Sú plnšie ženy pre mužov neatraktívne?
Ahojte, o mesiac budem mať 21 rokov a v poslednom čase ma trápi jeden strach že si možno nikdy nenájdem niekoho, kto ma prijme takú, aká som. Mala som jeden vzťah, ktorý trval rok. Skončil, keď som mala 19, a dôvod, ktorý mi vtedy povedal, bola moja postava. Mám plnšie tvary a odvtedy sa vo mne usadilo nízke sebavedomie. Od toho momentu som nebola v kontakte s nijakým mužom ani som necítila, že by o mňa mal niekto záujem. Cíti sa takto ešte niekto? A naozaj sú plnšie ženy pre mužov neatraktívne? (Nejde mi o obezitu ale o ženské tvary.), Našli ste si mužov čo vás berú také aké ste?
Napisem moj letny fenomen z fitka. Teraz v lete tam naozaj stretavam mnoho parov typu - on uplnw vymakany, ona nemozem povedat ze plnostihla lebo tie baby su doslova tucne. Proste nejako sa asi maju k tomu ze idu spolu travit cas, je vidiet sice ze tie baby to vobec nebavi a su tam len preto ze je leto, ale chcem povedat ze ano, existuje to.
Je to 50 na 50. Niektorym sa pacia chudsie, niekomu plnsie. Neboj, urcie najdes niekoho. A aj tak je najhlavnejsie tvoje vyzarovanie,
Ja by som svoje plnšie tvary nedala za nič na svete .Ešte nedávno som mala 56 kg.Teraz po pár mesiacoch vďaka môjmu pohodliu a obžerstvu 68kg (za 5 mesiacou +9 kg)
Niesom tučná,nemám ani nadváhu ale mám to rozložené že zadok teda riadny,prsia zasa o číslo väčšie aj bruško a teda NIKDY som sa necítila lepšie a tak sexy ako teraz.Sama sebe sa páčim omnoho viac ako pred 5 mesiacmi,cítim sa omnoho ženskejšie.
Kľudne by som ešte nejaké to kilečko prijala.
Takže hlavu hore,svoje kilá treba nosiť z noblesou,lebo ako sa hovorí aj tie kilá treba vedieť nosiť.
Taká Renáta Názlerová..... za mňa jedna nádherná úžasná žena ktorá svoje kilá nosí z noblesou.Sebavrdimie spraví veľmi veľa.
Aj my ženy sa zvykneme otočiť za ženami a teda skôr som sa vždy otáčala po tých plnoštíhlich ako po tých vychrtkinach akou som sama bola .
Tak niekto o sebe napíše že ma plnšie tvary a pomaly je to nadváha 20 plus.
Ja som nikdy, ale ze nikdy nebola chudá a vždy som mala napadníkov. Vyžarovanie máš aké? Spokojná, vysmiata, s humorom...alebo len znudena a nešťastná?
Ja by som svoje plnšie tvary nedala za nič na svete .Ešte nedávno som mala 56 kg.Teraz po pár mesiacoch vďaka môjmu pohodliu a obžerstvu 68kg (za 5 mesiacou +9 kg)
Niesom tučná,nemám ani nadváhu ale mám to rozložené že zadok teda riadny,prsia zasa o číslo väčšie aj bruško a teda NIKDY som sa necítila lepšie a tak sexy ako teraz.Sama sebe sa páčim omnoho viac ako pred 5 mesiacmi,cítim sa omnoho ženskejšie.
Kľudne by som ešte nejaké to kilečko prijala.
Takže hlavu hore,svoje kilá treba nosiť z noblesou,lebo ako sa hovorí aj tie kilá treba vedieť nosiť.
Taká Renáta Názlerová..... za mňa jedna nádherná úžasná žena ktorá svoje kilá nosí z noblesou.Sebavrdimie spraví veľmi veľa.
Aj my ženy sa zvykneme otočiť za ženami a teda skôr som sa vždy otáčala po tých plnoštíhlich ako po tých vychrtkinach akou som sama bola .
@anonym_8a9c32 kilá navyše sa dajú nosiť s noblesou? No dobre teda. 😁😁😁

@anonym_autor nie, nie je pravda ze plnšie ženy sú pre mužov neatraktivne. Ja som od mladá,, plnsia,, a vždy som mala plno napadnikov. Dokonca ich mam dodnes, a to už som 55+.takze never tým blbostiam.