icon

Su všetci majitelia/zamestnanci z moslimského sveta neverníci?

15. aug 2025

Su všetci majitelia/zamestnanci zmrzlinarni, kebabu, pizzerii atd hlavne teda ti z moslimského sveta fakt taki kur...ici ako sa o nich hovorí? U nás teda flirtuju riadne a miestami je to až neprijemne

minenkaa
15. aug 2025

@anonym_autor flirtovanie neznamena neveru

minenkaa
15. aug 2025

@anonym_autor a keď sa na teba niekto usmeje,to neznamena hneď flirt

martinmmartin
15. aug 2025

si vypocuj lubovolnu slovensku tradicnu pesnicku folklornu a zamysli sa nad textom. Zlaty arabi

viestta
15. aug 2025

Tu sa zas riešia milenky zmrzlinara zo Zvolena alebo tentoraz to je niekto iny?

kristinka92
15. aug 2025

Dievča zlate, to sa len snažia predať o kopcek viac 😆

autor
15. aug 2025
@kristinka92

Dievča zlate, to sa len snažia predať o kopcek viac 😆

@kristinka92 no, ja poznám kadejaké prípady 😂

autor
15. aug 2025
@viestta

Tu sa zas riešia milenky zmrzlinara zo Zvolena alebo tentoraz to je niekto iny?

anonym_cb0307
15. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor opytaj sa @lenkakravcova - ta je expert na moslimsky svet🙄

beata_k
15. aug 2025

@anonym_autor Podla statistik, mladym uz viera nic nehovori. Vidia ako si rovesnici uzivaju mladost a pridzenie tuzia po to istom.

anonym_ddd1b7
15. aug 2025

@anonym_autor flirtuju, aby predali v prvom rade sú obchodníci poznám viac majiteľov zmrzlinarni, kebabu a majú pekne a dlhoročné manželstva.To je ich temperament štýl života to len Slovaci sú tak nudni.Taliani, Španieli sú tiež hluční a kamarátsky.

lenkakravcova
16. aug 2025

@anonym_autor
Však toto závisí vždy od jednotlivca. Keďže chcú predať, tak sú milí. Nemusí byť za tým hneď flirt.
Jedného čo poznám, tak bol takto tiež vždy milý na každú a pritom nemal žiaden vzťah až do svadby. Čiže podľa toho ako sa na teba niekto usmieva pri predaji kebabu alebo zmrzliny, by som skutočne toto nehodnotila. 🙂

lenkakravcova
16. aug 2025
@beata_k

@anonym_autor Podla statistik, mladym uz viera nic nehovori. Vidia ako si rovesnici uzivaju mladost a pridzenie tuzia po to istom.

@beata_k to by som nepovedala. Aj v slovenských mestách maš kopu mladých - nás tam bolo vždy mladších viac než starších. Zájdi do Nemecka počas piatku do mešity a sama uvidíš.

anonym_6092d3
16. aug 2025

Mala som moslimského šéfa na Slovensku a bol to najlepší šéf zo všetkých, ktorých som kedy mala. Riadil čisto ženský mladý kolektív, ale bol veľmi slušný, zhovorčivý a nezaznamenala som, že by s niektorou flirtoval. Raz som videla aj jeho ženu a deti, pekne sa k nim správal.

anonym_580530
16. aug 2025

@anonym_autor skus sa spytat tych, ktori pracuju vo Viedni. a tych co pracuju v korporatnych firmach v Bratislave.