Su všetci majitelia/zamestnanci z moslimského sveta neverníci?
Su všetci majitelia/zamestnanci zmrzlinarni, kebabu, pizzerii atd hlavne teda ti z moslimského sveta fakt taki kur...ici ako sa o nich hovorí? U nás teda flirtuju riadne a miestami je to až neprijemne
@anonym_autor a keď sa na teba niekto usmeje,to neznamena hneď flirt
si vypocuj lubovolnu slovensku tradicnu pesnicku folklornu a zamysli sa nad textom. Zlaty arabi
Tu sa zas riešia milenky zmrzlinara zo Zvolena alebo tentoraz to je niekto iny?
Dievča zlate, to sa len snažia predať o kopcek viac 😆
Dievča zlate, to sa len snažia predať o kopcek viac 😆
@kristinka92 no, ja poznám kadejaké prípady 😂
Tu sa zas riešia milenky zmrzlinara zo Zvolena alebo tentoraz to je niekto iny?
@viestta ?
@viestta ?
@anonym_autor opytaj sa @lenkakravcova - ta je expert na moslimsky svet🙄
@anonym_autor Podla statistik, mladym uz viera nic nehovori. Vidia ako si rovesnici uzivaju mladost a pridzenie tuzia po to istom.
@anonym_autor flirtuju, aby predali v prvom rade sú obchodníci poznám viac majiteľov zmrzlinarni, kebabu a majú pekne a dlhoročné manželstva.To je ich temperament štýl života to len Slovaci sú tak nudni.Taliani, Španieli sú tiež hluční a kamarátsky.
@anonym_autor
Však toto závisí vždy od jednotlivca. Keďže chcú predať, tak sú milí. Nemusí byť za tým hneď flirt.
Jedného čo poznám, tak bol takto tiež vždy milý na každú a pritom nemal žiaden vzťah až do svadby. Čiže podľa toho ako sa na teba niekto usmieva pri predaji kebabu alebo zmrzliny, by som skutočne toto nehodnotila. 🙂
@anonym_autor Podla statistik, mladym uz viera nic nehovori. Vidia ako si rovesnici uzivaju mladost a pridzenie tuzia po to istom.
@beata_k to by som nepovedala. Aj v slovenských mestách maš kopu mladých - nás tam bolo vždy mladších viac než starších. Zájdi do Nemecka počas piatku do mešity a sama uvidíš.
Mala som moslimského šéfa na Slovensku a bol to najlepší šéf zo všetkých, ktorých som kedy mala. Riadil čisto ženský mladý kolektív, ale bol veľmi slušný, zhovorčivý a nezaznamenala som, že by s niektorou flirtoval. Raz som videla aj jeho ženu a deti, pekne sa k nim správal.
@anonym_autor skus sa spytat tych, ktori pracuju vo Viedni. a tych co pracuju v korporatnych firmach v Bratislave.

@anonym_autor flirtovanie neznamena neveru