa urcite stazovat nemohla, dostavala som naozaj vela komplimentov za vzhlad a oslovili ma nie raz aj muzi na ulici a aj mladi. Pritom som typ, co sa ani nemaluje a ani nejako extra neupravuje.
No a mama ma od mladosti jednu kamosku, ktora bola vzdy nie plnsia, ale obezna, a chlapi na nu isli ako osy na med. Naozaj kvanta chlapov a vyspal sa s nou dokonca aj priatel jej dcery, mlady chalan. Bolo na nej nieco extremne fyzicky pritazlive este aj po menopauze.
@mirokub To je co za argument? Implikujes v tom, ze zeny s podvahou/na spodnej hranici normalnej vahy (= "kostry") su neatraktivne (len "zopar muzov ich preferuje"). Cize tie maju byt nestastne, ale tie s nadvahou nie? 😂
@anonym_autor ja som tu už raz písal príbeh kamaráta - vojenského pilota a veľkého fešáka. Ešte na škole si našiel plnoštíhlu priateľku a oženil sa s ňou. Boli sme jeden čas kamaráti a stretávali sa a rozprávali o svojich rodinách. On raz mi ukazal jej fotku ktorú nosil so sebou. Bola tam odfotená po zobudení ráno ešte v pyžame. Nechápal som ako sa nad ňou krásne rozplýval a netajil sa tým, ako sa mu páči. Na stretnutí strednej školy spolužiačky jeho manželky si šepkali medzi sebou, ako mohla zbaliť takého vysokého ramenatého múdreho fešáka. Bol to muž s vysokým sebavedomím a nebolo mu treba dokazovať niekomu status štíhlej ženy. Raz som počul jednu sexuologičku povedať, že muži sa radi predvádzajú luxusnými ženami ale doma chcú mať obyčajnú ženu aj v kuchyni aj v posteli. A väčšinou ponšiu. Mne vo svojom veku by to bolo jedno. Mala by vyzerať zdravo. Nie nezdravo chudá, nie nezdravo obézna. Mladí ešte nemajú jasné niektoré hodnoty a hľadajú luxusnú babu aby sa mohli predvádzať ako keby mali luxusného koňa. Samozrejme aj mne lichotí, keď manželka ma reprezentuje svojou krásou. Ale po tom ako som sa do nej zamiloval, mohla by mat postavu hocijakú, vždy by sa mi páčila.
Naozajstná žena začína od 75 kg!
😉
Naozajstná žena začína od 75 kg!
😉
@orisker jasne, cim vacsie brucho tym lepsie
@anonym_102b7c ,
ja nepíšem o bruchu.
@orisker nespecifikoval si, napisal si len kila. Tie kila mozu vyzerat aj zle. 75 kg pre zenu - no paneboze. Ty vazis kolko?
@anonym_autor Tak prečítaj si môj príbeh ako z Tureckej telenovey a urob si názor 😂 Som plnoštíhla áno,aj šťastne vydatá 25 r. a zamiloval sa do mňa jeden náš známy. Je to rozvedený, bezdetný starší muž a po dlhých rokoch o tom táranis prepísal na mňa dom. Nemá už nikoho,žije sám,nakoľko je bývalý podnikateľ ,tak čo to má. On je do mňa tak zamilovaný, že je schopný urobiť čokoľvek. Nosí mi kvety na všetky sviatky len preto, že celé roky mu občas nosím jesť aj napeciem,pomôžem v záhrade.Samozrejme ho poznáme všetci z rodiny a obcas príde aj za muzom.
.Za dom mi hovorí minimálne 10 rokov,ale ja to beriem ako srandu. Nič od neho nechcem on to vie.A pointa je,že sa mu pacim vlastne l,en ako som po pôrode pribrala a neschudla 😁🤣🤣
@mirokub Nemusel si sa namáhať, stačilo odpísať "áno, presne tak". 🥱
@zuzubb007 kdeže 95% chce chude zeny, to nie je pravda
@anonym_ebe81c tiez mi to pride malo... aspon 97%
@mirokub v tomto s Tebou teraz suhlasim.
Dokonca jeden trener hovori, ze zena s miernou nadvahou, ak bude silovo cvicit, tak moze byt zdravsia ako zena s o 10 kg menej, ale nebude cvicit. Toto mi dava nadej, no len sa dokopat k tomu cviceniu a nejedeniu hluposti...😅
Ale uz som vo veku a stave, ze neriesim, ci sa muzom pacim alebo nie, dolezite je pre mna, ako sa citim. Uz mam moc kil, je to pravda, ale podstatne veci su niekde inde pre mna. Aby som si na dovolenke po 13 rokoch nedala jeden kopcek zmrzliny s detmi, pizzu, no taku nehrali. A muz tiez nie je model, i ked na jeho vyske sa kila inak rozlozia a pivny sval nadobuda coraz vacsie kontury.
Ak ma niekto taku chudu atleticku postavu a nepriberie, ani ked zje vola a niekto ma inu stavbu tela a priberie uz z pohladu na cokoladu, toto nepochopi, co si chcel povedat. Sesterka mala spoluziacku, co sa strasne pohorsovala nad tym, ako niektore zeny vyzeraju. Ale mi hovorila sesterka, ze co ona dokozala doslova pozrat a nepribrala ani gram, ze keby ona toto zjedla, tak je ako slon a nie a nie to pochopit, ze kazdy je iny. A zrovna zdravo sa ta chuda nestravovala. Keby to mala vydrete, tak to aspon chape.
@anonym_autor ano su neatraktivne pre velku vacsinu, nie pre vsetkych ale vacsinu. Ktorym zenam sa pacia tlsty muzi s velkym bruchom? Tak vidis.
@mirokub v tomto s Tebou teraz suhlasim.
Dokonca jeden trener hovori, ze zena s miernou nadvahou, ak bude silovo cvicit, tak moze byt zdravsia ako zena s o 10 kg menej, ale nebude cvicit. Toto mi dava nadej, no len sa dokopat k tomu cviceniu a nejedeniu hluposti...😅
Ale uz som vo veku a stave, ze neriesim, ci sa muzom pacim alebo nie, dolezite je pre mna, ako sa citim. Uz mam moc kil, je to pravda, ale podstatne veci su niekde inde pre mna. Aby som si na dovolenke po 13 rokoch nedala jeden kopcek zmrzliny s detmi, pizzu, no taku nehrali. A muz tiez nie je model, i ked na jeho vyske sa kila inak rozlozia a pivny sval nadobuda coraz vacsie kontury.
Ak ma niekto taku chudu atleticku postavu a nepriberie, ani ked zje vola a niekto ma inu stavbu tela a priberie uz z pohladu na cokoladu, toto nepochopi, co si chcel povedat. Sesterka mala spoluziacku, co sa strasne pohorsovala nad tym, ako niektore zeny vyzeraju. Ale mi hovorila sesterka, ze co ona dokozala doslova pozrat a nepribrala ani gram, ze keby ona toto zjedla, tak je ako slon a nie a nie to pochopit, ze kazdy je iny. A zrovna zdravo sa ta chuda nestravovala. Keby to mala vydrete, tak to aspon chape.
@nevenka mám muža s presbe atletickou postavou, ktorý skôr schudne ako priberie a zje aj vola. Ja som presný opak.
@deedol videla si niekedy 160cm a 70kg? To nie je žiadny vorvaň ako si ty myslíš 😉 asi žiješ vo svete kedy každá 160cm má mať pod 50kg ale predstav si, že stačí mať veľké prsia a zadok a už máš min 60kg
Mám dvoch veľmi pekných kamarátov, ktorí si obaja našli plnoštíhle priateľky. Už sú s nimi dlho, jeden sa aj oženil, už čakajú druhé dieťa. Naozaj platí, že každému sa páči niečo iné. Môžeš začať cvičiť, ako ti tu niektoré ženy radia, ale mala by si to robiť pre seba, nie pre mužov. Dôležité je, aby si ty bola zdravá a aby si sa dobre cítila. A aby si si znovu vybudovala sebavedomie. Držím palce ❤
@deedol videla si niekedy 160cm a 70kg? To nie je žiadny vorvaň ako si ty myslíš 😉 asi žiješ vo svete kedy každá 160cm má mať pod 50kg ale predstav si, že stačí mať veľké prsia a zadok a už máš min 60kg
@petracandle mne to nemusis pisat, ja mam 163 cm a 75 kg, ale viem sama na sebe, ze to nie je ok ani zdrave. A uz vobec nie v takom mladom veku.
V prvom rade musíš ty vedieť, ako chceš vyzerať. Ak si s tym ok, bude aj okolie. Ak sa trapis, tak to zmen. Postavy sa ľuďom menia, je na tebe ci chceš celý život riešiť kilá alebo si nájdeš niekoho, komu sa budeš páčiť aj tak. A pamätaj, neexistuje, ze všetkým sa páči všetko rovnako, to nikde na svete.
@orisker nespecifikoval si, napisal si len kila. Tie kila mozu vyzerat aj zle. 75 kg pre zenu - no paneboze. Ty vazis kolko?
@anonym_102b7c Ak má žena pri tých 75 kg výšku nad 170 cm, tak vyzerá veľmi dobre. Pri krpcoch je to iné.
@anonym_102b7c Ak má žena pri tých 75 kg výšku nad 170 cm, tak vyzerá veľmi dobre. Pri krpcoch je to iné.
@anonym_99f8ff tak samozrejme, ze inak vyzera 75kg pri 170 cm a inak pri 155 cm. Preto pisem, ze nespecifikoval nic, napisal len kila. A vacsina baculiek ma pneumatiky na bruchu, mozno ked su mlade maju aj pas, ale vekom su bez pasu.
@petracandle mne to nemusis pisat, ja mam 163 cm a 75 kg, ale viem sama na sebe, ze to nie je ok ani zdrave. A uz vobec nie v takom mladom veku.
@deedol záleží akú máš postavu. Kamoška má dokonca 72 pri 163cm a vyzera božsky. Neverila by som keby sa predomnou neodvážila. A nie, nemá to svaly. Alebo aj plno influenceriek. Teda sú virálne videa ako sa vážia a majú koľkokrát aj 80 kíl (pri malej výške) a vyzerajú na max 60.
@deedol záleží akú máš postavu. Kamoška má dokonca 72 pri 163cm a vyzera božsky. Neverila by som keby sa predomnou neodvážila. A nie, nemá to svaly. Alebo aj plno influenceriek. Teda sú virálne videa ako sa vážia a majú koľkokrát aj 80 kíl (pri malej výške) a vyzerajú na max 60.
@petracandle Sledovala som jednu influencerku. Má cca 82-85 kg, meria niečo nad 180 cm a vyzerá dobre, cvičí. Nosí veľkosť S.
@petracandle taketo kila mozno vyzeraju dobre na postave presypacie hodiny. Ale vacsina ma postavu jablko a toto nie je pritazlivy typ postavy vo vyssej vahe. To je len gula a nohy jej rastu od trupu a zadok ziadny.
Pisem o zenach co necvicia. Pri svaloch to vyzera o dost lepsie.

@anonym_autor možno sa väčšine mužov páčia ženy štíhle, ale určite nie všetkým. Mala som kolegyňu, ktorá nebola štíhla nikdy, muži za ňou šaleli. Nebpla obézna, ale mala takú postavu presýpacích hodín, aj väčšie prsia, aj širšie boky, aj pevnejšie stehná. No bola stále dobre naladená a vyžarovalo z nej to, že je spokojná sama so sebou a vyrovnaná. Záleží aj na tom, či máš nadváhu 5-8kg, možno aj desať, ale pevné telo, športu sa nevyhýbaš, alebo je nadváha väčšia, nešportuješ a máš depky zo svojej postavy. Nie, vôbec nemusíš byť chudučká, ale čo ti bráni stiahnuť si KT stravovať sa zdravo a začať sa hýbať, keď len hodina plávania 3x týždenne a denne polhodinová prechádza rýchlou chôdzou? Stačí dať za mesiac dolu jeden, jediný kg a to je ozaj veľmi mierne obmedzenie, no za rok je to už mínus 12. Nie pre mužov, ale pre seba, aby si bola sebavedomejšia a pre mužov tým pádom príťažlivejšia