icon

Sú tu 2x rozvedené matky?

29. jan 2023

Ahojte zeny...som psychicky na dne, v skratke nacrtnem o co ide...som rozvedena mam 10 rocnu dceru z 1. manzelstva, teraz mam 4 mesacne babatko s druhym chlapom a takisto podavam ziadost o rozvod...dnes ma totizto bez priciny 1x silno udrel az som spadla z postele..esteze som nemala na cicke babatko...psychicky ma tyra uz dlho, nenavidi moju dceru, skor preto lebo jej zacala puberta...pisem naozaj v skratke vsetko,inak by som Vam pisala do vecera...tu uzkost a hanbu sama pred sebou co citim je strasna....potrebujem surne psychiatra...som ten typ cloveka, ze naletim manipulatorovi ihned....nikdy som neublizila ani muche....otazka znie ci je tu nejaka matka 2x rozvedena este aj deti od roznych otcov? Som rozklepana a pisem mozno totalne mimo ale v zivote som neplakala tak ako teraz...prosim nesudte ma, chcem len pocut slova zien co si tym presli a ako to v zivote zvladli.
Zajtra mam stretnutie v krizovom centre kedze s detickami nemam kam ist :(

Strana
z2
mikadooo
5. feb 2023

@hefo toto je typický problém niektorých ľudí. Na základe jedného príspevku vedia zhodnotiť celý život aj to, kde presne sa stala chyba 🙈.

alzbetka83
23. mar 2023

@amelie2017 veľmi stručne a pekne napísané...

nikaeli
23. mar 2023

držím ti prsty, určite to zvládneš, aj keď máš teraz úplne iné pocity ♥️

mamula20
Odpoveď bola odstránená
bluka2
23. mar 2023

Ahoj, ako si pokročila? Si v krízovom centre?

alzbeta1301
23. mar 2023

Normalka 🙂) moja mamka je 2x rozvedená sme 3 deti a každý ma ineho otca 😀

Strana
z2